728x90: Bol Ad

JBL LIVE 660NC Blauw

Laagste prijs gevonden vandaag 06:12 uur voor € 166,89 bij Bol.com.

€ 166,89

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:12 uur

€ 166,89

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 166,89

Overweeg je de JBL LIVE 660NC Blauw te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 166,89 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 166,89

Specificaties JBL LIVE 660NC Blauw

Algemeen

EAN code 6925281981319
Fabrikantcode (sku) LIVE 660NC
Merk JBL
Release datum 2021
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Gebruik & functies

Bluetooth
Bluetooth versie 5.0
Bluetooth profiel Handsfree (HFP), Standaard Audio ( A2DP )

Fysieke kenmerken

Gewicht 265 g
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw

Eigenschappen

Materiaal oorkussens imitatieleer
Opvouwbaar
Type oorkussen Over ear
NFC
Noise cancelling

Geluid

Geluidsweergave Stereo
JBL LIVE 660NC Blauw kopen
Actuele prijs: € 166,89
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste uit de Test - De JBL LIVE 660NC Blauw is een draadloze over ear koptelefoon met noise canceling. Beschikt over regelbare ruisonderdrukking. Je kunt zelf bepalen hoeveel geluid iot de omgeving je wilt toelaten. In de Ambient Aware-modus kun je door een drukke straat lopen en toch ongestoord naar muziek luisteren, maar je blijft wel waakzaam op omgevingsgeluiden voor jouw veiligheid. TalkThru zorgt ervoor dat het geluidsniveau van muziek wordt verlaagd en spraak wordt versterkt, hierdoor kun je een gesprek voeren, zonder dat je de koptelefoon moet afzetten. Met een tik op de oorschelp activeer je jouw favoriete spraak assistent om volledig handsfree te communiceren met je telefoon. Met de My JBL Headphones app personaliseer je de geluidsweergave via een equalizer. De batterij gaat wel 50 uur mee en 40 uur met noise canceling aan. Als de batterij leeg is laad je deze eenvoudig weer binnen 2 uur op. De snel laadfunctie geeft 4 uur afspeeltijd na 10 minuten opladen. De JBL is makkelijk mee te nemen dankzij het opvouwbare ontwerp.

JBL LIVE 660NC BLAUW

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Type oorkussen: Over ear
  • NFC: Nee
  • Noise cancelling: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de JBL LIVE 660NC Blauw of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koptelefoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

JBL LIVE 660NC Blauw - Afbeelding 1JBL LIVE 660NC Blauw - Afbeelding 2JBL LIVE 660NC Blauw - Afbeelding 3JBL LIVE 660NC Blauw - Afbeelding 4
Mis je koptelefoons of staat jouw koptelefoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koptelefoon keuzehulp.

Wil je graag de LIVE 660NC Blauw kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van JBL voor je hebt. Twijfel je of dit koptelefoons product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit JBL product heeft de volgende EAN-code 6925281981319.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koptelefoons en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de JBL LIVE 660NC Blauw dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de JBL LIVE 660NC Blauw het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire video voor artikel: JBL LIVE 660NC Blauw

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:12 uur

€ 166,89

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen