728x90: Wehkamp Ad

colorFabb nGen

De beste deal van vandaag

Bol.com

35,95

Uiterlijk 22 augustus in huis

colorFabb nGen kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, colorFabb heeft samengewerkt met Eastman Chemical Company om materialen op basis van polyester te ontwikkelen

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

colorFabb nGen aanbiedingen

De winkel van ons allemaal
Uiterlijk 22 augustus in huis
Fabulous colors
Beschikbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 35,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 35,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties colorFabb nGen

Algemeen

EAN code 8719033553828

3D Printmaterialen

3D-printtechniek FFF/FDM
Type 3D-printmateriaal ( Filament/Hars ) Filament
Diameter filament (mm) 1,75 & 2,85
Fabrikant ColorFabb
Diametertolerantie (mm) 0,05
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius) 75-85
Kleur(en) BLACK, WHITE, SILVER METALLIC, RED, PURPLE, PINK, ORANGE, LIGHT GREEN, LIGHT GRAY, LIGHT BLUE, GRAY METALLIC, GOLD METALLIC, DARK GREEN, DARK GRAY, DARK BLUE, CLEAR, YELLOW
Aanbevolen printsnelheid (mm/s) 40-70
Aanbevolen printtemperatuur (Graden Celsius) 220-240
colorFabb nGen kopen?
Actuele prijs: € 35,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de colorFabb nGen kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van colorFabb voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De colorFabb nGen heeft de volgende EAN code 8719033553828. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Diameter filament

De colorFabb nGen heeft een doorsnede (diameter) van 1,75 & 2,85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

colorFabb nGen - Afbeelding 1colorFabb nGen - Afbeelding 2colorFabb nGen - Afbeelding 3colorFabb nGen - Afbeelding 4
Je kan de colorFabb nGen in de volgende kleuren kleuren krijgen, black, white, silver metallic, red, purple, pink, orange, light green, light gray, light blue, gray metallic, gold metallic, dark green, dark gray, dark blue, clear, yellow.

ColorFabb heeft samengewerkt met Eastman Chemical Company om materialen op basis van polyester te ontwikkelen voor FFF/FDM 3D-afdrukken. Je kunt jouw idee vervullen met 3D creaties die schitterende helderheid, glans en superieure hardheid tonen. Met zeer goede smeltsterkte en dimensionale stabiliteit levert Amphora geavanceerde opties om sterkere en gedetailleerde onderdelen te creëren, met geurneutraalheid en lage emissies. Met Amphora kunnen items worden gemaakt die functioneler, duurzamer, efficiënter en aantrekkelijker zijn.

NGen is gemaakt met Amphora AM3300 en heeft goede stromingseigenschappen via de printermondstuk - zelfs bij lagere temperaturen - dan wat andere polymeren nodig hebben. Deze eigenschappen maken nGen meer werkbaar op een breder temperatuurbereik, waardoor betrouwbare resultaten worden verkregen en minder afval veroorzaakt. NGen vertoont geavanceerd overhangvermogen, uitstekende uitstraling en grote drukkwaliteit, waardoor een breed scala van gebruikers wordt gecreëerd om duurzame en nuttige producten te creëren.

Geadviseerde 3D-druk temperatuur
220-240 graden Celsius

Geadviseerde 3D-afdruksnelheid
40 - 70 mm / s

Geadviseerd Verwarmd bed
75-85 graden Celsius

Bouw platform
NGen geeft de beste resultaten op een verwarmd bouwplatform. 75C tot ongeveer 85 graden Celsius is meestal nodig voor een goede hechting aan een glasplaat. Het afdrukken op een koud bed is mogelijk, maar je hebt een aantal kleefmiddelen nodig om de buiging te minimaliseren.

In-house productie
Alle kleurenFabb 3D drukfilamenten worden geproduceerd in colorFabb haar eigen productie faciliteit, gevestigd in Nederland. Aangezien geen externe partijen bij het maken van colorFabb filament betrokken zijn, kunnen we op elke bestelling consistente kwaliteit garanderen.

Uitstekende diameter tolerantie
Een belangrijke machine in het productieproces is de lasermetingsystemen die de diameter van onze filament tijdens de productie controleren. Het wordt meer dan 1000 keer per seconde gemeten en helpt colorFabb ervoor te zorgen dat elke spoel van ColorFabb 3D-filament in tolerantie wordt geproduceerd. colorFabb garandeerd 0,05 mm +/- op zowel 2,85 mm als 1,75 mm colorFabb 3D-filament, wat betekent dat je er zeker van bent dat uw printer het exacte materiaal uitstoot.

Packaging
Binnen enkele minuten van de productie is een spoel van ColorFabb 3D-drukfilament luchtdicht verzegeld met een dubbele barrièrefolie. Ook de kartonnen doos, die gebruikt wordt voor verzending, is verzegeld. 

In-house testen
De colorFabb testlab beschikt over een breed scala aan populaire 3d printers. colorFabb test voortdurend op hun 3D-printers om de kwaliteit van de materialen die zij produceren te controleren en om spannende nieuwe materialen te ontwikkelen voor de makersgemeenschap.

COLORFABB NGEN

  • 3D-printtechniek: FFF/FDM
  • Type 3D-printmateriaal: Filament Filament/Hars

Kom je er niet uit bij het kopen van de colorFabb nGen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filament producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten of staat jouw filament keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze filament keuzehulp.

Prijzen vergelijken colorFabb nGen. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen