728x90: Bol Ad

Sony WF-XB700 Zwart

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Sony WF-XB700 Zwart ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke koptelefoons vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Sony WF-XB700 Zwart

Algemeen

EAN code 4548736107274
Fabrikantcode (sku) WFXB700B.CE7
Merk Sony
Release datum 2020
Best Getest Hardware Info Award
Top Product

Gebruik & functies

Bluetooth
Bluetooth versie 5.0
Bluetooth profiel Afstandsbediening (AVRCP), Handsfree (HFP), Headset (HSP), Standaard Audio ( A2DP )
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Materiaal Kunststof
Kleur Zwart

Eigenschappen

Type oorkussen In ear
NFC
Noise cancelling

Geluid

Geluidsweergave Stereo
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Hardware Info Award - De WF-XB700-oordopjes zijn ergonomisch vormgegeven waardoor ze goed en comfortabel blijven zitten. De hoofdtelefoon heeft een IPX4-classificatie. Dit houdt in dat de hoofdtelefoon bestand is tegen spetters en zweet, zodat je zorgeloos kunt genieten. De WF-XB700 is uitgerust met Extra Bass, waardoor lage tonen krachtig en diep worden overgedragen. Met een druk op de knop activeer je spraakondersteuning om bijvoorbeeld muziek te luisteren of contact op te nemen met anderen. Dankzij de geïntegreerde microfoon kun je makkelijk handsfree bellen., Met het oplaaddoosje laadt je de oordoppen gemakkelijk en snel op waardoor je tot wel 18 uur kunt luisteren. Accu toch leeg ? Met tien minuten opladen zijn de oordopjes weer een uur te gebruiken. De hybride siliconen oordopjes van rubber zijn beschikbaar in vier maten.

IN DE DOOS

  • Sony WF-XB700 Zwart
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

SONY WF-XB700 ZWART

  • Best Getest: Hardware Info Award
  • Type oorkussen: In ear
  • NFC: Nee
  • Noise cancelling: Nee

Sony WF-XB700 Zwart - Afbeelding 1Sony WF-XB700 Zwart - Afbeelding 2Sony WF-XB700 Zwart - Afbeelding 3Sony WF-XB700 Zwart - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Sony WF-XB700 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koptelefoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koptelefoons of staat jouw koptelefoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koptelefoon keuzehulp.

Wil je graag de WF-XB700 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sony voor je hebt. Twijfel je of dit koptelefoons product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Sony product heeft de volgende EAN-code 4548736107274.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat hardware info award ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koptelefoons en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Sony WF-XB700 Zwart dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

TOP PRODUCT AWARD

Sony WF-XB700 Zwart - Afbeelding 5Sony WF-XB700 Zwart - Afbeelding 6Sony WF-XB700 Zwart - Afbeelding 7
De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sony WF-XB700 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen