728x90: Bol Ad

Nacon Revolution Unlimited Pro Controller

Laagste prijs gevonden vandaag 01:44 uur voor € 139,- bij Bol.com.

€ 139,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 01:44 uur

€ 139,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

PS4 controller met paddles


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 139,-

Overweeg je de Nacon Revolution Unlimited Pro Controller te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 139,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 139,-

Specificaties Nacon Revolution Unlimited Pro Controller

Algemeen

EAN code 3499550370829
Fabrikantcode (sku) PS4OFPADREV3FRNL
Merk Nacon
Release datum 2019
Top Product

Gebruik & functies

Bluetooth
Hoofdtelefoon aansluiting

Fysieke kenmerken

Kleur Zwart

Eigenschappen

Platform PC (Windows), PlayStation 4
Type verbinding Draadloos
Type controller Gamepad
Force feedback
Programmeerbare knoppen
Type stroomvoorziening Accu / batterij, USB-poort pc/laptop
Nacon Revolution Unlimited Pro Controller kopen
Actuele prijs: € 139,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Nacon Revolution Unlimited is een Pro-controller voor de PlayStation 4 en PC en heeft een draadloze stand. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-ontvanger kun je kiezen tussen een bedrade en draadloze stand. Deze draadloze stand is de perfecte keus voor de veeleisende gamer. De controller kun je instellen naar jouw wensen bijvoorbeeld vervangbare joysticks, en extra gewichtjes om de controller lichter of zwaarder te maken. Naast de standaardknoppen beschikt de controller ook nog over 4 instelbare sneltoetsen. Voor een persoonlijke touch kun je de kleur en helderheid van het backlight van de rechter joystick wijzigen. In de meegeleverde harde opslagkoffer neem je de controller en alle accessoires mee.

IN DE DOOS

  • Nacon Revolution Unlimited Pro Controller
  • Hardcase
  • Afneembare joysticks

NACON REVOLUTION UNLIMITED PRO CONTROLLER

  • Platform: PC (Windows), PlayStation 4
  • Type verbinding: Draadloos

Nacon Revolution Unlimited Pro Controller  - Afbeelding 1Nacon Revolution Unlimited Pro Controller  - Afbeelding 2Nacon Revolution Unlimited Pro Controller  - Afbeelding 3Nacon Revolution Unlimited Pro Controller  - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Nacon Revolution Unlimited Pro Controller of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze controller producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je controllers of staat jouw controller keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze controller keuzehulp.

Wil je graag de Revolution Unlimited Pro Controller kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van NACON voor je hebt. Twijfel je of dit controllers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit NACON product heeft de volgende EAN-code 3499550370829.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Nacon Revolution Unlimited Pro Controller het predicaat "Top Product" gegeven.

Geschikt voor platform

Het is belangrijk dat een controller werkt met het platform waarvoor je de controller wil gebruiken. Niet alle NACON controllers werken met ieder platform. De Nacon Revolution Unlimited Pro Controller is dus alleen geschikt voor de pc (windows), playstation 4. Hou hier rekening mee als je een controller zoekt specifiek voor PlayStation, Nintendo Switch, Xbox of PC.

Populaire video voor artikel: Nacon Revolution Unlimited Pro Controller

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 01:44 uur

€ 139,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen