728x90: Bol Ad

Optoma UHD42

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Optoma UHD42 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke beamers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Optoma UHD42

Algemeen

EAN code 5055387663664
Fabrikantcode (sku) UHD42
Merk Optoma
Release datum 2020

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 32
Hoogte 12
Diepte 27
Gewicht 4
Kleur Wit
Resolutie breedte (pixels)3840
Resolutie hoogte (pixels)2160

Product details

Projector technologie DLP
Beeldverhouding horizontaal 16
Beeldverhouding verticaal 9
Contrastverhouding 500000
Keystone correctie
Graden verticale keystone 40
Lens shift Geen
Minimale beeldgrootte (diagonaal) (inch)33
Maximale beeldgrootte (diagonaal) (inch)300
Minimale projectieafstand (meter)1
Maximale projectieafstand (meter)10
Zoomfunctie
Projectieverhouding (meter)1,21 - 1,59
Afstand voor 2 m brede projectie (meter)2,42
Verwachte levensduur lamp (normaal gebruik) (uur)4000
Hoeveelheid licht (lumen)3400
Type lichtbron Standaard
Maximaal geluidsniveau (decibel)27

Product functies

3D
3D technologie Actief
Short throw
Statiefaansluiting

Eigenschappen

Mini beamer
Accu (stroombron)
Kensington slot
Geheugenkaartlezer
Aanbevolen voor gebruik Gaming, Thuisbioscoop
Aanbevolen voor ruimte Grote zaal, Vergaderruimte
Mediaspeler
Smart functie eigenschappen
HDMI-aansluiting
VGA-aansluiting
Digitaal optische aansluiting
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de Optoma UHD42 bekijk je haarscherpe beelden met een hoog contrast. Door de 4K resolutie en de hoge contrastverhouding van 500.000:1 zie je de allerkleinste details, een groot kleurbereik en diepe zwartwaarden. Je haalt met de Optoma UHD42 een echte bioscoopervaring in huis. Hij is ook geschikt om te gamen. Door de lage input lag heb je geen last van vertraging tussen de controller en de actie op het beeld tijdens het gamen. Met de lens shift en zoom functies projecteer je onder iedere hoek een duidelijk beeld van hoge kwaliteit. Je kunt 2 verschillende apparaten tegelijk aansluiten op de 2 HDMI ingangen. Zo kun je gemakkelijk schakelen van bijvoorbeeld je mediaspeler naar je spelcomputer.

OPTOMA UHD42

  • Projector technologie: DLP

Kom je er niet uit bij het kopen van de Optoma UHD42 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze beamer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Optoma UHD42  - Afbeelding 1Optoma UHD42  - Afbeelding 2Optoma UHD42  - Afbeelding 3Optoma UHD42  - Afbeelding 4
Mis je beamers of staat jouw beamer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze beamer keuzehulp.

Wil je graag de UHD42 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Optoma voor je hebt. Twijfel je of dit beamers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Optoma product heeft de volgende EAN-code 5055387663664.

Projector techniek

Optoma beamers gebruiken verschillende technieken om beeld te projecteren. De belangrijkste zijn DLP-beamers, die klein, licht en weinig onderhoud nodig hebben maar wel meer geluid maken vanwege koeling. Dan hebben we ook nog de 3LCD-beamers, die hebben accurate kleurweergave, maar geen diepe zwartweergave. Tenslotte kennen we D-ILA die de beste beeldkwaliteit heeft, maar wel het duurst is. De Optoma UHD42 beamer is uitgerust met de dlp techniek.

De lamp van deze Optoma beamer is het meest essentiële onderdeel van de beamer. Het aantal branduren van een beamerlamp is tegenwoordig steeds langer en sommige lampen gaan in de economische stand tot wel 10.000 branduren mee. Gelukkig kun je de beamerlamp van de Optoma UHD42 eenvoudig te vervangen en hoef je niet meteen een nieuwe beamer aan te schaffen wanneer de lamp kapot gaat. De lamp van deze Optoma beamer heeft een verwachte levensduur van 4000 branduren.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen