728x90: Bol Ad

Dremel Idea Builder 3D40


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Dremel Idea Builder 3D40 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dremel voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dremel Idea Builder 3D40 heeft de volgende EAN code 8710364077595. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Dremel Idea Builder 3D40 heeft een maximale print-grootte van 255 x 155 x 170 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Dremel Idea Builder 3D40 kan overweg met de volgende print-materialen, pla. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Dremel Idea Builder 3D40 heeft een gesloten systeem.

Draadloze communicatie

Ja, de Dremel Idea Builder 3D40 is voorzien van wifi en kan dus draadloos communiceren met andere apparaten. Niet alle 3d-printers zijn voorzien van wifi maar deze dus wel.

Aantal printkoppen

Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De Dremel Idea Builder 3D40 heeft 1 (single extruder) printkoppen.

Jouw creativiteit
Met de meest innovatieve technologie zo in je huis, kunt je de creativiteit in het hele gezin ontgrendelen. De Dremel 3D-printer is makkelijk om direct te gebruiken, zo uit de doos.

Connectiviteit
Met handige functies, zoals WiFi-connectiviteit en een cloud-gebaseerde software, hebt je nu de vrijheid om op afstand af te drukken. Hiermee kunt u afdrukken, de voortgang volgen en nieuwe gebruikers toevoegen aan de printer.

Betrouwbaarder
De nieuwe Dremel Idea Builder wordt geleverd met een innovatief anti-verstop extruder om te zorgen dat al je modellen altijd lekken. Met Dremels 1 jaar garantie en onze veiligheid UL-certificaat, kunt u er zeker van zijn dat je Dremel 3D-printer veilig en betrouwbaar is.

Gemakkelijk te gebruiken
Het is gemakkelijk om objecten te creëren met de Dremel software en kleuren touchscreen. Bovendien is de Dremel 3D Idea Builder uitgerust met een vooraf geïnstalleerde extruder, in tegenstelling tot andere 3D-printers die u nodig hebt om het zelf te installeren. Dit maakt installatie zo eenvoudig als het aansluiten van je printer, en je bent klaar om te gaan bouwen. Samen met de eenvoudig te gebruiken software, kun je in een paar minuten beginnen met het omzetten van uw ideeën in modellen en projecten.

DREMEL IDEA BUILDER 3D40

  • Laagdikte: 100 / 0.1 micron / mm
  • Filament-systeem: Gesloten Open/gesloten
  • Verwarmd printbed: Nee
  • Aantal printkoppen: 1 (Single Extruder) Extruders
  • Software bijgeleverd: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dremel Idea Builder 3D40 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties Dremel Idea Builder 3D40

Algemeen

EAN code 8710364077595

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 255 x 155 x 170
Printmateriaal PLA
Laagdikte ( micron / mm ) 100 / 0.1
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1.75

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Gesloten
Verwarmd printbed ( Graden Celsius )
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 230

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 514 x 406 x 403
Aantal printkoppen ( Extruders ) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 16
Releasedatum Mei 2016

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows , Mac
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Dremel Idea Builder 3D40

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen