728x90: Bol Ad
Tv review

Review LG G3 OLED TV

Door - - Prijs-update: 31 maart 2023 -

LG G3 review (2023)

De LG G3 OLED televisie is een prachtige tv die voorzien is van de nieuwste technologie. De LG G-serie is al jaren erg populair. De G3 maakt gebruik van een nieuw META-oledpaneel van LG Display dat is voorzien van Micro-Lens Array, ofwel MLA. Hierdoor wordt interne verstrooiing van licht binnen het substraat van het paneel tegengegaan en wordt een groter deel van het licht daadwerkelijk richting de kijker uitgestraald. Bij gelijke elektrische input zal er er meer lichtopbrengst zijn, terwijl de kijkhoek van het scherm er niet onder te lijden heeft. In feite is de kijkhoek van het scherm zelfs beter dan die van de G2 van vorig jaar. Ook de paarsige tint, die vaak voorkomt bij normale OLED-panelen, is bij de nieuwe schermen niet meer aanwezig is. De lichtopbrengst van de nieuwe televisies met MLA is ook daadwerkelijk significant hoger dan de OLED EX-panelen van vorig jaar.

Voorlopig werkcijfer
De LG G3 Oled tv is nu al op papier een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een televisie met de nieuwste technologie en de beste beeldkwaliteit. Maar zeker weten we dat natuurlijk pas, als we de televisie hier hebben besproken. Op basis van de voorlopige vrijgegeven specificaties geven we deze televisie een voorlopig (werk)cijfer van 8.0 gegeven en kan dus nog alle kanten op gaan.

De LG G3 OLED televisie is nog niet uitgekomen en wordt eind april pas vrijgegeven voor testen. Zodra de review van de LG G3 beschikbaar is zullen we deze hier communiceren.


Conclusie

Op basis van de voorlopige vrijgegeven specificaties geven we deze televisie een voorlopig (werk)cijfer van 8.0 en kan dus nog alle kanten op gaan als we de televisie in dit artikel hebben besproken. De LG G3 OLED televisie zal waarschijnlijk rond april 2023 op de markt verschijnen. Tot snel.

8.0
 • Pluspunten voor de LG G3 volgen binnenkort
 • Minpunten voor de LG G3 volgen binnenkort
 • Populaire video voor artikel: Review LG G3 OLED TV

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen