728x90: Bol Ad

Sonos One Wit

Laagste prijs gevonden vandaag 15:34 uur voor € 279,- bij HelloTV.

€ 279,-

Logo HelloTV

HelloTV aanbieding: vandaag 15:34 uur

€ 279,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Alternatief product

Maak je set compleet


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 279,-

Overweeg je de Sonos One Wit te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 279,- bij HelloTV, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 279,-

Specificaties Sonos One Wit

Algemeen

EAN code 8717755773593
Fabrikantcode (sku) ONE GEN2
Merk Sonos
Release datum 2019
Top Product

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Hoofdtelefoon aansluiting
Usb-aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 12
Hoogte 16
Diepte 12
Gewicht 1,85
Materiaal Kunststof
Kleur Wit

Product details

Bediening via app

Waterbestendigheid

Waterdichtheid Spatwaterdicht
Waterdichtheid certificering Niet gecertificeerd

Afspeelmogelijkheden

NFC
Multiroom audio
Speelt van netwerk
Radio
Hoofdtelefoon aansluiting
Sonos One Wit kopen
Actuele prijs: € 279,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Sonos One is het nieuwe vlaggenschip van Sonos. Hetzelfde compacte ontwerp als de PLAY:1, maar met verbeterde functies. Het meest innovatieve aan de Sonos One is dat je nu je muziek kunt starten en bedienen met je stem. De Google Assistant-ondersteuning maakt het je bijzonder makkelijk. Met deze slimme spraakassistent haal je nog meer uit je Sonos. Via spraakcommando’s speel je bijvoorbeeld je favoriete muziek af, je zet de wekker of je luistert naar het laatste nieuws. De Google Assistent levert handsfree bedieningsgemak.Je bent helemaal klaar voor de toekomst met deze nieuwe wifi-speaker van Sonos.

Let op: Sonos producten werken op een 2.4GHZ wifi netwerk. Op een 5GHZ netwerk werkt Sonos alleen in een surround opstelling. Zorg dus dat je wifi op het juiste netwerk geïnstalleerd is voor je aan de slag gaat met je speaker(s).

Eenvoudig in gebruik
De Sonos One werkt via de wifi van jouw thuisnetwerk en kun je gemakkelijk bedienen met jouw smartphone of tablet. Via de Sonos app stream je dan jouw favoriete muziek naar de Sonos One Gen 2 speaker. Omdat de Sonos werkt via de wifi, ben je niet langer gebonden aan de beperkte afstand die gebruikelijk is bij speakers via bluetooth.

Sonos One Wit - Afbeelding 1Sonos One Wit - Afbeelding 2Sonos One Wit - Afbeelding 3Sonos One Wit - Afbeelding 4
Koppelen van speakers
Via de app kun je ook meerdere Sonos speakers koppelen met elkaar voor een nog vollere geluidsweergave. Je kunt zelf ook meerdere groepen maken. Stel bij een feestje bijvoorbeeld de muziek in de woonkamer in op wat rustigere jazz, terwijl jij in de keuken geniet van de laatste nummers uit de top 40. Het is zelfs mogelijk om door twee Sonos One speakers te koppelen aan de Sonos Beam, Playbase of Playbar te genieten van Surround Sound.

Smart speaker
De Sonos One volledig uitgerust voor de toekomst. Aan de hand van updates zorgt Sonos ervoor dat jouw Sonos One Gen 2 speaker altijd beschikt over de nieuwste mogelijkheden. Zo is de Sonos One al voorbereid op stembediening. Met de functionaliteit bedien je jouw speaker met jouw stem en hoef je slechts te vragen en de Sonos zal het spelen. Of het nu gaat om het aanzetten van een radiostation, het pauzeren van muziek of het regelen van geluid, alles kun je bedienen met jouw stem!

Generatie 2
De Sonos One Gen 2 is al weer de tweede generatie van Sonos One speakers. Bij deze generatie is de processor geupdate, wordt er gebruik gemaakt van Bluetooth Low Energy (BLE) en zit er meer geheugen in. Met het eerste gebruik zal er niet direct verschil zijn met de eerste generatie, maar aangezien Sonos ook in de toekomst updates uit blijft brengen voor hun Sonos One speakers blijft dit model ook in de toekomst snel en soepel werken.

IN DE DOOS

  • Stroomkabel
  • Snelstartgids

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sonos One Wit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze speaker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je draadloze speakers of staat jouw speaker keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze speaker keuzehulp.

Wil je graag de One Wit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sonos voor je hebt. Twijfel je of dit draadloze speakers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Sonos product heeft de volgende EAN-code 8717755773593.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sonos One Wit het predicaat "Top Product" gegeven.

Wil je makkelijk de instellingen van je Sonos speaker aan kunnen passen met je mobiel? Geen probleem. Deze speaker bedien je met je smartphone of tablet via een app. Dit maakt een installatie eenvoudig en je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen. Zo creëer je bijvoorbeeld een stereo, surround of multiroom opstelling. Je kunt de Sonos One Wit ook gebruiken om je eigen muziekcollectie te streamen, of je streamt via populaire streamingdiensten zoals Spotify en Deezer.

Populaire video voor artikel: Sonos One Wit

Logo HelloTV

HelloTV aanbieding: vandaag 15:34 uur

€ 279,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen