728x90: Bol Ad

Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke autostoel vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Maxi-Cosi: Relevante promoties

Top 10 Producten

Top 10 Kinderstoelen

Specificaties Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020

Algemeen

Merk Maxi Cosi
Fabrikantcode (sku) Cabriofix
Release datum 2020
Top Product
EAN code 8712930155720

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram)3,35
Kleur Essential Blue
Afmetingen Breedte: 44cm, Diepte: 66cm, Hoogte: 57cm

Gebruik & functies

Min gewicht kind (kilogram)0
Max gewicht kind (kilogram)13
Min leeftijd kind 0 maanden
Max leeftijd kind 12 maanden
Bekleding te reinigen

Product Functies

Leeftijdscategorie 0 - 12 mnd
Gewicht kind ( kilogram )0 - 13
Groep autostoel 0-12 maanden (groep 0)
Lengte kind 40 - 75 cm
Bevestigingswijze autostoel Isofix en/of autogordel
i-Size
Gordel type stoeltje 3-punts veiligheidsgordel
Verstelbare hoofdsteun
Bekleding afneembaar
Slaapstand
Plaatsing autostoel Achterwaarts
Draaibaar
Zitverkleiner
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Als je een comfortabele autostoel zoekt die je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen? Zoek dan niet verder! De Maxi-Cosi Cabriofix is een universele autostoel die je zowel in de auto als op de kinderwagen kunt plaatsen. Zo kan je kindje lekker blijven liggen als je op pad gaat.

Multifunctionele autostoel
De Maxi-Cosi Cabriofix (groep 0+) is geschikt voor kinderen van 0-13 kg. (0-12 maanden). De autostoel geeft een uitstekende, zijdelingse bescherming. De autostoel heeft een handige opbergruimte en de bekleding is gemakkelijk te verwijderen en kun je wassen. De Cabriofix heeft ergonomische beugels die het makkelijk maken om het autostoelje dragen. De Cabriofix wordt geleverd met een uitneembare zitverkleiner, een gordelbeschermer en een zonnekap.

Fijn in gebruik
De Maxi-Cosi Cabriofix is veilig, maar ook gebruiksvriendelijk! Je kunt de Maxi-Cosi Cabriofix op verschillende manieren bevestigen: met de FamilyFix/EasyFix Base (ISOFIX) of met de autogordel. Op welke manier je hem ook bevestigd, de Cabriofix blijft een hele goede keuze op het gebied van veiligheid en gemak. De installatie op de base is door het handige click-&-go-systeem in een oogwenk gebeurd.

Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020   - Afbeelding 1Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020   - Afbeelding 2Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020   - Afbeelding 3
Kenmerken

  • geschikt voor kinderen van 0-13 kg. (0-12 maanden)
  • achterwaarts vervoeren in combinatie met de FamilyFix/EasyFix Base (apart verkrijgbaar)
  • Click-&-Go bevestiging op de FamilyFix/EasyFix Base
  • Side Protection System (SPS)
  • in hoogte verstelbaar gordelsysteem
  • wasbare bekleding
  • inclusief zitverkleiner en geïntegreerde zonnekap
  • 3-puntsgordelsysteem
  • past op alle kinderwagens van Maxi-Cosi, Quinny en vele andere merken

MAXI-COSI CABRIOFIX ESSENTIAL BLUE 2020

  • Merk: Maxi Cosi
  • Fabrikantcode (sku): Cabriofix
  • Top Product: Ja
  • Kleur: Essential Blue
  • Leeftijdscategorie: 0 - 12 mnd
  • Gewicht kind: 0 - 13 kilogram
  • Groep autostoel: 0-12 maanden (groep 0)
  • Lengte kind: 40 - 75 cm
  • Plaatsing autostoel: Achterwaarts

Kom je er niet uit bij het kopen van de Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze autostoel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je autostoel of staat jouw autostoel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze autostoel keuzehulp.

De Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020 is sinds 2020 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van autostoel vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze CabrioFix Essential Blue 2020. In 2020 is deze CabrioFix Essential Blue 2020 geïntroduceerd op de markt.

Wil je graag de Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Maxi-Cosi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020 heeft de volgende EAN code 8712930155720. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen autostoel en wordt maar éen keer uitgegeven.

Minimale leeftijd

Voor de Maxi-Cosi CabrioFix Essential Blue 2020 is de minimale leeftijd van een kind 0 maanden.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen