728x90: Bol Ad

Sony WH-1000XM4 Zwart

Laagste prijs gevonden vandaag 17:08 uur voor € 235,- bij Bol.com.

€ 235,- € 409,26

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 17:08 uur

€ 235,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 17:00 uur

€ 236,-

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 17:20 uur

€ 245,-

bekijk

Logo Coolshop

Coolshop aanbieding: vandaag 17:23 uur

€ 249,-

bekijk

Logo Expert

Expert aanbieding: vandaag 17:19 uur

€ 249,-

bekijk

Logo Art & Craft

Art & Craft aanbieding: vandaag 17:22 uur

€ 249,-

bekijk

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 17:29 uur

€ 253,16

bekijk

Logo Informatique

Informatique aanbieding: vandaag 17:22 uur

€ 314,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 235,-

Overweeg je de Sony WH-1000XM4 Zwart te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 235,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 235,-

Specificaties Sony WH-1000XM4 Zwart

Algemeen

EAN code 4548736112117
Fabrikantcode (sku) WH1000XM4B.CE7
Merk Sony
Release datum 2020
Best Getest Best Getest
Top Product

Gebruik & functies

Bluetooth
Bluetooth versie 5.0
Bluetooth profiel Afstandsbediening (AVRCP), Handsfree (HFP), Headset (HSP), Standaard Audio ( A2DP )

Fysieke kenmerken

Materiaal Kunststof, Metaal
Kleur Zwart

Eigenschappen

Materiaal oorkussens Imitatieleer
Opvouwbaar
Type oorkussen Over ear
NFC
Noise cancelling

Geluid

Geluidsweergave Stereo
Sony WH-1000XM4 Zwart kopen
Actuele prijs: € 235,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Best Getest - De Sony WH-1000XM4 Zwart is de opvolger van de Sony WH-1000XM3. Ten opzichte van zijn voorganger heeft deze over-ear hoofdtelefoon een verbeterde Noise Cancelling, verbeterde geluidskwaliteit en nog slimmere functies. De noise cancelling zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden en ruis gedempt worden en je van je eigen muziek kan genieten. De draadloze hoofdtelefoon pauzeert automatisch de muziek wanneer je praat of de headphone afzet. Wanneer je op je telefoon een nummer luistert en daarna op je computer een video kijkt, wisselt de hoofdtelefoon automatisch de verbinding. Bedien je muziek met het touchpad op de oorschelp en de Noise Cancelling-functies met de knoppen op de oorschelp. Met een volledig opgeladen accu geniet je maximaal 30 uur van je favoriete muziek. Als de accu leeg is kun je na 10 minuten opladen weer 5 uur lang door. Klap de koptelefoon handig in om hem netjes in het etui te kunnen opbergen. Zo stop je de hoofdtelefoon makkelijk en veilig in je tas en is hij lekker compact. De hoofdtelefoon is ook geschikt voor Google Assistant.

Ontdek hoe de WH-1000XM4-hoofdtelefoon Zwart de meest geavanceerde Noise Cancelling combineert met uitzonderlijke geluidskwaliteit en diverse slimme functies voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Belangrijkste functies

  • Uitmuntende Wireless Noise Cancelling
  • Hoogwaardig geluid
  • Slimme technologie om te luisteren

Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 1Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 2Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 3Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 4
Uitmuntende Wireless Noise Cancelling
Of je lang in het vliegtuig zit, in een drukke trein of rumoerig café, de Sony WH-1000XM4-hoofdtelefoon biedt de beste noise cancelling-prestaties ooit en houdt nog meer geluiden van hoge en medium frequentie tegen.

Dit is allemaal mogelijk met de dubbele ruis-sensortechnologie met twee microfoons op elke oorschelp, die omgevingsgeluid detecteren en de gegevens doorgeven aan de aan de nieuwe QN1-processor voor HD Noise Cancelling. Sony heeft een nieuwe algoritme ontwikkelt, dat de HD Noise Cancelling instellingen in realtime aanpast aan omgevingsgeluid. Samen met een nieuwe Bluetooth Audio SoC (System on Chip) wordt de hoofdtelefoon 700 keer per seconde afgestemd op muziek, geluidssignalen en akoestische kenmerken tussen de driver unit en uw oren.

Digitale ruisonderdrukking verbeteren
Om de Noise Cancelling-prestaties van de WH-1000XM4 te verbeteren, heeft Sony in de XM4 twee technologieën gebruikt: Personal Noise Cancelling Optimiser en Atmospheric Pressure Optimising (speciaal voor vliegreizen).

Draadloos met hoogwaardig geluid
Met LDAC worden er drie keer meer gegevens overgedragen, met een maximale snelheid 990 kbps) dan bij normale Bluetooth-audio. Op deze manier benadert hi-res audiocontent bijna hetzelfde geluidskwaliteit als van een kabelverbinding.

Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 5Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 6Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 7
Realtime herstel van al uw gecomprimeerde bestanden
Met kunstmatige intelligentie Edge AI schaalt DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) gecomprimeerde muziek in realtime terug naar het oorspronkelijke formaat. Het herkent instrumenten, genres en individuele elementen (zoals zang of intermezzo's) op dynamische wijze en herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan. Op deze manier geniet je van een rijkere, completere luisterervaring.

Slimme technologie om te luisteren
De WH-1000XM4-hoofdtelefoon maakt gebruik van verschillende slimme technologieën voor een naadloze, handsfree luister-ervaring. Als je de muziek wilt pauzeren hoef je alleen maar wat te zeggen en de Speak-to-Chat zet direct je muziek op pauze.

Adaptieve geluidsregeling
Adaptieve geluidsregeling is een slimme functie die detecteert waar je bent en wat je doet. Hieraan zal de XM4 de instellingen voor omgevingsgeluid daaraan vervolgens op aanpassen. Dus of je nu reist, loopt over straat of gewoon ergens wacht. De Sony WH-1000XM4 zorgt voor de juiste afhandeling van geluid.

Muziek pauzeren
Afspelen van muziek wordt automatisch gepauzeerd als je je koptelefoon afzet.

Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 8Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 9Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 10Sony WH-1000XM4 Zwart - Afbeelding 11
Afspelen hervatten
Zet de hoofdtelefoon weer op en het afspelen wordt automatisch hervat.

Snelle aandacht
Moet je even snel naar geluiden of stemmen om je heen kunnen luisteren, omdat je collega wil vragen of je koffie wilt? Houd gewoon je hand dan over de behuizing om het muziekvolume te dempen en omgevingsgeluid door te laten.

Hoog draagcomfort, de hele dag lang
De XM4 heeft superzachte, drukverminderende oorkussens van urethaanschuim verdelen de druk gelijkmatig en vergroten het contact van de oorkussens voor een goede pasvorm. En dankzij het lichte design voel je bijna niet dat je hem op hebt.

Urenlang vermogen en snel opladen
De batterijlevensduur van 30 uur zorgen ervoor dat je meer dan genoeg stroom hebt voor zelfs lange reizen. Als je snel wilt laden, kunt je in slechts 10 minuten 5 uur batterijlevensduur laden. Hoe handig is dat?

Eenvoudige bediening
Van het bedienen van uw muziek tot het activeren van een spraakassistent of handsfree bellen — alles is even eenvoudig met de WH-1000XM4.

Slimme ondersteuning
De Sony XM4 wordt ondersteund door Google Assistant en Alexa. Deze digitale assistenten maken je leven nog gemakkelijker en aangenamer. Blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek en meldingen, stel herinneringen in en meer.

Handsfree bellen
Als je handsfree wilt bellen hoef je slechts te dubbeltikken op de oorschelp en je gesprek wordt aangenomen. Dankzij de Precise Voice Pickup-technologie, die vijf ingebouwde microfoons combineert met het verwerken van audiosignalen, klinkt uw stemgeluid met de WH-1000XM4 helder.

Meerdere devices
De XM4-hoofdtelefoon kan simpel worden gekoppeld met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd. Als er een oproep binnenkomt, herkent de hoofdtelefoon het apparaat en maakt hij automatisch verbinding. Zo kun je snel en soepel met één druk op de knop wisselen tussen apparaten.

Aanvullende specificaties

  • Driver unit: 40 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
  • DSEE EXTREME: Ja
  • Frequentierespons: 4 - 40.000 Hz
  • Frequentierespons (Bluetooth-Communicatie): 20 – 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 – 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
  • Frequentierespons (tijdens gebruik): 4 - 40.000 Hz
  • Passieve werking: Ja
  • NFC: Ja
  • Lengte van het snoer: Hoofdtelefoonkabel (ca. 1,2 m, OFC-draden, vergulde stereoministekker)

IN DE DOOS

  • Sony WH-1000XM4 Zwart
  • USB C oplaadkabel en audiokabel
  • Vliegtuigadapter

SONY WH-1000XM4 ZWART

  • Best Getest: Best Getest
  • Type oorkussen: Over ear
  • NFC: Ja
  • Noise cancelling: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sony WH-1000XM4 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koptelefoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koptelefoons of staat jouw koptelefoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koptelefoon keuzehulp.

Wil je graag de WH-1000XM4 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sony voor je hebt. Twijfel je of dit koptelefoons product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Sony product heeft de volgende EAN-code 4548736112117.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat best getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koptelefoons en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Sony WH-1000XM4 Zwart dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sony WH-1000XM4 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Populaire video voor artikel: Sony WH-1000XM4 Zwart

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 17:08 uur

€ 235,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 17:00 uur

€ 236,-

bekijk

Logo Media Markt

Media Markt aanbieding: vandaag 17:20 uur

€ 245,-

bekijk

Logo Coolshop

Coolshop aanbieding: vandaag 17:23 uur

€ 249,-

bekijk

Logo Expert

Expert aanbieding: vandaag 17:19 uur

€ 249,-

bekijk

Logo Art & Craft

Art & Craft aanbieding: vandaag 17:22 uur

€ 249,-

bekijk

Logo Proshop

Proshop aanbieding: vandaag 17:29 uur

€ 253,16

bekijk

Logo Informatique

Informatique aanbieding: vandaag 17:22 uur

€ 314,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen