728x90: Bol Ad

Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear)

Laagste prijs gevonden vandaag 11:07 uur voor € 201,- bij Bol.com.

€ 201,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:07 uur

€ 201,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Andere BlackWidow versie


Review Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear)

8.6

Bouwkwaliteit
Nauwkeurige bediening
Razer Chroma RGB
2 jaar garantie

Losse polssteun
Clicky Geluid
Niet draadloos

Experts

1 expert heeft een review geschreven over de Razer BlackWidow V3 Green Switch (clicky) en geeft in totaal een 8.6 als gemiddeld cijfer.

Score (8.6/10 - 1 expert)

Bekijk de review

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 201,-

Overweeg je de Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 201,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 201,-

Specificaties Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear)

Algemeen

EAN code 8886419346807
Fabrikantcode (sku) RZ03-03531700-R3M1
Merk Razer
Release datum November 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Materiaal Aluminium frame
Kleur Zwart
Afwerking Top kwaliteit

Toetsen

Programmeerbare toetsen
Multimediasneltoetsen
Geschikt voor gaming
Mechanische toetsen
Ergonomisch ontwerp
Polssteun

Verbinding

Type verbinding Draadloos
Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) kopen
Actuele prijs: € 201,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Razer BlackWidow V3 Pro Linear is nu nog omvangrijker je kunt kiezen uit wel 3 verbindingsmogelijkheden: USB, Bluetooth of 2,4 GHz Razer HyperSpeed Wireless. Schakel onmerkbaar tussen deze apparaten met maar één schakelaar. Inclusief afneembare USB-C-kabel voor opladen tijdens gebruik. De gele mechanische switches hebben dempers om het lage geluidsprofiel nog verder te verlagen en zorgen voor soepele toetsaanslagen. Het draadloze mechanische gaming- toetsenbord heeft kwalitatieve Double-Shot ABS toetsen. De toetsen hebben dankzij het doubleshot-gietproces extra dikke wanden en zijn ze ook nog heel goed bestand tegen het herhaaldelijk indrukken van dezelfde toets. Het vervagen van een toets waardoor je een letter of cijfer niet meer goed kan lezen is dus verleden tijd. Met het transparante ontwerp komt het Razer Chroma RGB met intense verlichtingsaanpassingen goed tot zijn recht. Het resultaat is een heerlijke licht-ervaring in meer dan 150 geïntegreerde games en in elke kleur die je maar wenst en ook nog in helderheid in te stellen. Het Razer toetsenbord heeft een multifunctionele digitale draaiknop en maar liefst vier mediatoetsen die je naar wens kan instellen: Stel ze in om af te spelen, te pauzeren en over te slaan. De ergonomische polssteun sluit goed aan en geeft verlichting op je polsen en voel je je minder vermoeid wanneer je lang aan het gamen bent. Het toetsenbord is zelfs voorzien van kabelmanagement en kan je de kabels via sleuven netjes wegwerken. Zo blijft je bureau overzichtelijk en opgeruimd. Game on.

RAZER BLACKWIDOW V3 PRO YELLOW SWITCH (LINEAR)

  • Programmeerbare toetsen: Ja
  • Geschikt voor gaming: Ja
  • Mechanische toetsen: Ja
  • Type verbinding: Draadloos

Kom je er niet uit bij het kopen van de Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze toetsenbord producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) - Afbeelding 1Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) - Afbeelding 2Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) - Afbeelding 3Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) - Afbeelding 4
Mis je toetsenborden of staat jouw toetsenbord keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze toetsenbord keuzehulp.

Wil je graag de BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Razer voor je hebt. Twijfel je of dit toetsenborden product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Razer product heeft de volgende EAN-code 8886419346807.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) het predicaat "Top Product" gegeven.

Programmeerbare toetsen

De BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear) van het merk Razer is voorzien van handige programmeerbare toetsen en is het mogelijk om per toets een functie toe te wijzen. Zo wissel je met deze knoppen op je Razer toetsenbord bijvoorbeeld eenvoudig tussen verschillende skill sets in games of gebruik je ze om tussen programma's te wisselen en je workflow te optimaliseren.

Populaire video voor artikel: Razer BlackWidow V3 Pro Yellow Switch (linear)

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 11:07 uur

€ 201,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen