728x90: Wehkamp Ad

Samsung 65TU8000 - 65 inch


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Samsung 65TU8000, 65 inch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Samsung 65TU8000, 65 inch heeft de volgende EAN-code 8806090336683. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen televisies en wordt maar ťťn keer uitgegeven.

Een televisies fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke televisies producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Samsung 65TU8000, 65 inch van Samsung is ue65tu8000wxxn. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Samsung SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Samsung 65TU8000, 65 inch is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Samsung 65TU8000, 65 inch is van het merk Samsung en het merk Samsung is een populair merk binnen de productgroep televisies. Samsung televisies kun je vinden in winkels en webshops. Samsung producten behoren tot de topmerken televisies in Nederland. Koop Samsung 65TU8000, 65 inch voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

De Samsung 65TU8000, 65 inch is sinds 2020 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van televisies vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze 65TU8000, 65 inch. In 2020 is deze 65TU8000, 65 inch geÔntroduceerd op de markt.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Samsung 65TU8000, 65 inch het predicaat "Top Product" gegeven.

De Samsung 65TU8000, 65 inch beschikt over bluetooth. Je verbindt je televisies eenvoudig met je smartphone, tablet of zelfs je televisie. Een ander voordeel is dat je de speakers in elke gewenste ruimte kunt plaatsen. Zolang deze maar binnen het bereik van de bluetooth verbinding blijven.

De Samsung 65TU8000, 65 inch is voorzien van wifi en kan draadloos communiceren met het internet wat handig kan zijn voor apps zoals Netflix en YouTube. Let op, lang niet alle televisies zijn voorzien van wifi.

Deze Samsung 65TU8000, 65 inch heeft een netwerkaansluiting. Hiermee kun je jouw 65TU8000, 65 inch bedraad aansluiten op je thuisnetwerk. Het grootste voordeel van bedraad internet is de snelheid en stabiliteit. Wanneer je de Samsung 65TU8000, 65 inch bedraad aansluit heb je nooit meer last van verbindingsproblemen.

De nieuwe Samsung energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig dit apparaat is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling heeft de Samsung 65TU8000, 65 inch een energieklasse van a+. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B kun je zeker jaarlijks besparen op je energierekening.

Verversingssnelheid

De verversingssnelheid van televisies wordt weergegeven in Hertz (Hz). Hoe hoger deze waarde, hoe vloeiender het beeld op je scherm. televisies van 100 Hz of hoger zijn aan te raden voor gaming en sport. De Samsung 65TU8000, 65 inch heeft een verversingssnelheid van 50 Hertz.

Het is goed om het gewicht van televisies te weten. De Samsung 65TU8000, 65 inch van Samsung heeft een gewicht van 20,6 kilogram. Het gewicht van 20,6 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van televisies.

Beeldformaat / schermdiagonaal

Het kiezen van een beeldformaat hangt af van je persoonlijke keuze. De afstand van je Samsung tv tot de bank is wel belangrijk voor een optimale kijkervaring. Als je een kleinere kamer hebt, is het verstandig om niet een te grote tv te nemen. Ben je een echte film of game liefhebber dan kun je kiezen voor een 55 of 65 inch. Een globale regel voor een goede kijkafstand is 3x de inchmaat. Deze Samsung heeft een beeldformaat (schermdiagonaal) van 65 inch. Het formaat van televisies wordt aangeven in inches en 1 inch is gelijk aan 2,54 centimeter.

Input lag vertelt je hoe snel je nieuwe Samsung tv reageert op de beelden van een spelcomputer. De input lag van een tv is alleen belangrijk als je games speelt. Deze bepaalt de vertraging tussen de controller en de actie op het scherm. Dit kan dan nadelig werken bij verschillende soorten games. Hoe lager het aantal milliseconden hoe vloeiender je ervaring is. De input lag van de 65TU8000, 65 inch is 15 ms ms. Als algemene gamer is een input lag van 50 ms of lager gewenst. Voor schietspellen is een input lag van 20 ms het beste.

Processorkernen

Een tv processor stuurt allerlei belangrijke functies in een tv aan. Een Samsung tv kan meerdere processoren bevatten. Een processor met 2 kernen noemen we dual-core, een processor met 4 kernen quad-core. Hoe meer kernen, hoe sneller is de processor. Een tv met meerdere processoren kan meerdere taken tegelijk uitvoeren. Dit zorgt voor kortere laadtijden en het bedienen van de tv is makkelijker. Ook verbetert de beeldkwaliteit. De Samsung 65TU8000, 65 inch beschikt over quad core (4) processoren.

Naast goed beeld is goed geluid ook belangrijk. Met goed geluid beleef je je film of serie nog intenser. De meeste televisies zijn uitgerust met 2 stereo speakers. Als je tv extra speakers heeft zoals bijvoorbeeld een subwoofer, dan klinkt het geluid een stuk beter doordat ook de lage bastonen goed weergegeven worden. De Samsung 65TU8000, 65 inch beschikt over 2 speakers.

Smart Televisie

Wil je apps zoals YouTube of Netflix op je tv gebruiken? Kies dan voor een Smart tv. Deze Samsung 65TU8000, 65 inch is een Smart-tv. Dit houdt in dat je hem eenvoudig kunt verbinden met het internet en zo verschillende apps kunt downloaden zoals bijvoorbeeld Netflix, Youtube of Spotify. Bij veel modellen kun je ook je mobiel verbinden met je Smart tv en zo de inhoud hiervan streamen op je tv. Met al deze smart functies maak je jouw Samsung televisie het centrale middelpunt in je huis.

Schermtype

Er zijn verschillende typen schermen, bijvoorbeeld: LED, OLED, Quantum Dot of QLED. De Samsung 65TU8000, 65 inch is een led-lcd televisie.

Je bespaart op je stroomverbruik door deze lichtsensor. De Samsung 65TU8000, 65 inch heeft zo een dergelijke lichtsensor. Deze sensor verbetert de helderheid van het scherm door het licht in de omgeving te detecteren. De helderheid van het scherm neemt af in een donkere omgeving en neemt toe in een lichtere omgeving. Erg handig voor je ogen.

De 65TU8000, 65 inch beschikt over local dimming. Local dimming is een techniek die de zwartweergave van je televisie verbetert. Bij deze Samsung televisie worden de donkere delen van het scherm met deze techniek extra donker. Doordat de techniek altijd in ontwikkeling is, heb je keuze uit verschillende soorten local dimming. Goedkopere Samsung televisies beschikken meestal over edge of back lit local dimming. Duurdere Samsung televisies zijn vaak voorzien van full aray local dimming. Local dimming is een belangrijke vereiste voor de beeldkwaliteit van een televisie en het speelt met de komst van High Dynamic Range (HDR) een steeds grotere rol.

Het is belangrijk om te controleren over welk type HDR jouw Samsung televisie beschikt. Elk HDR type geeft op een eigen manier de informatie over de kleuren in het video bestand door naar je Samsung tv. Er zijn verschillende HDR formaten zoals HDR10 die het meeste voorkomt, HDR10+, HLG en Dolby Vision. Als je films, series of video's in een bepaald HDR formaat wil zien dan is belangrijk dat je tv dit formaat ondersteunt. De 65TU8000, 65 inch heeft de volgende HDR typen: hdr10+.

Formaat 65 inch - De Samsung UE65TU8000 heeft Ultra HD 4K-beeldkwaliteit. Door de Crystal Display-technologie ervaar jij realistische kleurweergave. Door de Crystal Display-technologie ervaar jij realistische kleurweergave. UHD Dimming en HDR zorgen voor sterk contrast en intense beelden. De televisie heeft een boundless design, dit legt de nadruk op het beeld en niet op het frame. De Real Game Enhancer functie zorgt voor een vloeiende game ervaring. Je verbindt de televisie via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart televisie functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals bijvoorbeeld Netflix, YouTube en Apple TV. De kabels van de tv kun je verbergen in de voet van de tv door de Clean Cable Solution. Dankzij Ambient Mode+ gaat je Crystal UHD TV op in je interieur. Je kunt kiezen voor een decor dat kleurmatcht met je woonkamer maar je kunt ook kiezen voor je favoriete foto's.

IN DE DOOS

  • Samsung UE65TU8000
  • Afstandsbediening, batterijen
  • Voetjes
  • Stroomkabel

SAMSUNG 65TU8000 - 65 INCH

  • Top Product: Ja
  • Bluetooth: Ja
  • Wifi: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Beeldformaat: 65 diagonaal
  • Smart TV: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung 65TU8000 - 65 inch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze televisies keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je televisies? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze televisies keuzehulp.

Specificaties Samsung 65TU8000 - 65 inch

Algemeen

EAN code 8806090336683
Fabrikantcode (sku) UE65TU8000WXXN
Merk Samsung
Release datum 2020
Top Product

Gebruik & functies

Bluetooth
Wifi
Bedraad internet (Ethernet)
Stroomverbruik (Watt) 195
Energielabel A+
Usb-aansluiting
Hoofdtelefoon aansluiting
Beeldverversing (Hz) 50

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 144,94
Hoogte (centimeter) 83,03
Diepte (centimeter) 5,99
Gewicht (kilogram) 20,6
Kleur Zwart

Algemeen

Beeldformaat ( diagonaal ) 65
Input lag 15 ms
Processorkernen Quad core (4)
Kleuren 17 miljoen kleuren (8 bit)
Speakers 2
Audio vermogen (Watt) 20
Subwoofer
Smart TV
Schermtype LED-LCD

Product functies

Ambient Mode
Lichtsensor
Televisie gebruik Series en films streamen, Standaard tv kijken
Local dimming
Type HDR HDR10+
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen