Marvel's Avengers - PS5

De beste deal van vandaag

Nedgame

74,99

74,99

Pre Order

Marvel's Avengers - PS5 actuele prijzen. Platform Playstation 5 - De Marvels Avengers game begint als de superhelden zich verzamelen om het nieuwe hoofdkwartier te openen in de stad San Francisco.

Ook beschikbaar als

Meer Playstation 5

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 75,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 13 oktober 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 74,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 74,99

Specificaties Marvel's Avengers - PS5

Algemeen

Merk Square Enix
Release datum 2020

Product details

Platform Playstation 5
Genre Actie, avontuur
Taal menu Engels
Gesproken taal Engels
PEGI (leeftijd) 16+

Product functies

Format Blu-ray 4K
Marvel's Avengers - PS5 kopen?
Actuele prijs: € 74,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Geschikt voor platform

Bij computerspellen is het belangrijk dat je wel het juiste platform (merk en type) kiest waar je ze op wilt spelen. De Marvel's Avengers - PS5 kan je dus alleen spelen op een playstation 5 platform.

Game Genre

Het genre geeft aan wat voor type game het betreft. Marvel's Avengers - PS5 is van het genre actie, avontuur.

PEGI Leeftijd

De PEGI (leeftijd) geeft aan hoe oud je minimaal moet zijn om een game te mogen spelen. Aan de hand van leeftijds- en inhoudspictogrammen op de hoezen van computerspellen geeft PEGI informatie aan ouders en opvoeders over mogelijke ongepaste elementen in computerspellen. Marvel's Avengers - PS5 mag gespeeld worden vanaf 16+.

Platform Playstation 5 - De Marvels Avengers game begint als de superhelden zich verzamelen om het nieuwe hoofdkwartier te openen in de stad San Francisco. Maar dan gaat het mis. Het feest wordt ruw verstoord door een enorme verwoesting. De Avengers Captain America, Iron Man, Hulk, Thor en Black Widow worden verantwoordelijk gehouden voor de verwoesting en superhelden worden verboden. Ze gaan uit elkaar en vijf jaar later als de wereld in gevaar is besluit een jonge vrouw Kamala Kahn de Avengers weer bij elkaar te brengen en zo de ongecontroleerde macht van de geheime organisatie AIM aan banden te leggen. Stel in de game je eigen team van Avengers samen in het cinematische hoofdverhaal en vecht daarna alleen of met je online vrienden in nieuwe missies over de hele wereld met een helicarrier als je vliegend hoofdkwartier. Marvels Avengers voor de PS5 ziet er grafisch heerlijk en op zijn best uit. Bekijk hieronder de Avengers game-trailer.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Marvel's Avengers - PS5 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze games keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je games? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze games keuzehulp.

Prijzen vergelijken Marvel's Avengers - PS5. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen