728x90: Bol Ad

Bugaboo Ant Neon Red


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

De Bugaboo Ant Neon Red is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van kinderwagen vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Ant Neon Red. In 2019 is deze Ant Neon Red geÔntroduceerd op de markt.

Wil je graag de Bugaboo Ant Neon Red kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bugaboo voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bugaboo Ant Neon Red heeft de volgende EAN code 8717447120612. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen kinderwagen en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Breedte

De Bugaboo Ant Neon Red heeft een breedte van 23 centimeter.

Minimale leeftijd

Voor de Bugaboo Ant Neon Red is de minimale leeftijd van een kind 6 maanden.

Bij deze Bugaboo kinderwagen kun je de zitting voor of achteruit plaatsen. Overschakelen naar een op de straat gerichte kinderwagen maakt het makkelijker voor je kindje om de wereld te ontdekken, een belangrijke volgende fase in de ontwikkeling. Bij deze Bugaboo Ant Neon Red kun je makkelijk wisselen met beide richtingen om je kind er stapsgewijs aan te laten wennen.

Geschikt terrein

Als je graag naar het bos of strand gaat, kies dan voor een Bugaboo all-terrain kinderwagen. Deze kinderwagens hebben vier grote wielen waardoor je ook op ruwer terrein goed uit de voeten kunt. Geniet je van het leven in de stad? kies dan voor een Bugaboo kinderwagen die speciaal geschikt is voor in de stad. Een Bugaboo kinderwagen speciaal voor in de stad is smal en wendbaar zodat je makkelijk door krappe steegjes en smalle winkelpaden kunt wandelen. De Bugaboo Ant Neon Red is het meest geschikt voor stad.

Maximaal draaggewicht

Het meest gangbare maximale draaggewicht van deze Bugaboo kinderwagen is 15 kilogram. Toch is er zeker genoeg aanbod wanneer je specifiek op zoek bent naar een kinderwagen tot 20 kilogram. Een kinderwagen tot 20 kilo draagvermogen vind je vaak bij de wat duurdere merken. Hoe zwaarder de kindjes, hoe meer kans dat het frame gaat vervormen/doorbuigen. De Bugaboo Ant Neon Red kan een kind dragen van maximaal 22,5 kilogram.

De Bugaboo Ant, de lichtste en meest compacte kinderwagen van Bugaboo ooit. Een groot reisavontuur of liever dichtbij huis, de Bugaboo Ant zit vol met slimme en doordachte functionaliteiten, waardoor reizen met je kindje veel makkelijker en leuker wordt.

Klein maar soepel
Door de geïntegreerde vering in alle wielen rijd je soepel en wordt het volledige gewicht van je kind ondersteund. Je manoeuvreert de Bugaboo Ant zo soepel dat je hem met één hand kunt duwen en sturen. De Ant is compact en geeft je als ouder een zelfverzekerd gevoel, waar je ook naar toe gaat.

Comfort voor onderweg
Dankzij de innovatieve, omkeerbare stoel kun je kiezen welke kant je kindje op kijkt. Eerst naar jou voor een vertrouwd gevoel en later de wijde wereld in. Tevens is de ergonomische stoel erg flexibel en geeft hij de juiste ondersteuning voor je kindje. De verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat je kindje rechtop zit in een actieve houding en zo geniet van meer comfort.

Licht maar sterk
Met slechts 7,2 kg. is de Bugaboo Ant de lichtste kinderwagen uit de Bugaboo-collectie. Je vouwt hem eenvoudig op tot een compact pakketje van 55 x 38 x 23 cm. Hierdoor kun je hem bij de meeste vliegtuigmaatschappijen meenemen als handbagage. Compact maar toch ook robuust en sterk. Hij is geschikt voor kinderen tot 22 kg. Er kan ook nog eens 8 kg. aan spullen in de bagagemanden.

Gebruiksgemak
De Bugaboo Ant is uniek vanwege de manier waarop de kinderwagen in elkaar klapt. Je kunt de ingeklapte buggy als een zeer compacte trolley achter je aan trekken. Wanneer je de duwbeugel ook inklapt blijft er een zeer compact pakket over. De kinderwagen kan met zitgedeelte ingeklapt worden. Ook als de kinderwagen ingevouwen is kun je nog steeds bij de spullen die je opgeborgen hebt in de bagagemand.

Pluspunten

  • Super compact inklapbaar
  • Ingeklapt te vervoeren als trolley
  • Geschikt voor kinderen tot 22 kg

Minpunten

  • Perfect voor in de stad maar niet geschikt voor oneffen terrein zoals bos of strand

BUGABOO ANT NEON RED

  • Merk: Bugaboo
  • Fabrikantcode (sku): Donkey3
  • Kleur: Neon rood
  • Geschikt voor terrein: Stad
  • Geschikt vanaf geboorte: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bugaboo Ant Neon Red of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze kinderwagen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je kinderwagen of staat jouw kinderwagen keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze kinderwagen keuzehulp.

Specificaties Bugaboo Ant Neon Red

Algemeen

Merk Bugaboo
Fabrikantcode (sku) Donkey3
Release datum 2019
EAN code 8717447120612

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 23
Hoogte (centimeter) 38
Diepte (centimeter) 55
Gewicht (kilogram) 7,2
Kleur Neon rood

Gebruik & functies

Max gewicht kind (kilogram) 22
Min leeftijd kind 6 maanden
Bekleding te reinigen
Meegeleverd Onderstel, hardware stoel, bagagemand, balein voor de zonnekap, klemmen voor de zonnekap 2x, voorwielen 2x, achterwielen 2x, stoelbekleding (in 2 delen), zonnekap, wieldoppen 6x, zijpanelen 2x

Product Functies

Slaapstand
Voetensteun
Voetensteun verstelbaar
Handgrepen verstelbaar
Duwbeugel omkeerbaar
Zitting omkeerbaar
Verwijderbare wielen
Verwijderbare kap
Vergrendelbare wielen
Geschikt voor terrein Stad

Product Details

Aantal kinderen 1
Type wielen Zwenkwielen voor, vaste wielen achter
Type banden Foam
Opslagruimte
Maximaal draaggewicht (kilogram) 22,5
Geschikt vanaf geboorte
Aantal wielen 4
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen