728x90: Bol Ad

Bose SoundLink Revolve Zwart

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Bose SoundLink Revolve Zwart ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke draadloze speakers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Bose SoundLink Revolve Zwart

Algemeen

EAN code 0017817741552
Fabrikantcode (sku) SoundLink Revolve
Merk Bose
Release datum 2017

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Hoofdtelefoon aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 8,2
Hoogte 15,2
Diepte 8,2
Gewicht 0,66
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Mat & glanzend

Product details

Draagbaar (accu aanwezig)
Bediening via app
Maximale accu/batterijduur (uur)12
Type speaker Bluetooth speaker, Draadloze speaker
Formaat draadloze speaker Compact (10-20 cm)
Geluidsweergave 360 graden
Afstandsbediening

Waterbestendigheid

Waterdichtheid Spatwaterdicht
Waterdichtheid certificering IP-certificering
IP-certificering IPX4

Afspeelmogelijkheden

NFC
Multiroom audio
Speelt van netwerk
Radio
Multi-speaker connectiviteit technologie Niet koppelbaar
Hoofdtelefoon aansluiting
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Overal urenlang muziek luisteren, zelfs in de regen
De Bose SoundLink Revolve is een compacte Bluetooth-speaker met een echt 360°-geluid. Zo kun je de speaker midden in een ruimte plaatsen, waarna iedereen op dezelfde manier geniet van de muziek. Hij is compact, maar levert een ontzettend krachtig en helder geluid. Je kunt met gemak urenlang feesten, want de oplaadbare accu van de Revolve gaat tot 12 uur mee. Daarnaast is deze Bluetooth-speaker niet bang voor een beetje water, hij heeft namelijk een waterbestendig ontwerp. Zo kun je hem meenemen naar het zwembad of het strand, zonder dat de speaker kapot gaat. Maar dat is nog niet alles! De SoundLink Revolve heeft namelijk speciale bumpers, waardoor deze speaker ook tegen een stootje kan.

Fantastische klank in alle richtingen
De klank van de Bose REVOLVE BLK 230V is fantastisch. Bose is al jarenlang de referentie als het op speakers aankomt. Deze technologische kennis gebruiken ze nu ook voor een nieuwe generatie draadloze bluetooth speakers. De bassen en de hoge tonen weerklinken overal even goed. Het maakt niet uit in welke omstandigheden je luistert, in open lucht of in een kleine ruimte, steeds krijgt het geluid de nodige diepte en resonantie. Zowel bij maximaal volume als op minimale sterkte is het contrast en de verstaanbaarheid perfect.

Duurzame batterij voor urenlang luisterplezier
De Lithium-ionaccu batterij staat garant voor 12 uur luisteren naar je favoriete muziek. Bovendien geeft de speaker je een gesproken indicatie van de resttijd bij het opstarten. Zo kun je de speaker steeds op tijd opladen. Ook handig is dat je bij het opstarten te horen krijgt welke toestellen er verbonden zijn met de speaker. Want inderdaad, je kunt er meerdere toestellen mee verbinden, wat een grote troef is. Het verbinden van je smartphone of tablet gaat snel en makkelijk.

Bose SoundLink Revolve Zwart - Afbeelding 1Bose SoundLink Revolve Zwart - Afbeelding 2Bose SoundLink Revolve Zwart - Afbeelding 3Bose SoundLink Revolve Zwart - Afbeelding 4
Microfoon om te telefoneren
De Bose REVOLVE BLK 230V heeft een microfoon die je kunt gebruiken om met een app zoals Messenger handsfree te telefoneren, of als je een vraag hebt kun je deze via je Bose aan Siri stellen. Het is mogelijk om verschillende Bose REVOLVE BLK 230V speakers te verbinden. Zo creëer je in no time een feest met een minimum aan toestellen. Kortom, dat een kleine speaker toch een groots geluid kan geven, dat bewijst Bose met deze speaker.

BOSE SOUNDLINK REVOLVE ZWART

  • Draagbaar (accu aanwezig): Ja
  • Type speaker: Bluetooth speaker, Draadloze speaker

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bose SoundLink Revolve Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze speaker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je draadloze speakers of staat jouw speaker keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze speaker keuzehulp.

Wil je graag de SoundLink Revolve Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bose voor je hebt. Twijfel je of dit draadloze speakers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Bose product heeft de volgende EAN-code 0017817741552.

Wil je makkelijk de instellingen van je Bose speaker aan kunnen passen met je mobiel? Geen probleem. Deze speaker bedien je met je smartphone of tablet via een app. Dit maakt een installatie eenvoudig en je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen. Zo creëer je bijvoorbeeld een stereo, surround of multiroom opstelling. Je kunt de Bose SoundLink Revolve Zwart ook gebruiken om je eigen muziekcollectie te streamen, of je streamt via populaire streamingdiensten zoals Spotify en Deezer.

Een speaker is pas echt draadloos als hij een accu heeft. Met de Bose SoundLink Revolve Zwart kun je waar je ook bent naar muziek luisteren. Ben jij een echte muziek liefhebber en luister je het liefst de hele dag naar je favoriete tracks? Kies dan voor een Bose speaker met een uitstekende accuduur. Hierdoor ben je verzekerd van urenlang genieten van je playlist. Zo geniet je met de SoundLink Revolve Zwart zoals jij wil, en waar jij maar wil, van je favoriete muziek. Deze speaker heeft een accu/batterijduur van 12 uren.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen