728x90: Bol Ad

Razer Viper Mini

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Razer Viper Mini ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke muizen vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

meer muizen van Razer


Specificaties Razer Viper Mini

Algemeen

EAN code 8886419332886
Fabrikantcode (sku) RZ01-03250100-R3M1
Merk Razer
Release datum 2020

Gebruik & functies

Bluetooth

Fysieke kenmerken

Breedte 3,8 cm
Hoogte 6,1 cm
Diepte 11,8 cm
Gewicht 830 g
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Mat

Muis eigenschappen

Model muis Standaard
Aansturing Optisch
Aantal knoppen 4
Ergonomisch ontwerp
Links- of rechtshandig Linkshandig, Rechtshandig
Dots per inch ( dpi )Bedraad
Instelbaar DPI
Bediening muis Knoppen, Scrollwiel
Geschikt voor gaming
Programmeerbare knoppen
Aantal programmeerbare knoppen 6
Stille muis
Horizontaal scrollen
Ondergrond muis Matte ondergrond

Connectiviteit

Type verbinding Bedraad
Plug & Play

Energievoorziening

Type stroomvoorziening USB-poort pc/laptop
Indicator van batterij-niveau
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Razer Viper Mini Game Muis is de kleinere en lichtere variant van de Razer Viper Game Muis. De muis weegt slechts 61 gram. Deze lichte gamingmuis wordt aanbevolen voor gamers met een kleine tot middelgrote hand en is het meest geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan klauw- of vingertopgreep. Door de symmetrische vormgeving is de muis geschikt voor zowel links als rechtshandige gamers. Door gebruik te maken van een infrarood lichtstraal om elke klik te registreren, activeren de schakelaars in deze lichte gaming muis met een toonaangevende reactietijd van 0,2 milliseconden. Met 16,8 miljoen kleuren en dynamische lichteffecten die kunnen worden ingesteld of gecreëerd met behulp van Razer Synapse 3, heeft de Viper Mini veel karakter en persoonlijkheid. Door de maximale dpi van 8500 stel je zelf in hoe snel de cursor beweegt bij het verplaatsen van de muis. De kabel van de Razer Viper Mini heeft meer flexibiliteit en is ontworpen om een minimale weerstand te produceren, zodat je sneller en soepeler kunt vegen voor een betere besturing.

IN DE DOOS

  • Razer Viper Mini
  • Kabel

RAZER VIPER MINI

  • Model muis: Standaard
  • Aantal knoppen: 4
  • Links- of rechtshandig: Linkshandig, Rechtshandig
  • Dots per inch: Bedraad dpi
  • Geschikt voor gaming: Ja

Razer Viper Mini - Afbeelding 1Razer Viper Mini - Afbeelding 2Razer Viper Mini - Afbeelding 3Razer Viper Mini - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Razer Viper Mini of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze muis producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je muizen of staat jouw muis keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze muis keuzehulp.

Wil je graag de Viper Mini kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Razer voor je hebt. Twijfel je of dit muizen product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Razer product heeft de volgende EAN-code 8886419332886.

Aantal knoppen

Hoe meer knoppen er op de muis zitten, hoe meer functies de muis heeft. De Razer Viper Mini heeft 4 knoppen. Met name de extra knoppen aan de zijkant kan erg handig zijn voor het spelen van games. Zo wissel je met een Razer muis met extra duimknoppen bijvoorbeeld tussen de pagina's in je browser.

Links- of rechtshandig

De Razer Viper Mini is linkshandig, rechtshandig. Een symmetrisch product is geschikt voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen