728x90: Bol Ad

LG OLED65G1RLA 65 inch

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de LG OLED65G1RLA 65 inch ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke televisies vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties LG OLED65G1RLA 65 inch

Algemeen

EAN code 8806091316264
Fabrikantcode (sku) OLED65G1RLA
Merk LG
Release datum 2021
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Gebruik & functies

Wifi
Bedraad internet (Ethernet)
Bluetooth
Energielabel G
Verversingssnelheid ( Hz )100
Hoofdtelefoon aansluiting
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 144,6
Hoogte 83
Diepte 1,99
Gewicht 29
Kleur Zwart

Algemeen

Beeldformaat (diagonaal)65
Processorkernen Quad core (4)
Kleuren 1 miljard kleuren (10 bit)
Speakers 4
Audio vermogen (Watt)60
Subwoofer
Smart TV
Dolby Atmos ondersteuning
Schermtype OLED

Product functies

Lichtsensor
Televisie gebruik Optimaal sport kijken, Series en films streamen
Local dimming
HDR ondersteuning
Type HDR Dolby Vision, HDR10, HLG
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Formaat 65 inch - Consumentenbond Beste uit de Test - LG OLED65G1RLA beschikt over het nieuwe OLED evo scherm. Het OLED-scherm van de volgende generatie is opnieuw ontworpen en gecombineerd met de rekenkracht van de Alpha 9 Gen 4-processor. Het nieuwe paneel omvat een extra laag en stralender materiaal. Het resultaat is een helderder, scherper beeld en de ultieme kijkervaring. Het OLED scherm heeft miljoenen zelfoplichtende pixels die aan en uit kunnen worden gezet om perfect zwart en een oneindig contrast te bereiken. De lage input lag, krachtige processor en de hdmi 2.1 poorten maken deze OLED televisie ook zeer geschikt voor gamers. Je kunt ook zowel NVIDIA G-SYNC- als AMD FreeSync-technologieën inschakelen, zodat al je games helderder en vloeiender zijn met minder vertraging, haperen en tearing. Je kunt eenvoudig Bluetooth-luidsprekers aansluiten voor een echte draadloze surround sound-ervaring. De televisie is veilig voor je ogen, dit komt omdat de LG OLED televisie's zijn gecertificeerd als flikkervrije beeldschermen met weinig blauw licht die geen fotobiologisch gevaar voor je ogen opleveren. Dankzij de meegeleverde muurbeugel hangt je televisie als een schilderij strak tegen de muur.

IN DE DOOS

  • LG OLED65G1RLA
  • Snelstartgids
  • Magic Remote
  • Batterijen (2x AA)
  • Stroomkabel
  • Muurbeugel

LG OLED65G1RLA 65 INCH

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Verversingssnelheid: 100 Hz
  • Type HDR: Dolby Vision, HDR10, HLG

LG OLED65G1RLA 65 inch - Afbeelding 1LG OLED65G1RLA 65 inch - Afbeelding 2LG OLED65G1RLA 65 inch - Afbeelding 3LG OLED65G1RLA 65 inch - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de LG OLED65G1RLA 65 inch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze tv producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je televisies of staat jouw tv keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze tv keuzehulp.

Wil je graag de OLED65G1RLA 65 inch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of dit televisies product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit LG product heeft de volgende EAN-code 8806091316264.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel televisies en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de LG OLED65G1RLA 65 inch dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

TOP PRODUCT AWARD

LG OLED65G1RLA 65 inch - Afbeelding 5LG OLED65G1RLA 65 inch - Afbeelding 6LG OLED65G1RLA 65 inch - Afbeelding 7
De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG OLED65G1RLA 65 inch het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen