728x90: Bol Ad

Alecto DVM-200

De beste deal van vandaag

IKenIK

159,-

149,-

Op voorraad

Alecto DVM-200 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste Koop - Met de Alecto DVM-200 Babyfoon heb je altijd een scherp zicht op je kindje.

meer babyfoons van Alecto

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 16.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Alecto DVM-200 aanbiedingen

Alles voor een (baby)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 00:00 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 00:01 uur
De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 20:01

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 149,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 149,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Alecto DVM-200

Algemeen

Merk Alecto
Fabrikantcode (sku) DVM-200
Release datum 2016
Best getest Consumentenbond Beste Koop
EAN code 8712412676330

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 14.5
Hoogte (centimeter) 9
Diepte (centimeter) 3
Gewicht (kilogram) 0,803
Kleur Wit

Gebruik & functies

Meegeleverd Batterijen 3,7V Li-Polymerbatterij, AC/DC adapter 2x, Handleiding NL -FR –DE –UK

Product details

Geluidsactivatie
Nachtlampje
Terugspreekfunctie
Camera
Beeldactivatie
Slaapliedjes
Met smartphone-app
Temperatuurindicatie
Bereik binnen ( meters ) 50
Bereik buiten (meters) 275 > 300
Opnamefunctie
Type scherm 11 CM Fullcolor
Scherm in kleur
Touchscreen
Uitbreidbaar
Stralingsarm
Type verbinding DECT
Geschikt voor meerdere verdiepingen
Nachtmodus
Draaibaar Draaibaar
Buiten bereik indicator
Trilfunctie
Nachtverlichting
Stroomvoorziening ouderunit Batterij/Accu, Netstroom
Stroomvoorziening babyunit Netstroom
Schermdiagonaal (inch) 4.3 inch (11 cm)
Alecto DVM-200 kopen
Actuele prijs: € 149,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Alecto DVM-200 is sinds 2016 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van babyfoon vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze DVM-200. In 2016 is deze DVM-200 geïntroduceerd op de markt.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel babyfoon en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Alecto DVM-200 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Alecto DVM-200 - Afbeelding 1Alecto DVM-200 - Afbeelding 2Alecto DVM-200 - Afbeelding 3Alecto DVM-200 - Afbeelding 4
Wil je graag de Alecto DVM-200 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Alecto voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Alecto DVM-200 heeft de volgende EAN code 8712412676330. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen babyfoon en wordt maar éen keer uitgegeven.

Breedte

De Alecto DVM-200 heeft een breedte van 14.5 centimeter.

Deze Alecto DVM-200 met geluidsactivatie bespaard energie waardoor de baby- en ouderunit langer mee gaan. Geluidsactivatie houdt in dat de babyfoon automatisch aan gaat zodra de babyfoon geluid detecteert. Deze Alecto babyfoon waarschuwd je meteen als je kindje geluid maakt. Deze functie wordt ook wel VOX-functie (afkorting van 'Voice Activated Transmission') of eco-modus genoemd en ze zijn er met én zonder camera.

Camera

Een Alecto babyfoon met camera heeft zeker een aantal voordelen. Door de camera kun je altijd kijken of je kindje nu wel écht aan het slapen is. Indien je kindje niet slaapt, kun je zien wat hij/zij dan wel aan het doen is. Als je kindje aan het spelen is, kun je zien of alles wel veilig verloopt en een oogje in het zeil houden. Zo voorkom je eventuele ongelukken die met een Alecto babyfoon zonder camera moeilijk tegen te gaan zijn. Kortom: Met deze Alecto DVM-200 kun je op de beelden goed zien of je er even naartoe moet, of dat je kindje rust nodig heeft.

Bereik binnenshuis

Alecto DVM-200 - Afbeelding 5Alecto DVM-200 - Afbeelding 6Alecto DVM-200 - Afbeelding 7
Het gemiddelde bereik van DECT babyfoons, analoge babyfoons en digitale babyfoons ligt rond de 50 meter binnenshuis. Dit is gebaseerd op een situatie zonder obstakels. Obstakels die het bereik van deze Alecto babyfoon kunnen beïnvloeden zijn bijvoorbeeld betonnen muren, de mate van isolatie van je woning en storing van andere elektronische apparaten. De Alecto DVM-200 ondersteund maximaal 50 meter binnenshuis tussen de baby- en de ouderunit.

Bereik buitenshuis

Met DECT en analoge babyfoons heb je een gemiddeld bereik van 300m buitenshuis. Alecto babyfoons met een extra groot bereik zijn PMR babyfoons. Ook zijn er babyfoons met een eigen communicatietechniek, zoals Babymoov babyfoons. Een PMR babyfoon werkt via radiotransmissie en heeft een bereik tot wel 3 kilometer. Alecto PMR babyfoons zijn vaak ook uit te breiden met extra babyunits zodat je meerdere kinderen tegelijk in de gaten kunt houden. De Alecto DVM-200 ondersteund maximaal 275 > 300 meter buitenshuis tussen de baby- en de ouderunit. Uiteraard is dit gebaseerd op een situatie zonder obstakels.

Wil je een babyfoon waarmee je meerdere kinderen tegelijkertijd in de gaten kunt houden? Dan is de Alecto DVM-200 een goede keuze. Een babyfoon die je uit kunt breiden kan handig zijn als er een tweede op komst is, terwijl je de Alecto babyfoon nog veelvuldig gebruikt voor je oudste of als je je kindje vanuit verschillende hoeken wilt kunnen zien. Je hoeft daardoor niet meerdere babyfoons te kopen. De meeste PMR, digitale en Wifi babyfoons zijn uitbreidbaar, DECT en analoge babyfoons niet.

Communicatietechniek

Er kan op verschillende manieren verbinding gemaakt worden tussen de babyunit en de ouderunit. Voorbeelden hiervan zijn: Analoog, DECT, Digitaal, Dual Mode, PMR en Wifi. De meest ouders kiezen voor een DECT babyfoon. De Alecto DVM-200 maakt gebruik van de volgende Communicatietechniek: dect.

Alecto DVM-200 - Afbeelding 8Alecto DVM-200 - Afbeelding 9Alecto DVM-200 - Afbeelding 10Alecto DVM-200 - Afbeelding 11
Een Alecto babyfoon met nachtzicht maakt gebruik van infrarood. Alles wat leeft zendt wartmestraling uit in de vorm van elektromagnetische golven. Dus ook jouw kindje. Deze straling afkomstig van jouw kindje is niet zichtbaar voor het oog, maar wel voor deze Alecto DVM-200 met nachtzicht die over een infraroodcamera beschikt. De lens van de camera richt de infraroodstraling van jouw kindje op een detector met wel duizenden sensoren. Deze detector is zo gevoelig dat hij al een temperatuurverschil van 0,3 °C kan waarnemen.

Consumentenbond Beste Koop - Met de Alecto DVM-200 Babyfoon heb je altijd een scherp zicht op je kindje. ‘s Nachts werkt de camera met behulp van infrarood zodat je ook dan alles kunt zien. De babyfoon is volledig storingsvrij dankzij de digitale DECT technologie. De babyfoon heeft een extra groot scherm met een doorsnede van wel 11 cm. Deze afmeting komt ongeveer overeen met het formaat van de meeste smartphones.

De camera is op afstand beweegbaar zodat je er zeker van kunt zijn dat je kindje altijd goed in beeld is. Via de terugspreekfunctie en de 9 slaapliedjes kun je je kindje vanaf een afstand geruststellen of troosten. Door middel van de beweegbare camera (DVM-201) of de vaste camera (DVM-143.777) kun je deze babyfoon uitbreiden met een extra camera wanneer je meerdere kindjes tegelijk in de gaten wilt houden met dezelfde babyfoon.

Pluspunten

  • Extra groot beeldscherm
  • Uit te breiden met extra camera´s
  • 100% storingsvrij

ALECTO DVM-200

  • Merk: Alecto
  • Fabrikantcode (sku): DVM-200
  • Kleur: Wit
  • Camera: Ja
  • Bereik binnen: 50 meters
  • Type verbinding: DECT

Alecto DVM-200 - Afbeelding 12Alecto DVM-200 - Afbeelding 13Alecto DVM-200 - Afbeelding 14Alecto DVM-200 - Afbeelding 15
Kom je er niet uit bij het kopen van de Alecto DVM-200 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze babyfoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je babyfoon of staat jouw babyfoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze babyfoon keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Alecto DVM-200

Alles voor een (baby)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 00:00 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 00:01 uur
De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 20:01

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen