728x90: Bol Ad

Razer Huntsman Mini Clicky Zwart

Laagste prijs gevonden vandaag 22:12 uur voor € 127,67 bij Bol.com.

€ 127,67

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 22:12 uur

€ 127,67

bekijk

Logo Alternate

Alternate onbekende voorraad: aanbieding vandaag 23:03 uur

€ 109,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Review Razer Huntsman Mini Clicky Zwart

9.2

Snel
PBT keycaps
Kwaliteit

Kan te licht aanvoelen

Experts

1 expert heeft een review geschreven over de Razer Huntsman Mini Clicky Zwart en geeft in totaal een 9.2 als gemiddeld cijfer.

Score (9.2/10 - 1 expert)

Bekijk de review

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 127,67

Overweeg je de Razer Huntsman Mini Clicky Zwart te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 127,67 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 127,67

Specificaties Razer Huntsman Mini Clicky Zwart

Algemeen

EAN code 8886419345732
Fabrikantcode (sku) Huntsman Mini
Merk Razer
Release datum 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte 29,3. cm
Hoogte 3,7 cm
Diepte 10,3 cm
Gewicht 455 gram
Kleur Zwart

Toetsen

Programmeerbare toetsen
Multimediasneltoetsen
Vlakke toetsen
Geschikt voor gaming
Mechanische toetsen
Razer Huntsman Mini Clicky Zwart kopen
Actuele prijs: € 127,67
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Razer Huntsman Mini Clicky Zwart is een 60% gaming toetsenbord met geavanceerde optische switches. De Razer Linear Optical Switches heeft snellere, lichtere en soepelere bedieningen dan mechanische schakelaars en gaat langer mee dit komt omdat er minder bewegende delen nodig zijn en daardoor treedt er minder wrijving op. Het toetsenbord heeft niet de functie rij, home cluster en numpad van een traditioneel full-size toetsenbord, maar toch verliest het geen functionaliteit omdat al deze ingangen nog steeds makkelijk toegankelijk zijn via secundaire functies en snelkoppelingen. Het toetsenbord is ideaal voor kleineren opstellingen waar ruimte van belang is. Door zijn compacte afmetingen is het toetsenbord ook makkelijk mee te nemen en eenvoudig neer te zetten bij het gamen, zodat je aangenaam kunt spelen. Je kunt tot 5 toetsenbordprofielen opslaan en activeren zonder dat er software nodig is. Personaliseer het verder met de Razer Chroma RGB-lichteffecten die al in het toetsenbord zijn geladen. Verkrijgbaar in twee varianten: Lineair en Clicky. Bekijk hieronder onze review om te lezen wat de verschillen zijn maar ook voor meer informatie en onze mening.

RAZER HUNTSMAN MINI CLICKY ZWART

  • Programmeerbare toetsen: Ja
  • Geschikt voor gaming: Ja
  • Mechanische toetsen: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Razer Huntsman Mini Clicky Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze toetsenbord producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Razer Huntsman Mini Clicky Zwart - Afbeelding 1Razer Huntsman Mini Clicky Zwart - Afbeelding 2Razer Huntsman Mini Clicky Zwart - Afbeelding 3Razer Huntsman Mini Clicky Zwart - Afbeelding 4
Mis je toetsenborden of staat jouw toetsenbord keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze toetsenbord keuzehulp.

Wil je graag de Huntsman Mini Clicky Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Razer voor je hebt. Twijfel je of dit toetsenborden product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Razer product heeft de volgende EAN-code 8886419345732.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Razer Huntsman Mini Clicky Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Programmeerbare toetsen

De Huntsman Mini Clicky Zwart van het merk Razer is voorzien van handige programmeerbare toetsen en is het mogelijk om per toets een functie toe te wijzen. Zo wissel je met deze knoppen op je Razer toetsenbord bijvoorbeeld eenvoudig tussen verschillende skill sets in games of gebruik je ze om tussen programma's te wisselen en je workflow te optimaliseren.

Populaire video voor artikel: Razer Huntsman Mini Clicky Zwart

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 22:12 uur

€ 127,67

bekijk

Logo Alternate

Alternate onbekende voorraad: aanbieding vandaag 23:03 uur

€ 109,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen