728x90: Bol Ad

Quinny Zapp Flex Blue on Sky


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

De Quinny Zapp Flex Blue on Sky is sinds 2017 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van kinderwagen vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Zapp Flex Blue on Sky. In 2017 is deze Zapp Flex Blue on Sky geÔntroduceerd op de markt.

Wil je graag de Quinny Zapp Flex Blue on Sky kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Quinny voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Quinny Zapp Flex Blue on Sky heeft de volgende EAN code 8712930110033. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen kinderwagen en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Breedte

De Quinny Zapp Flex Blue on Sky heeft een breedte van 60 centimeter.

Minimale leeftijd

Voor de Quinny Zapp Flex Blue on Sky is de minimale leeftijd van een kind 6 maanden.

Bij deze Quinny kinderwagen kun je de zitting voor of achteruit plaatsen. Overschakelen naar een op de straat gerichte kinderwagen maakt het makkelijker voor je kindje om de wereld te ontdekken, een belangrijke volgende fase in de ontwikkeling. Bij deze Quinny Zapp Flex Blue on Sky kun je makkelijk wisselen met beide richtingen om je kind er stapsgewijs aan te laten wennen.

Maximaal draaggewicht

Het meest gangbare maximale draaggewicht van deze Quinny kinderwagen is 15 kilogram. Toch is er zeker genoeg aanbod wanneer je specifiek op zoek bent naar een kinderwagen tot 20 kilogram. Een kinderwagen tot 20 kilo draagvermogen vind je vaak bij de wat duurdere merken. Hoe zwaarder de kindjes, hoe meer kans dat het frame gaat vervormen/doorbuigen. De Quinny Zapp Flex Blue on Sky kan een kind dragen van maximaal 15 kilogram.

Wil je vanaf de geboorte met je baby gaan wandelen? Deze Quinny Zapp Flex Blue on Sky is geschikt vanaf de geboorte dus je kunt meteen op pad. Pasgeboren baby's moeten namelijk volledig plat kunnen liggen voor de ontwikkeling van hun rug. Bij het overstappen naar een Quinny buggy wordt over het algemeen aangeraden om te wachten tot je kindje zelfstandig kan rechtzitten. Dit is vaak vanaf 6 ŗ 7 maanden.

Quinny heeft als missie om mooie en slimme producten te ontwikkelen die meegroeien met je kind. Het product moet niet alleen een ideale oplossing voor nu bieden, maar moet ook passend in de toekomst zijn. Quinny creëert mobiliteitsoplossingen voor ouders in de stad, zodat ze altijd hun eigen weg kunnen gaan. Kortom, het merk Quinny is ideaal voor ouders die op zoek zijn naar een mooie en passende kinderwagen die voldoet aan alle eisen.

De Quinny Zapp Flex Buggy is geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten. Bij deze flexibele buggy worden adapters meegeleverd zodat je een babyautostoeltje van het merk Maxi-Cosi heel gemakkelijk op de buggy kunt bevestigen. Hierdoor kun je zelfs je pasgeboren baby veilig en comfortabel vervoeren in de Quinny Zapp Flex Buggy.

De Quinny Zapp Flex is ontworpen om je leven makkelijker te maken. De Zapp Flex is pure flexibiliteit op drie wielen. Voor welke uitdagingen je ook komt te staan, jij en je kindje zijn er klaar voor. De Flex heeft een omkeerbaar zitje, is te gebruiken met alle drie de 'van geboorte' oplossingen en is in te klappen tot een klein pakketje. De Quinny Zapp Flex is een wendbare, lichtgewicht en comfortabele oplossing voor jullie als ouders.

Eigenschappen

 • XL-zonnekap
 • Super compact
 • Transportvergrendeling
 • Zwenkwielen
 • Waterafstotend textiel
 • Makkelijk toegankelijke boodschappenmand
 • Inclusief regenhoes
 • Inclusief Maxi-Cosi autostoel-adapters
 • Omkeerbaar zitje
 • Drie medium wielen
 • Zapp-handgrepen

Comfort
Het zitje van de Quinny Zapp Flex Buggy kun je zowel naar je toe als van je af gericht gebruiken. De rugleuning is verstelbaar, zodat je kindje kan genieten van diverse relaxposities en zelfs een dutje kan doen onderweg. De buggy wordt geleverd met iconische Zapp handgrepen en een handige regenhoes.

Gebruiksgemak
De Quinny Zapp Flex Buggy kan compact worden ingeklapt (met transportvergrendeling!) zonder dat de zitting verwijderd hoeft te worden. Zo kun je heel gemakkelijk gaan en staan waar je maar wilt. De boodschappenmand is gemakkelijk toegankelijk en is net zoals de rest van de buggy gemaakt van waterafstotend textiel dat gemakkelijk schoon te maken is.

Veiligheid
In de Quinny Zapp Flex Buggy kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren. Je kindje zit stevig vast dankzij de 5-punts gordel. Het zitje is vormgegeven met voldoende ondersteuning voor je kindje. De grote zonnekap beschermt je kindje tegen wind, regen en zon (UV50+).

Pluspunten

 • Omkeerbaar zitje
 • Meerdere relaxposities
 • Inklappen zonder het zitje te verwijderen

Minpunten

 • Niet geschikt voor op de fiets

QUINNY ZAPP FLEX BLUE ON SKY

 • Merk: Quinny
 • Fabrikantcode (sku): Zapp Flex
 • Kleur: Blue on Sky
 • Geschikt vanaf geboorte: Vanaf 6 maanden

Kom je er niet uit bij het kopen van de Quinny Zapp Flex Blue on Sky of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze kinderwagen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je kinderwagen of staat jouw kinderwagen keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze kinderwagen keuzehulp.

Specificaties Quinny Zapp Flex Blue on Sky

Algemeen

Merk Quinny
Fabrikantcode (sku) Zapp Flex
Release datum 2017
EAN code 8712930110033

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 106
Diepte (centimeter) 84
Gewicht (kilogram) 12,6
Kleur Blue on Sky

Gebruik & functies

Max gewicht kind (kilogram) 15
Min leeftijd kind 6 maanden
Max leeftijd kind 12 maanden
Meegeleverd Quinny Zapp Flex Plus Graphite on Blush

Product Functies

Slaapstand
Voetensteun
Rugleuning verstelbaar
Voetensteun verstelbaar
Handgrepen verstelbaar
Zitting omkeerbaar
Verwijderbare wielen
Verwijderbare kap
Vergrendelbare wielen

Product Details

Aantal kinderen 1
Type wielen Zwenkwielen voor, vaste wielen achter
Type banden Kunststof
Maximaal draaggewicht (kilogram) 15
Geschikt vanaf geboorte Vanaf 6 maanden
Aantal wielen 4
Geschikt voor fiets
Doorlopende duwbeugel
Vering op wielen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen