728x90: Bol Ad

Samsung HW Q70T

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Samsung HW Q70T ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke soundbars vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Samsung HW Q70T

Algemeen

EAN code 8806090271762
Fabrikantcode (sku) HW-Q70T/XN
Merk Samsung
Release datum 2020

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Compatibel smartphones
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 98
Hoogte 5,8
Diepte 11,5
Gewicht 3,5
Kleur Zwart

Product details

Aantal speakers 1 speaker + sub
Losse subwoofer
Achterspeakers
Kwaliteitsklasse Topklasse

Eigenschappen

Aantal audio kanalen 3
Geluidsweergave Surround
Hi-res audio
DTS
Surround sound Dolby Atmos
Surround kwalificatie DTS, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD
HDMI ARC
HDMI
Multiroom
Speelt van netwerk
Bediening via app
Bediening Windows app
Bediening Android app
Bediening Apple app
Platform Smart Home Samsung SmartThings
Montage mogelijk
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Samsung HW Q70T soundbar haal je de basis van een krachtige thuisbioscoop in huis.De soundbar is voorzien van 3 kanalen, 1 subwoofer-kanaal en 2 naar boven gerichte kanalen en biedt je een geweldige geluidservaring. Dolby Atmos en DTS:X. zorgen ervoor dat je omringd wordt door het geluid zoals in het echte leven. Adaptive Sound technologie analyseert het audiosignaal om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je bij een laag volume alle stemmen duidelijk en zijn ook zachtere gesprekken goed te verstaan. Als je de soundbar aansluit op je Samsung TV schakelt hij automatisch over op Game Mode, hierdoor ben je geen tijd kwijt aan het instellen en kun je direct beginnen met gamen. De Samsung HW Q70T bedien je met de One Remote afstandsbediening.

SAMSUNG HW Q70T

  • Losse subwoofer: Ja
  • Hi-res audio: Nee
  • Surround sound: Dolby Atmos
  • Surround kwalificatie: DTS, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung HW Q70T of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze soundbar producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Samsung HW Q70T - Afbeelding 1Samsung HW Q70T - Afbeelding 2Samsung HW Q70T - Afbeelding 3Samsung HW Q70T - Afbeelding 4
Mis je soundbars of staat jouw soundbar keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze soundbar keuzehulp.

Wil je graag de HW Q70T kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of dit soundbars product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Samsung product heeft de volgende EAN-code 8806090271762.

Je kunt de Samsung HW Q70T eenvoudig bedienen via een app op je smartphone.

Uit hoeveel algehele speakers bestaat deze set. Daarmee bedoelen we niet hoeveel speakers in het apparaat verwerkt zitten. De Samsung soundbar bestaat uit 2 of meer luidsprekers die het geluid weergeven. De luidsprekers worden zo aangestuurd dat het effect van losse voor-, midden- en achterspeakers wordt nagebootst. Dit Samsung product is voorzien van 1 speaker + sub unit. Vaak is het zo dat hoe groter de soundbar des te breder het geluidsveld en des te meer kleine speakers erin verwerkt zitten.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen