728x90: Bol Ad

Teufel Boomster XL

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Teufel Boomster XL ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke draadloze speakers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Teufel Boomster XL

Algemeen

EAN code 4048945018656
Fabrikantcode (sku) Boomster XL
Merk Teufel
Release datum 2016
Best Getest Hardware Info Award

Gebruik & functies

Bluetooth

Fysieke kenmerken

Breedte 51
Hoogte 26
Diepte 20
Gewicht 9,95
Kleur Black

Product details

Draagbaar (accu aanwezig)
Type speaker Bluetooth speaker, Draadloze speaker
Formaat draadloze speaker Groot (25+ cm)

Waterbestendigheid

Waterdichtheid Spatwaterdicht
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Hardware Info Award - Met het geluid van de Boomster XL aan je zijde, kun je met een gerust hart de nodige feesten en partijen van je favoriete beats voorzien. De in 2016 uitgekomen XL versie van Teufel’s favoriete draadloze portable speaker heeft namelijk nóg meer volume. De perfecte party blaster! De Black versie is uitgekomen in 2018 en de GO serie is uitgekomen in 2020.

Ontwikkeld in Berlijn
De draadloze en portable Boomster speaker geldt als een van onze publieksfavorieten. Niet alleen vanwege diens knipoog naar de in de jaren 80 populaire ghettoblaster, maar ook vanwege het overweldigende geluid dat je overal en met alle gemak met je mee kunt nemen. Op je schouder of gewoon in je hand, met de Boomster maak je pas écht vrienden!

Een overzicht van de slagkracht van de Boomster XL

  • 3-kanaals stereo systeem voor een natuurlijke en gebalanceerde sound
  • Twee tweeters en twee midrange drivers voor een heldere en gedetailleerde geluidsweergave
  • Reusachtige geïntegreerde downfire-subwoofer met een indrukwekkend laag frequentiebereik, die de aarde zal laten beven
  • Geruisloze Class-D eindversterker met een totaalvermogen van 90 Watt, ideaal voor het vullen van grote ruimtes
  • 2-bands equalizer, voor het aanpassen van de sound naar eigen smaa
  • Handig: ook het volume van de subwoofer kan worden aangepast... van beschaafd en subtiel tot bruut en allesoverheersend!

Teufel Boomster XL  - Afbeelding 1Teufel Boomster XL  - Afbeelding 2Teufel Boomster XL  - Afbeelding 3Teufel Boomster XL  - Afbeelding 4
Wireless is more
De Boomster XL beschikt uiteraard ook over een Bluetooth 4.0 met aptX connectie, waardoor je al je muziek, inclusief online diensten als Spotify, TIDAL en Napster, draadloos en in optimale CD kwaliteit vanaf je smartphone of tablet kunt streamen.

iOS: met de geïntegreerde bluetooth functie stream je alles van je iPhone, iPad of iPod.
Android: ook voor Android smartphones & tablets is het koppelen kinderspel.
Mac OS, pc en Linux: natuurlijk kun je ook met deze speaker je muziek en filmsound draadloos streamen.

Een accuspeelduur van XL formaat
In Berlijn duren de dagen korter en de nachten langer en wordt er veelal tot in de late uurtjes gefeest. Als een regelrechte party blaster is het dan ook belangrijk dat de Boomster XL een flink uithoudingsvermogen heeft. Daarom beschikt deze over een hoogwaardige lithium-ionen accu voor lang luisterplezier.
Via de geïntegreerde usb-poort is tevens mogelijk een smartphone van de nodige energie te voorzien, zodat je favoriete tracks ten alle tijde kunnen worden afgespeeld.

Extra large en stijlvol
Een groter geluid komt uiteraard ook in een wat groter formaat. De Boomster XL is dan ook een slag groter dan de normale versie. Daarbij is de Boomster XL met een hoogwaardige en solide behuizing van geadoniseerd aluminium erg stijlvol vormgegeven. De speaker is spatwaterdicht en de rubberen grepen en voeten maken de Boomster XL zowel stabiel als praktisch. Bij de Boomster XL wordt een (verwijderbare) schouderband geleverd.

Teufel Boomster XL  - Afbeelding 5Teufel Boomster XL  - Afbeelding 6Teufel Boomster XL  - Afbeelding 7
Boomster vs Boomster XL
Als het gaat om de onderlinge verschillen tussen de beide draadloze portable Bluetooth speakers, onderscheidt de XL-variant zich vooral qua formaat en qua geluidskracht. Zo overtuigt de Boomster XL ook wanneer je het volume vol opendraait in een grotere ruimte (tot ongeveer 30m²).

Kenmerken

  • XL versie van de populaire draadloze portable BOOMSTER speaker
  • Groter van formaat, groter qua volume (90 Watt)
  • Geschikt voor feesten en party’s
  • Downfire subwoofer voor een heavy basgeluid
  • Muziek in cd-kwaliteit streamen via bluetooth 4.0 met aptX
  • Ingebouwde lithium accu
  • Externe antenne voor FM radio, USB hub voor opladen van smartphone
  • Stijlvolle, moderne en robuuste behuizing van geadoniseerd aluminium

IN DE DOOS

  • Power cable for Boomster XL
  • Boomster XL rechargeable battery-pack
  • Silicone feet for Boomster XL
  • Boomster XL

TEUFEL BOOMSTER XL

  • Best Getest: Hardware Info Award
  • Draagbaar (accu aanwezig): Ja
  • Type speaker: Bluetooth speaker, Draadloze speaker

Kom je er niet uit bij het kopen van de Teufel Boomster XL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze speaker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je draadloze speakers of staat jouw speaker keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze speaker keuzehulp.

Wil je graag de Boomster XL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Teufel voor je hebt. Twijfel je of dit draadloze speakers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Teufel product heeft de volgende EAN-code 4048945018656.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat hardware info award ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel draadloze speakers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Teufel Boomster XL dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Type Speaker

Twijfel je tussen een bluetooth of een draadloze wifi speaker? Je verbindt een Teufel wifi speaker via draadloos internet met je smartphone, terwijl je met een Teufel bluetooth speaker een directe verbinding met je apparaat legt. Het signaal van een wifi speaker is groter, de geluidskwaliteit is hoger en je hebt geen last van onderbrekingen. Teufel bluetooth speakers zijn niet afhankelijk van wifi en hebben bijna altijd een accu. Hierdoor gebruik je hem probleemloos in een park of aan het strand. Deze Teufel Boomster XL is een bluetooth speaker, draadloze speaker.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen