728x90: Bol Ad

UPPAbaby Cruz V2 Hazel


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Specificaties UPPAbaby Cruz V2 Hazel

Algemeen

Merk UPPAbaby
Fabrikantcode (sku) Cruz V2
Release datum 2020
EAN code 0810030090434

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 11,6
Kleur Hazel

Gebruik & functies

Min leeftijd kind 6 maanden
Meegeleverd Muskietennet, Regenscherm

Product Functies

Slaapstand
Voetensteun
Handgrepen verstelbaar
Zitting omkeerbaar
Geschikt voor terrein All-terrain

Product Details

Aantal kinderen 1
Type wielen Zwenkwielen voor, vaste wielen achter
Type banden Alle banden zijn massieve banden
Reiswieg past op frame
Autostoel past op frame
Maximaal draaggewicht (kilogram) 22
Geschikt vanaf geboorte
Aantal wielen 4
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Met de UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen beweeg je makkelijk samen met je kindje door drukke straten en over hobbelige paden. In de extra grote boodschappenmand met ruime opening kun je van alles kwitjt zoals je luiertas, speelgoed of je boodschappen. De kinderwagen geeft je kindje een heerlijk comfortabel zitje die de rug en beentjes goed ondersteunen. Vanaf een leeftijd van 6 maanden kan je kindje in de kinderwagen tot maximaal 22 kg. Je kunt de kinderwagen uitbreiden met een reiswieg of UPPAbaby Baby Autostoeltje (los verkrijgbaar) waardoor je de wagen vanaf de geboorte kan gebruiken.

Altijd de juiste positie
De UPPAbaby Cruz V2 wordt geleverd inclusief omkeerbaar peuterzitje en is geschikt vanaf 6 maanden. Plaats je kindje naar voren of naar achteren gericht, helemaal rechtop of helemaal achterover gekanteld, er is altijd een fijne positie voor je kindje. In combinatie met de apart verkrijgbare reiswieg gebruik je de Cruz V2 al vanaf de geboorte.

Ideaal voor onderweg
Waar je ook gaat, de UPPAbaby Cruz V2 Kinderwagen gaat zo met je mee. In slechts één handomdraai vouw je hem met of zonder zitje op tot een compact pakketje dat zelfstandig blijft staan. Daarnaast is de Cruz i.c.m. apart verkrijgbare adapters ook geschikt voor bepaalde autostoeltjes.

UPPAbaby Cruz V2 Hazel - Afbeelding 1UPPAbaby Cruz V2 Hazel - Afbeelding 2UPPAbaby Cruz V2 Hazel - Afbeelding 3UPPAbaby Cruz V2 Hazel - Afbeelding 4
Pluspunten

  • Extra grote boodschappenmand
  • Omkeerbaar zitgedeelte
  • Inclusief insectennet en regenscherm
  • Uit te breiden met reiswieg of autostoeltje

Minpunten

  • Wordt zonder reiswieg geleverd

UPPABABY CRUZ V2 HAZEL

  • Merk: UPPAbaby
  • Fabrikantcode (sku): Cruz V2
  • Kleur: Hazel
  • Geschikt voor terrein: All-terrain
  • Geschikt vanaf geboorte: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de UPPAbaby Cruz V2 Hazel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze kinderwagen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je kinderwagen of staat jouw kinderwagen keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze kinderwagen keuzehulp.

De UPPAbaby Cruz V2 Hazel is sinds 2020 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van kinderwagen vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze UPPAbaby Cruz V2 Hazel. In 2020 is deze UPPAbaby Cruz V2 Hazel geÔntroduceerd op de markt.

Wil je graag de UPPAbaby Cruz V2 Hazel kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bugaboo voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De UPPAbaby Cruz V2 Hazel heeft de volgende EAN code 0810030090434. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen kinderwagen en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Minimale leeftijd

Voor de UPPAbaby Cruz V2 Hazel is de minimale leeftijd van een kind 6 maanden.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen