728x90: Bol Ad

Alecto DBX-115 Full Eco DECT

De beste deal van vandaag

IKenIK

45,99

39,99

Op voorraad

Alecto DBX-115 Full Eco DECT kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Alecto DBX-115 Full Eco DECT is een babyfoon zonder al te veel poespas. De DBX-115 bestaat

meer babyfoons van Alecto

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 16.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Alecto DBX-115 Full Eco DECT aanbiedingen

De leukste babywinkel
Baby en Tiener aanbieding: vandaag 20:02 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 20:00 uur
De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 20:01 uur
Alles voor een (baby)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 20:00 uur
Actueel, verrassend voor Baby & Kind
Wehkamp aanbieding: vandaag 20:02 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Alecto DBX-115 Full Eco DECT

Algemeen

Merk Alecto
Fabrikantcode (sku) DBX-115
Release datum 2018
EAN code 8712412578313

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 7,5
Hoogte (centimeter) 3,5
Diepte (centimeter) 9,5
Gewicht (kilogram) 0,433
Kleur Wit

Gebruik & functies

Meegeleverd DBX-115, Batterijen 2x NiHM400mAh 1.2V AAA batterij, AC/DC Adapter 2x

Product details

Geluidsactivatie
Nachtlampje
Terugspreekfunctie
Camera
Beeldactivatie
Slaapliedjes
Met smartphone-app
Temperatuurindicatie
Bereik binnen ( meters ) 50
Bereik buiten (meters) 300
Opnamefunctie
Scherm in kleur
Touchscreen
Uitbreidbaar
Stralingsarm
Type verbinding DECT
Geschikt voor meerdere verdiepingen
Draaibaar Niet draaibaar
Buiten bereik indicator
Trilfunctie
Nachtverlichting
Stroomvoorziening ouderunit Netstroom
Stroomvoorziening babyunit Netstroom
Alecto DBX-115 Full Eco DECT kopen
Actuele prijs: € 39,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Alecto DBX-115 Full Eco DECT is sinds 2018 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van babyfoon vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze DBX-115 Full Eco DECT. In 2018 is deze DBX-115 Full Eco DECT geïntroduceerd op de markt.

Wil je graag de Alecto DBX-115 Full Eco DECT kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Alecto voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Alecto DBX-115 Full Eco DECT heeft de volgende EAN code 8712412578313. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen babyfoon en wordt maar éen keer uitgegeven.

Breedte

Alecto DBX-115 Full Eco DECT - Afbeelding 1Alecto DBX-115 Full Eco DECT - Afbeelding 2Alecto DBX-115 Full Eco DECT - Afbeelding 3Alecto DBX-115 Full Eco DECT - Afbeelding 4
De Alecto DBX-115 Full Eco DECT heeft een breedte van 7,5 centimeter.

Deze Alecto DBX-115 Full Eco DECT met geluidsactivatie bespaard energie waardoor de baby- en ouderunit langer mee gaan. Geluidsactivatie houdt in dat de babyfoon automatisch aan gaat zodra de babyfoon geluid detecteert. Deze Alecto babyfoon waarschuwd je meteen als je kindje geluid maakt. Deze functie wordt ook wel VOX-functie (afkorting van 'Voice Activated Transmission') of eco-modus genoemd en ze zijn er met én zonder camera.

Bereik binnenshuis

Het gemiddelde bereik van DECT babyfoons, analoge babyfoons en digitale babyfoons ligt rond de 50 meter binnenshuis. Dit is gebaseerd op een situatie zonder obstakels. Obstakels die het bereik van deze Alecto babyfoon kunnen beïnvloeden zijn bijvoorbeeld betonnen muren, de mate van isolatie van je woning en storing van andere elektronische apparaten. De Alecto DBX-115 Full Eco DECT ondersteund maximaal 50 meter binnenshuis tussen de baby- en de ouderunit.

Bereik buitenshuis

Met DECT en analoge babyfoons heb je een gemiddeld bereik van 300m buitenshuis. Alecto babyfoons met een extra groot bereik zijn PMR babyfoons. Ook zijn er babyfoons met een eigen communicatietechniek, zoals Babymoov babyfoons. Een PMR babyfoon werkt via radiotransmissie en heeft een bereik tot wel 3 kilometer. Alecto PMR babyfoons zijn vaak ook uit te breiden met extra babyunits zodat je meerdere kinderen tegelijk in de gaten kunt houden. De Alecto DBX-115 Full Eco DECT ondersteund maximaal 300 meter buitenshuis tussen de baby- en de ouderunit. Uiteraard is dit gebaseerd op een situatie zonder obstakels.

Communicatietechniek

Alecto DBX-115 Full Eco DECT - Afbeelding 5Alecto DBX-115 Full Eco DECT - Afbeelding 6Alecto DBX-115 Full Eco DECT - Afbeelding 7
Er kan op verschillende manieren verbinding gemaakt worden tussen de babyunit en de ouderunit. Voorbeelden hiervan zijn: Analoog, DECT, Digitaal, Dual Mode, PMR en Wifi. De meest ouders kiezen voor een DECT babyfoon. De Alecto DBX-115 Full Eco DECT maakt gebruik van de volgende Communicatietechniek: dect.

De Alecto DBX-115 Full Eco DECT is een babyfoon zonder al te veel poespas. De DBX-115 bestaat uit een ouder- en babyunit. Door de DECT verbinding heb je een storingsvrij, kraakhelder geluid. Via lampjes op de ouderunit zie je ook of je kindje geluid maakt. Wanneer de batterijen leeg zijn, wordt dat aangegeven op de ouderunit. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen. Het bereik tussen beide units is gemiddeld 50 meter binnen in huis. Dit wel afhankelijk van de isolatie in jouw woning.

Pluspunten

 • 100% storingsvrij door DECT
 • Energiebesparende ECO modus

Minpunten

 • Geen temperatuurweergave
 • Geen terugspreekfunctie
 • Geen slaapliedjes

ALECTO DBX-115 FULL ECO DECT

 • Merk: Alecto
 • Fabrikantcode (sku): DBX-115
 • Kleur: Wit
 • Camera: Nee
 • Bereik binnen: 50 meters
 • Type verbinding: DECT

Kom je er niet uit bij het kopen van de Alecto DBX-115 Full Eco DECT of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze babyfoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je babyfoon of staat jouw babyfoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze babyfoon keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Alecto DBX-115 Full Eco DECT

De leukste babywinkel
Baby en Tiener aanbieding: vandaag 20:02 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 20:00 uur
De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 20:01 uur
Alles voor een (baby)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 20:00 uur
Actueel, verrassend voor Baby & Kind
Wehkamp aanbieding: vandaag 20:02 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen