728x90: Wehkamp Ad

LG OLED77G1RLA 77 inch

De beste deal van vandaag

HelloTV (PlatteTV)

2.558,99

2.558,-

Op voorraad

LG OLED77G1RLA 77 inch kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, formaat 77 inch - Best Getest - LG OLED77G1RLA beschikt over het nieuwe OLED evo scherm. Het

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Binnen 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 25 januari 2023

LG OLED77G1RLA 77 inch aanbiedingen

De TV-winkel van NL
HelloTV (PlatteTV) aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 23:10
Multimedia
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding zaterdag 28 jan 2023 23:09

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.558,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.558,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG OLED77G1RLA 77 inch

Algemeen

EAN code 8806091316158
Fabrikantcode (sku) OLED77G1RLA
Merk LG
Release datum 2021
Best Getest Best Getest
Top Product

Gebruik & functies

Wifi
Bedraad internet (Ethernet)
Bluetooth
Energielabel G
Verversingssnelheid (Hz) 100
Hoofdtelefoon aansluiting
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 172,1
Hoogte 99,1
Diepte 2,41
Gewicht 39,4
Kleur Zwart

Algemeen

Beeldformaat ( diagonaal ) 77
Input lag 13 ms
Processorkernen Quad core (4)
Kleuren 1 miljard kleuren (10 bit)
Speakers 4
Audio vermogen (Watt) 60
Subwoofer
Smart TV
HDMI-versie 2.1
Dolby Atmos ondersteuning
Schermtype OLED

Product functies

Lichtsensor
Televisie gebruik Optimaal sport kijken, Series en films streamen
Local dimming
HDR ondersteuning
Type HDR Dolby Vision, HDR10, HLG
LG OLED77G1RLA 77 inch kopen
Actuele prijs: € 2.558,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG OLED77G1RLA 77 inch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De LG OLED77G1RLA 77 inch heeft de volgende EAN-code 8806091316158. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen televisies en wordt maar één keer uitgegeven.

Een televisies fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke tv-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG OLED77G1RLA 77 inch van LG is oled77g1rla. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

LG OLED77G1RLA 77 inch - Afbeelding 1LG OLED77G1RLA 77 inch - Afbeelding 2LG OLED77G1RLA 77 inch - Afbeelding 3LG OLED77G1RLA 77 inch - Afbeelding 4
De LG OLED77G1RLA 77 inch is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep televisies. Het loont om de LG televisies bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De LG OLED77G1RLA 77 inch is sinds 2021 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere tv producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van televisies hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2021 zegt dus niet heel veel over de OLED77G1RLA 77 inch.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat best getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel televisies en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de LG OLED77G1RLA 77 inch dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG OLED77G1RLA 77 inch het predicaat "Top Product" gegeven.

LG OLED77G1RLA 77 inch - Afbeelding 5LG OLED77G1RLA 77 inch - Afbeelding 6LG OLED77G1RLA 77 inch - Afbeelding 7
De LG OLED77G1RLA 77 inch is voorzien van wifi (WLAN / Wireless Fidelity). Het is dus mogelijk om met deze tv van LG draadloos te communiceren met het internet.

Deze LG OLED77G1RLA 77 inch heeft een netwerkaansluiting. Hiermee kun je jouw OLED77G1RLA 77 inch bedraad aansluiten op je thuisnetwerk. Het grootste voordeel van bedraad internet is de snelheid en stabiliteit. Wanneer je de LG OLED77G1RLA 77 inch bedraad aansluit heb je nooit meer last van verbindingsproblemen.

De LG OLED77G1RLA 77 inch beschikt ook over bluetooth. Je verbindt je televisies eenvoudig met je smartphone, tablet of zelfs je televisie. Een ander voordeel is dat je deze tv in elke gewenste ruimte kunt plaatsen. Zolang het maar binnen het bereik van de bluetooth verbinding blijft.

De nieuwe LG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig dit apparaat is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling heeft de LG OLED77G1RLA 77 inch een energieklasse van g. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B kun je zeker jaarlijks besparen op je energierekening.

Verversingssnelheid

De verversingssnelheid van televisies wordt weergegeven in Hertz (Hz). Hoe hoger deze waarde, hoe vloeiender het beeld op je scherm. televisies van 100 Hz of hoger zijn aan te raden voor gaming en sport. De LG OLED77G1RLA 77 inch heeft een verversingssnelheid van 100 Hertz.

Het gewicht van een product kan belangrijk zijn en kan in sommige gevallen de prijs en de prestatie van de tv beïnvloeden. De LG OLED77G1RLA 77 inch van LG heeft een gewicht van 39,4 en ligt dicht bij het gemiddelde tv gewicht.

Beeldformaat / schermdiagonaal

Het kiezen van een beeldformaat hangt af van je persoonlijke keuze. De afstand van je LG tv tot de bank is wel belangrijk voor een optimale kijkervaring. Als je een kleinere kamer hebt, is het verstandig om niet een te grote tv te nemen. Ben je een echte film of game liefhebber dan kun je kiezen voor een 55 of 65 inch. Een globale regel voor een goede kijkafstand is 3x de inchmaat. Deze LG heeft een beeldformaat (schermdiagonaal) van 77 inch. Het formaat van televisies wordt aangeven in inches en 1 inch is gelijk aan 2,54 centimeter.

Input lag vertelt je hoe snel je nieuwe LG tv reageert op de beelden van een spelcomputer. De input lag van een tv is alleen belangrijk als je games speelt. Deze bepaalt de vertraging tussen de controller en de actie op het scherm. Dit kan dan nadelig werken bij verschillende soorten games. Hoe lager het aantal milliseconden hoe vloeiender je ervaring is. De input lag van de OLED77G1RLA 77 inch is 13 ms ms. Als algemene gamer is een input lag van 50 ms of lager gewenst. Voor schietspellen is een input lag van 20 ms het beste.

Processorkernen

Een tv processor stuurt allerlei belangrijke functies in een tv aan. Een LG tv kan meerdere processoren bevatten. Een processor met 2 kernen noemen we dual-core, een processor met 4 kernen quad-core. Hoe meer kernen, hoe sneller is de processor. Een tv met meerdere processoren kan meerdere taken tegelijk uitvoeren. Dit zorgt voor kortere laadtijden en het bedienen van de tv is makkelijker. Ook verbetert de beeldkwaliteit. De LG OLED77G1RLA 77 inch beschikt over quad core (4) processoren.

Naast goed beeld is goed geluid ook belangrijk. Met goed geluid beleef je je film of serie nog intenser. De meeste televisies zijn uitgerust met 2 stereo speakers. Als je tv extra speakers heeft zoals bijvoorbeeld een subwoofer, dan klinkt het geluid een stuk beter doordat ook de lage bastonen goed weergegeven worden. De LG OLED77G1RLA 77 inch beschikt over 4 speakers.

Smart Televisie

Wil je apps zoals YouTube of Netflix op je tv gebruiken? Kies dan voor een Smart tv. Deze LG OLED77G1RLA 77 inch is een Smart-tv. Dit houdt in dat je hem eenvoudig kunt verbinden met het internet en zo verschillende apps kunt downloaden zoals bijvoorbeeld Netflix, Youtube of Spotify. Bij veel modellen kun je ook je mobiel verbinden met je Smart tv en zo de inhoud hiervan streamen op je tv. Met al deze smart functies maak je jouw LG televisie het centrale middelpunt in je huis.

Dolby Atmos

Met deze geluidstechniek wordt tv kijken met jouw LG televisie nog leuker. Het geluid is zeer realistisch en komt van meerdere kanten, zelfs van boven. Veel televisies ondersteunen Dolby Atmos, maar het is beter om het combineren met een LG soundbar of speakerset die Dolby Atmos ondersteund. De LG OLED77G1RLA 77 inch beschikt over Dolby Atmos ondersteuning. Als je ervaren hebt hoe het is om een film te kijken met Dolby Atmos dan wil je niet anders meer.

Schermtype

Er zijn verschillende typen schermen, bijvoorbeeld: LED, OLED, Quantum Dot of QLED. De LG OLED77G1RLA 77 inch is een oled televisie.

Je bespaart op je stroomverbruik door deze lichtsensor. De LG OLED77G1RLA 77 inch heeft zo een dergelijke lichtsensor. Deze sensor verbetert de helderheid van het scherm door het licht in de omgeving te detecteren. De helderheid van het scherm neemt af in een donkere omgeving en neemt toe in een lichtere omgeving. Erg handig voor je ogen.

De OLED77G1RLA 77 inch beschikt over local dimming. Local dimming is een techniek die de zwartweergave van je televisie verbetert. Bij deze LG televisie worden de donkere delen van het scherm met deze techniek extra donker. Doordat de techniek altijd in ontwikkeling is, heb je keuze uit verschillende soorten local dimming. Goedkopere LG televisies beschikken meestal over edge of back lit local dimming. Duurdere LG televisies zijn vaak voorzien van full aray local dimming. Local dimming is een belangrijke vereiste voor de beeldkwaliteit van een televisie en het speelt met de komst van High Dynamic Range (HDR) een steeds grotere rol.

HDR staat voor High Dynamic Range. Deze techniek levert een groter contrast en kleurbereik, waardoor beelden nog echter en indrukwekkender lijken. Als je graag films kijkt dan is het zeker aan te raden om een LG tv met HDR ondersteuning te kiezen. Dit maakt je films nog levendiger en je mist geen enkel detail. De OLED77G1RLA 77 inch ondersteunt deze techniek. Met deze LG tv kun je films, series of video´s bekijken in HDR formaat. Bijna alle midden- en topklasse televisies beschikken over HDR. Het grote voordeel zit hem in het feit dat de HDR techniek zowel donkere als lichte beelden naast elkaar kan weergeven. Zo blijft een zwarte schaduw echt zwart en de lamp verderop in de kamer echt fel.

Het is belangrijk om te controleren over welk type HDR jouw LG televisie beschikt. Elk HDR type geeft op een eigen manier de informatie over de kleuren in het video bestand door naar je LG tv. Er zijn verschillende HDR formaten zoals HDR10 die het meeste voorkomt, HDR10+, HLG en Dolby Vision. Als je films, series of video's in een bepaald HDR formaat wil zien dan is het belangrijk dat je tv dit formaat ondersteunt. De OLED77G1RLA 77 inch ondersteunt de volgende HDR typen: dolby vision, hdr10, hlg.

Formaat 77 inch - Best Getest - LG OLED77G1RLA beschikt over het nieuwe OLED evo scherm. Het OLED-scherm van de volgende generatie is opnieuw ontworpen en gecombineerd met de rekenkracht van de Alpha 9 Gen 4-processor. Het nieuwe paneel omvat een extra laag en stralender materiaal. Het resultaat is een helderder, scherper beeld en de ultieme kijkervaring. Het OLED scherm heeft miljoenen zelfoplichtende pixels die aan en uit kunnen worden gezet om perfect zwart en een oneindig contrast te bereiken. De lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten maken deze OLED televisie ook zeer geschikt voor gamers. Je kunt ook zowel NVIDIA G-SYNC- als AMD FreeSync-technologieën inschakelen, zodat al je games helderder en vloeiender zijn met minder vertraging, haperen en tearing. Je kunt eenvoudig Bluetooth-luidsprekers aansluiten voor een echte draadloze surround sound-ervaring. De televisie is veilig voor je ogen, dit komt omdat de LG OLED televisie's zijn gecertificeerd als flikkervrije beeldschermen met weinig blauw licht die geen fotobiologisch gevaar voor je ogen opleveren. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hangt je televisie als een schilderij strak tegen de muur.

IN DE DOOS

 • LG OLED77G1RLA
 • Snelstartgids
 • Magic Remote
 • Batterijen (2x AA)
 • Stroomkabel
 • Muurbeugel

LG OLED77G1RLA 77 INCH

 • Best Getest: Best Getest
 • Top Product: Ja
 • Wifi: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Kleur: Zwart
 • Beeldformaat: 77 diagonaal
 • Input lag: 13 ms
 • Smart TV: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG OLED77G1RLA 77 inch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze tv producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je televisies of staat jouw tv keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze tv keuzehulp.

Populaire video voor artikel: LG OLED77G1RLA 77 inch

De TV-winkel van NL
HelloTV (PlatteTV) aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 23:10
Multimedia
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding zaterdag 28 jan 2023 23:09

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen