728x90: Bol Ad

Kef LSX Zwart

Laagste prijs gevonden vandaag 10:31 uur voor € 869,- bij Bol.com.

€ 869,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 10:31 uur

€ 869,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 869,-

Overweeg je de Kef LSX Zwart te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 869,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 869,-

Specificaties Kef LSX Zwart

Algemeen

EAN code 0637203217494
Fabrikantcode (sku) SP3994BX
Merk KEF
Release datum 2018
Top Product

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Hoofdtelefoon aansluiting
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 15,5 cm
Hoogte 24 cm
Diepte 18 cm
Gewicht 3,6 kg
Materiaal Hout
Kleur Zwart

Product details

Bediening via app

Afspeelmogelijkheden

NFC
Multiroom audio
Speelt van netwerk
Radio
Hoofdtelefoon aansluiting
Kef LSX Zwart kopen
Actuele prijs: € 869,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De KEF LSX Zwart is een compact draadloos muzieksysteem met twee luidsprekers voor stereo weergave. Dankzij de Uni-Q driver klinken klanken helder en gedetailleerd. Deze krachtige, draadloze speakerset van KEF heeft een stijlvol en strak design en is afgewerkt met een stoffen behuizing. Je kunt de LSX neerzetten waar je maar wilt, zonder dat er kabels, versterkers of andere apparatuur aan te pas hoeft te komen. Via bluetooth en wifi verbind je de speakers draadloos met je telefoon. De KEF LSX is compact, makkelijk te bedienen en levert optimale geluidskwaliteit. De speakers koop je altijd per 2 en zijn te verkrijgen in meerdere kleuren.

IN DE DOOS

  • Kef LSX Zwart
  • Stroomkabel 2x
  • Netwerkkabel
  • Afstandsbediening

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kef LSX Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze speaker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Kef LSX Zwart  - Afbeelding 1Kef LSX Zwart  - Afbeelding 2Kef LSX Zwart  - Afbeelding 3Kef LSX Zwart  - Afbeelding 4
Mis je draadloze speakers of staat jouw speaker keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze speaker keuzehulp.

Wil je graag de LSX Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van KEF voor je hebt. Twijfel je of dit draadloze speakers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit KEF product heeft de volgende EAN-code 0637203217494.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Kef LSX Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Wil je makkelijk de instellingen van je KEF speaker aan kunnen passen met je mobiel? Geen probleem. Deze speaker bedien je met je smartphone of tablet via een app. Dit maakt een installatie eenvoudig en je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen. Zo creëer je bijvoorbeeld een stereo, surround of multiroom opstelling. Je kunt de Kef LSX Zwart ook gebruiken om je eigen muziekcollectie te streamen, of je streamt via populaire streamingdiensten zoals Spotify en Deezer.

Populaire video voor artikel: Kef LSX Zwart

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 10:31 uur

€ 869,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen