728x90: Bol Ad

Quinny Hubb Mono Cork on Grey


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

De Quinny Hubb Mono Cork on Grey is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van kinderwagen vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Hubb Mono Cork on Grey. In 2019 is deze Hubb Mono Cork on Grey geÔntroduceerd op de markt.

Wil je graag de Quinny Hubb Mono Cork on Grey kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Quinny voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Quinny Hubb Mono Cork on Grey heeft de volgende EAN code 8712930138693. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen kinderwagen en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Breedte

De Quinny Hubb Mono Cork on Grey heeft een breedte van 57 centimeter.

Minimale leeftijd

Voor de Quinny Hubb Mono Cork on Grey is de minimale leeftijd van een kind 0 maanden.

Bij deze Quinny kinderwagen kun je de zitting voor of achteruit plaatsen. Overschakelen naar een op de straat gerichte kinderwagen maakt het makkelijker voor je kindje om de wereld te ontdekken, een belangrijke volgende fase in de ontwikkeling. Bij deze Quinny Hubb Mono Cork on Grey kun je makkelijk wisselen met beide richtingen om je kind er stapsgewijs aan te laten wennen.

Geschikt terrein

Als je graag naar het bos of strand gaat, kies dan voor een Quinny all-terrain kinderwagen. Deze kinderwagens hebben vier grote wielen waardoor je ook op ruwer terrein goed uit de voeten kunt. Geniet je van het leven in de stad? kies dan voor een Quinny kinderwagen die speciaal geschikt is voor in de stad. Een Quinny kinderwagen speciaal voor in de stad is smal en wendbaar zodat je makkelijk door krappe steegjes en smalle winkelpaden kunt wandelen. De Quinny Hubb Mono Cork on Grey is het meest geschikt voor stad.

Maximaal draaggewicht

Het meest gangbare maximale draaggewicht van deze Quinny kinderwagen is 15 kilogram. Toch is er zeker genoeg aanbod wanneer je specifiek op zoek bent naar een kinderwagen tot 20 kilogram. Een kinderwagen tot 20 kilo draagvermogen vind je vaak bij de wat duurdere merken. Hoe zwaarder de kindjes, hoe meer kans dat het frame gaat vervormen/doorbuigen. De Quinny Hubb Mono Cork on Grey kan een kind dragen van maximaal 20 kilogram.

Een spontaan uitstapje, urenlang winkelen of een tweede kindje – kom maar op! Met de nieuwe Quinny Hubb kun je alles aan. De Quinny Hubb is ruim, zeer compleet en je kunt hem gebruiken als mono -en duo-kinderwagen.

Precies wat ouders nodig hebben
Het ontwerp van de Quinny Hubb is niet alleen iconisch, maar het biedt je precies wat je nodig hebt. De kinderwagen is makkelijk met één hand in te vouwen, dus als je je kindje aan het dragen bent kun je met je vrije hand de kinderwagen makkelijk in -en uitvouwen. Ook heeft de kinderwagen een automatisch vouwslot die houdt de kinderwagen op zijn plaats voor het dragen en opbergen. De boodschappenmand geeft heel gemakkelijke toegang, maar wordt er zit ook een handig vak in voor kleinere items, zoals bijvoorbeeld je portemonnee of telefoon.

Vanaf de geboorte
Je gebruikt de Quinny Hubb al vanaf de geboorte in combinatie met de Quinny Hux Reiswieg (deze is apart verkrijgbaar). De innovatieve materialen maken de reiswieg ultra-lichtgewicht en sterk tegelijkertijd. Ook kun je kiezen voor de knusse Quinny Hubb From-Birth Cocoon, die je bevestigt aan de peuterstoel of Maxi-Cosi Pebble Plus Autostoel.

Wat ontvang je:
Als je de Quinny Hubb Mono bestelt, ontvang je de volgende onderdelen:

 • frame
 • vier wielen
 • zitting
 • xxl-zonnekap
 • veiligheidsbeugel
 • ruime boodschappenmand

Apart verkrijgbaar

 • tweede zitting (voor een duo-kinderwagen)
 • Hux-reiswieg

QUINNY HUBB MONO CORK ON GREY

 • Merk: Quinny
 • Fabrikantcode (sku): Hubb
 • Kleur: Cork on Grey
 • Geschikt voor terrein: Stad
 • Geschikt vanaf geboorte: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Quinny Hubb Mono Cork on Grey of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze kinderwagen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je kinderwagen of staat jouw kinderwagen keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze kinderwagen keuzehulp.

Specificaties Quinny Hubb Mono Cork on Grey

Algemeen

Merk Quinny
Fabrikantcode (sku) Hubb
Release datum 2019
EAN code 8712930138693

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 57
Hoogte (centimeter) 105
Diepte (centimeter) 98
Gewicht (kilogram) 19,5
Kleur Cork on Grey

Gebruik & functies

Max gewicht kind (kilogram) 20
Min leeftijd kind 0 maanden
Bekleding te reinigen
Meegeleverd Quinny Hubb Mono, Raincover, Zonnekap, Beschermbeugel, Boodschappenmand, Parasol clip, Cupholder clip, Autostoel adapters

Product Functies

Slaapstand
Voetensteun
Voetensteun verstelbaar
Handgrepen verstelbaar
Duwbeugel omkeerbaar
Zitting omkeerbaar
Verwijderbare wielen
Verwijderbare kap
Vergrendelbare wielen
Geschikt voor terrein Stad

Product Details

Aantal kinderen 1
Type wielen Zwenkwielen voor, vaste wielen achter
Type banden Alle banden zijn massieve banden
Reiswieg past op frame
Autostoel past op frame
Opslagruimte
Maximaal draaggewicht (kilogram) 20
Geschikt vanaf geboorte
Aantal wielen 4
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen