728x90: Bol Ad

Sony SRS-XB01 Zwart

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Sony SRS-XB01 Zwart ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke draadloze speakers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Sony SRS-XB01 Zwart

Algemeen

EAN code 4548736080478
Fabrikantcode (sku) SRSXB01
Merk Sony
Release datum Augustus 2018
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Hoofdtelefoon aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 8
Hoogte 5,6
Diepte 5,6
Gewicht 0,361
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Mat

Product details

Draagbaar (accu aanwezig)
Bediening via app
Maximale accu/batterijduur (uur)6
Type speaker Draadloze speaker
Formaat draadloze speaker Mini (0-10 cm)
Geluidsweergave Mono
Afstandsbediening

Waterbestendigheid

Waterdichtheid Spatwaterdicht
Waterdichtheid certificering IP-certificering
IP-certificering IPX5

Afspeelmogelijkheden

NFC
Multiroom audio
Speelt van netwerk
Radio
Hoofdtelefoon aansluiting
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop - De Sony SRS-XB01 is een toffe en compacte Bluetooth speaker die je door het formaat en lage gewicht overal makkelijk mee naartoe neemt. De SRSXB01 is de kleinste en nieuwste speaker uit de Sony familie en voorziet jou overal van je favoriete muziek, waar je ook gaat.

Kleuren
Kies een van de levendige kleuren of ga voor zwart of wit voor een meer coole, minimalistische look. De speaker heeft twee kleuren voor extra stijl.

Een draagriem in een bijpassende kleur
Met de handige draagriem van de SRS-XB01 hebt je je favoriete muziek altijd bij je. De kleur matcht met die van de speaker en je kunt je speaker overal ophangen.

Sony SRS-XB01 Zwart - Afbeelding 1Sony SRS-XB01 Zwart - Afbeelding 2Sony SRS-XB01 Zwart - Afbeelding 3Sony SRS-XB01 Zwart - Afbeelding 4
Waterbestendige vormgeving
Of je nu binnen of buiten muziek luistert, je kunt je altijd ontspannen, want de draadloze speaker is IPX5-waterbestendig.

Neem uw muziek overal mee naartoe
Met een gewicht van circa 160 g is de SRS-XB01 klein en licht genoeg om overal mee naartoe te nemen. Zo bent je altijd klaar voor een feestje.

Bedien uw muziek
Maak verbinding, start nummers en draai het volume open — met de knoppen op de speaker bedien je moeiteloos je muziek.

Geïntegreerde microfoon voor handsfree bellen
Met de functie handsfree bellen schakel je gemakkelijk tussen je muziek en telefoongesprekken met vrienden. Dankzij de geïntegreerde microfoon kun je handig telefoneren via de speaker.

Sony SRS-XB01 Zwart - Afbeelding 5Sony SRS-XB01 Zwart - Afbeelding 6Sony SRS-XB01 Zwart - Afbeelding 7
Afspeeltijd van tot wel 6 uur
De ingebouwde batterij biedt 6 uur afspeeltijd, zodat je zonder onderbrekingen naar je muziek kunt luisteren.

Afspelen via de audio-ingang
Als je geen draadloze verbinding hebt is dat geen probleem. Sluit je muziekspeler, zoals een Walkman of iPod, aan op de SRS-XB01 en geniet van je favoriete afspeellijsten.

SONY SRS-XB01 ZWART

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test & Beste Koop
  • Draagbaar (accu aanwezig): Ja
  • Type speaker: Draadloze speaker

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sony SRS-XB01 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze speaker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je draadloze speakers of staat jouw speaker keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze speaker keuzehulp.

Wil je graag de SRS-XB01 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sony voor je hebt. Twijfel je of dit draadloze speakers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Sony product heeft de volgende EAN-code 4548736080478.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test & beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel draadloze speakers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Sony SRS-XB01 Zwart dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen