728x90: Bol Ad

XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van XYZprinting voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi heeft de volgende EAN code 4715872746814. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi heeft een maximale print-grootte van 15 x 15 x 15 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi kan overweg met de volgende print-materialen, pla. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi heeft een open systeem.

Draadloze communicatie

Ja, de XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi is voorzien van wifi en kan dus draadloos communiceren met andere apparaten. Niet alle 3d-printers zijn voorzien van wifi maar deze dus wel.

Aantal printkoppen

Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi heeft 1 (single extruder) printkoppen.

Een leuke app voor iedereen!
Nu kan iedereen in huis het plezier van 3D-afdrukken delen. De XYZapp geeft gebruikers de mogelijkheid om gratis 3D-designs te downloaden en afdrukken van onze online 3D-designgalerij. Je kunt uw bestand naar elke 3D-printer met WiFi-ondersteuning sturen vanuit het hele huis, of je nu naast de printer zit of niet!

Verbazende nieuwe XYZware!
Samen met de lancering van de da Vinci Jr. 1.0w wordt ook de nieuwste XYZware uitgegeven met alle nieuwe opwindende updates. De nieuwe updates bevatten niet alleen een verbeterde gebruikersinterface maar ook een splinternieuwe snij- en afdrukkwaliteit. Door de ondersteuning van PLA-gloeidraad kun je nu lichter en vloeiender werk maken dan ooit tevoren. Breng uw blauwdrukken tot leven met de da Vinci Jr. 1.0w.

Slimme zelfkalibratie
De da Vinci Jr. 1.0w bevat een functie voor zelfkalibratie waarmee je je werk nauwkeurig kunt afdrukken zonder de noodzaak voor een lastige handmatige kalibratie. De snel-vrijgave uitwerper maakt ook gemakkelijk onderhoud en vervanging van de uitwerper met slechts een druk op een knop mogelijk.

Snel gemak
De snellaadfunctie van de da Vinci Jr. 1.0w maakt snel laden en verwijderen van de filament-spoel mogelijk. Eveneens meegeleverd is een handige SD-kaart die .3w-bestanden kan lezen en afdrukken zonder een computer te gebruiken. Een eenvoudige printer waarmee u van alle plezier van het afdrukken in 3D kunt genieten.

Druk slim af, druk groen af
De da Vinci Jr. bevat een splinternieuw navulbaar filament-systeem. Vervang gewoon de filament-spoel in de da Vinci Jr. om het bijvullen gemakkelijker dan ooit te maken. Onze nieuwe PLA-filamenten zijn van niet-giftig en biologisch afbreekbaar plastic dat recyclebaar en veilig voor het milieu is. En dat is nog niet alles: als gevolg van het nieuwe compacte design gebruikt de da Vinci Jr. slechts 75 Watt vermogen. Deze milieuvriendelijke 3D-printer zorgt er voor dat u geen afval overhoudt als u in 3D afdrukt met XYZprinting.

De nr. 1 3D-printer voor thuis en op school
De da Vinci Jr. is gebouwd met aandacht voor uw veiligheid: met zijn volledig afgesloten design en niet-verwarmde afdruklade kunnen kinderen, eerste en ervaren gebruikers genieten van talloze uren creatief 3D-plezier. Maak verbinding en word geïnspireerd door deel te nemen aan onze online 3D-design galerij waar u uw 3D-ontwerpen kunt uploaden en online delen. Een 3D-printer waarvan iedereen kan genieten... XYZprinting’s da Vinci Jr 3D printer.

XYZPRINTING DA VINCI JR. 1.0W WIFI

  • Laagdikte: 100 / 0.1 micron / mm
  • Filament-systeem: Open Open/gesloten
  • Verwarmd printbed: Nee
  • Aantal printkoppen: 1 (Single Extruder) Extruders
  • Software bijgeleverd: XYZware

Kom je er niet uit bij het kopen van de XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties XYZprinting da Vinci Jr. 1.0w Wifi

Algemeen

EAN code 4715872746814

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 15 x 15 x 15
Printmateriaal PLA
Laagdikte ( micron / mm ) 100 / 0.1
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0.4
Verwarmd printbed ( Graden Celsius )
Print snelheid (mm3/s) 100

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 42 x 43 x 38
Aantal printkoppen ( Extruders ) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 15
Releasedatum December 2016

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd XYZware
Ondersteunde 3D bestand typen .STL , XYZ Format (.3w)
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows , Mac
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen