728x90: Bol Ad

Luvion Grand Elite 3 Connect

De beste deal van vandaag

Bol.com

269,-

195,-

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Luvion Grand Elite 3 Connect kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met deLuvion Grand Elite 3 Connect Connect kun je altijd en overal naar jouw kleintje kijken.

meer babyfoons van Luvion

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Luvion Grand Elite 3 Connect aanbiedingen

De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 01:03 uur
Specialist in babyartikelen
Van Asten BabySuperstore aanbieding: vandaag 04:00 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 04:00 uur
De leukste babywinkel
Baby en Tiener aanbieding: vandaag 04:00 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 195,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 195,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Luvion Grand Elite 3 Connect

Algemeen

Merk Luvion
Fabrikantcode (sku) 8718546340604
Release datum November 2018
Top Product
EAN code 8718546340604

Fysieke kenmerken

Kleur Wit

Product details

Geluidsactivatie
Nachtlampje
Terugspreekfunctie
Camera
Beeldactivatie
Slaapliedjes
Met smartphone-app
Temperatuurindicatie
Bereik binnen ( meters ) 50
Bereik buiten (meters) 300
Opnamefunctie
Scherm in kleur
Uitbreidbaar
Stralingsarm
Type verbinding Digitaal
Geschikt voor meerdere verdiepingen
Nachtmodus
Draaibaar
Buiten bereik indicator
Trilfunctie
Nachtverlichting
Stroomvoorziening ouderunit Batterij/Accu, Netstroom
Stroomvoorziening babyunit Netstroom
Schermdiagonaal (inch) 4,3
Luvion Grand Elite 3 Connect kopen
Actuele prijs: € 195,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Luvion Grand Elite 3 Connect is sinds november 2018 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van babyfoon vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in november 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Grand Elite 3 Connect. In november 2018 is deze Grand Elite 3 Connect geïntroduceerd op de markt.

Wil je graag de Luvion Grand Elite 3 Connect kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Luvion voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Luvion Grand Elite 3 Connect heeft de volgende EAN code 8718546340604. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen babyfoon en wordt maar éen keer uitgegeven.

Luvion Grand Elite 3 Connect - Afbeelding 1Luvion Grand Elite 3 Connect - Afbeelding 2Luvion Grand Elite 3 Connect - Afbeelding 3Luvion Grand Elite 3 Connect - Afbeelding 4
Deze Luvion Grand Elite 3 Connect met geluidsactivatie bespaard energie waardoor de baby- en ouderunit langer mee gaan. Geluidsactivatie houdt in dat de babyfoon automatisch aan gaat zodra de babyfoon geluid detecteert. Deze Luvion babyfoon waarschuwd je meteen als je kindje geluid maakt. Deze functie wordt ook wel VOX-functie (afkorting van 'Voice Activated Transmission') of eco-modus genoemd en ze zijn er met én zonder camera.

Camera

Een Luvion babyfoon met camera heeft zeker een aantal voordelen. Door de camera kun je altijd kijken of je kindje nu wel écht aan het slapen is. Indien je kindje niet slaapt, kun je zien wat hij/zij dan wel aan het doen is. Als je kindje aan het spelen is, kun je zien of alles wel veilig verloopt en een oogje in het zeil houden. Zo voorkom je eventuele ongelukken die met een Luvion babyfoon zonder camera moeilijk tegen te gaan zijn. Kortom: Met deze Luvion Grand Elite 3 Connect kun je op de beelden goed zien of je er even naartoe moet, of dat je kindje rust nodig heeft.

De Luvion babyfoon verbind je via wifi aan je smartphone. Sommige smart babyfoons hebben een baby- en een ouderunit. Je ziet je kindje op de ouderunit en je smartphone. Andere Luvion babyfoons hebben alleen een babyunit. Je smartphone is dan de ouderunit. Met deze Luvion Grand Elite 3 Connect heb je onbeperkt bereik en kun je waar je ook bent ter wereld contact maken met de babykamer. Dit kan bijvoorbeeld op je werk zijn of als je even een ommetje maakt met hond. Zo weet je precies wat er zich afspeelt op de babykamer.

Bereik binnenshuis

Het gemiddelde bereik van DECT babyfoons, analoge babyfoons en digitale babyfoons ligt rond de 50 meter binnenshuis. Dit is gebaseerd op een situatie zonder obstakels. Obstakels die het bereik van deze Luvion babyfoon kunnen beïnvloeden zijn bijvoorbeeld betonnen muren, de mate van isolatie van je woning en storing van andere elektronische apparaten. De Luvion Grand Elite 3 Connect ondersteund maximaal 50 meter binnenshuis tussen de baby- en de ouderunit.

Bereik buitenshuis

Luvion Grand Elite 3 Connect - Afbeelding 5Luvion Grand Elite 3 Connect - Afbeelding 6Luvion Grand Elite 3 Connect - Afbeelding 7
Met DECT en analoge babyfoons heb je een gemiddeld bereik van 300m buitenshuis. Luvion babyfoons met een extra groot bereik zijn PMR babyfoons. Ook zijn er babyfoons met een eigen communicatietechniek, zoals Babymoov babyfoons. Een PMR babyfoon werkt via radiotransmissie en heeft een bereik tot wel 3 kilometer. Luvion PMR babyfoons zijn vaak ook uit te breiden met extra babyunits zodat je meerdere kinderen tegelijk in de gaten kunt houden. De Luvion Grand Elite 3 Connect ondersteund maximaal 300 meter buitenshuis tussen de baby- en de ouderunit. Uiteraard is dit gebaseerd op een situatie zonder obstakels.

Communicatietechniek

Er kan op verschillende manieren verbinding gemaakt worden tussen de babyunit en de ouderunit. Voorbeelden hiervan zijn: Analoog, DECT, Digitaal, Dual Mode, PMR en Wifi. De meest ouders kiezen voor een DECT babyfoon. De Luvion Grand Elite 3 Connect maakt gebruik van de volgende Communicatietechniek: digitaal.

Een Luvion babyfoon met nachtzicht maakt gebruik van infrarood. Alles wat leeft zendt wartmestraling uit in de vorm van elektromagnetische golven. Dus ook jouw kindje. Deze straling afkomstig van jouw kindje is niet zichtbaar voor het oog, maar wel voor deze Luvion Grand Elite 3 Connect met nachtzicht die over een infraroodcamera beschikt. De lens van de camera richt de infraroodstraling van jouw kindje op een detector met wel duizenden sensoren. Deze detector is zo gevoelig dat hij al een temperatuurverschil van 0,3 °C kan waarnemen.

Met deLuvion Grand Elite 3 Connect Connect kun je altijd en overal naar jouw kleintje kijken. De Grand Elite 3 Connect babyfoon is te gebruiken met een gratis app of je telefoon of tablet of de bijgeleverde ouderunit - met een groot 4,3" kleurenscherm.

De babyfoon geeft super scherp beeld en geluid door de camera met FHD (1080P) lens. De ouderunit heeft tot wel 300 meter bereik. Je kan de camera van deze babyfoon op afstand besturen en inzoomen zodat je altijd het beste zicht op je kleintje kan houden. Naast de ouderunit, kun je deze babyfoon ook via de gratis app gebruiken, deze is geschikt voor Apple en Android apparaten. Er kunnen max. 4 apparaten op deze babyfoon worden aangesloten. Via de app kun je overal inloggen in jouw babyfoon met jouw veilig gekozen eigen wachtwoord. De babyfoon is, naast goed beeld en geluid, ook voorzien van wat handige extra's. Zo heeft deze babyfoon een terugspreekfunctie, 3 rustgevende slaapliedjes en een temperatuurweergave met alarmfunctie.

De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is op 3 manieren te gebruiken, namelijk met behulp van de touchscreen monitor en de Luvion Long Home Tange (LLHR) technologie of via 3G/4G. Via de app is het mogelijk om een notificatie te ontvangen wanneer je kindje wakker wordt. Via de terugspreekfunctie en de slaapliedjes kun je je kindje vanaf een afstand geruststellen. Speciaal voor kindjes die graag in een donkere ruimte slapen is de babyfoon uitgevoerd met een VOX functie. Hierdoor springt het scherm alleen aan bij geluid. De ledlampjes op de monitor geven een indicatie van het geluidsniveau weer.

Pluspunten

 • Gebruik via ouderunit of smartphone
 • Overal meekijken via beveiligde verbinding
 • Op afstand draaibare camera
 • Er kunnen maximaal 4 mensen extra meekijken

LUVION GRAND ELITE 3 CONNECT

 • Merk: Luvion
 • Fabrikantcode (sku): 8718546340604
 • Top Product: Ja
 • Kleur: Wit
 • Camera: Ja
 • Bereik binnen: 50 meters
 • Type verbinding: Digitaal

Kom je er niet uit bij het kopen van de Luvion Grand Elite 3 Connect of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze babyfoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je babyfoon of staat jouw babyfoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze babyfoon keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Luvion Grand Elite 3 Connect

De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 01:03 uur
Specialist in babyartikelen
Van Asten BabySuperstore aanbieding: vandaag 04:00 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 04:00 uur
De leukste babywinkel
Baby en Tiener aanbieding: vandaag 04:00 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen