728x90: Bol Ad

Trust GXT865 Asta

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Trust GXT865 Asta ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke toetsenborden vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Trust GXT865 Asta

Algemeen

EAN code 8713439226300
Fabrikantcode (sku) 22630
Merk Trust
Release datum 2018
Top Product

Gebruik & functies

Bluetooth

Fysieke kenmerken

Breedte 44,4
Hoogte 4,1
Diepte 13,3
Gewicht 1,144
Kleur Zwart

Toetsen

Indeling toetsenbord QWERTY
Geografische toetsenbordindeling US layout
Fysieke toetsenbordindeling ANSI
Typcomfort Middenklasse
Achtergrond verlichting
Morsbestendig
Programmeerbare toetsen
Multimediasneltoetsen
Vlakke toetsen
Geschikt voor gaming
Mechanische toetsen
Toetsenbord samenstelling Number pad, Toetsenbord
Ergonomisch ontwerp
Polssteun
Type stroomvoorziening USB-poort pc/laptop

Verbinding

Type verbinding Bedraad
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Trust GXT865 Asta is een mechanisch gaming toetsenbord. De toetsen van de Trust GXT865 Asta zijn zo gevoelig dat je elke toetsaanslag goed voelt. Met anti-ghosting-technologie wordt elke toetsaanslag goed geregistreerd, dit houdt in dat je snel en nauwkeurig kan gamen. De Trust GXT 865 Asta bevat rode lineaire mechanische switches. Deze switches zijn populair bij gamers, omdat ze sneller reageren en er minder kracht nodig is om een knop langer in te drukken. De elf mediatoetsen voor rechtstreekse toegang geven je de mogelijkheid om het volume aan te passen of een zoekactie te starten met 1 druk op de knop. Het toetsenbord is voorzien van 8 regenboogkleurmodi die je zelf kunt aanpassen in helderheid. Met de multimedia sneltoetsen kun je heel snel het volume van je muziek regelen.

IN DE DOOS

  • Trust GXT865 Asta
  • Trust sticker
  • Toetsen verwijderings hulpmiddel

TRUST GXT865 ASTA

  • Programmeerbare toetsen: Nee
  • Geschikt voor gaming: Ja
  • Mechanische toetsen: Ja
  • Type verbinding: Bedraad

Trust GXT865 Asta  - Afbeelding 1Trust GXT865 Asta  - Afbeelding 2Trust GXT865 Asta  - Afbeelding 3Trust GXT865 Asta  - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Trust GXT865 Asta of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze toetsenbord producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je toetsenborden of staat jouw toetsenbord keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze toetsenbord keuzehulp.

Wil je graag de GXT865 Asta kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Trust voor je hebt. Twijfel je of dit toetsenborden product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Trust product heeft de volgende EAN-code 8713439226300.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Trust GXT865 Asta het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen