728x90: Bol Ad

XYZprinting Nobel 1.0 Advanced


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de XYZprinting Nobel 1.0 Advanced kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van XYZprinting voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De XYZprinting Nobel 1.0 Advanced heeft de volgende EAN code 4715872748221. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De XYZprinting Nobel 1.0 Advanced heeft een maximale print-grootte van 128 x 128 x 200 (l x b x h - mm).

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De XYZprinting Nobel 1.0 Advanced heeft een gesloten systeem.

Waren SLA-printers tot voor kort eigenlijk alleen beschikbaar voor de professionele gebruikers, met de Nobel 1.0 heeft XYZprinting die markt ook aangeboord voor de consument en kleine (productie) bedrijven. Hierdoor is het met een speciale kunsthars nu voor iedereen mogelijk objecten te printen tot in de kleinste details.

Stereolithoraphy
SLA is een afkorting voor ‘stereolithoraphy’, een 3D-print-techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een laser die stralen UV-licht door een bak met een vloeibaar filament (hars) heen straalt. Het resin reageert vervolgens op het UV-licht door daar te stollen, wat resulterende in de uiteindelijke 3D-print. En met deze techniek zijn zeer hoge resoluties te halen; in het geval van deze XYZprinting Nobel 1.0 Advanced tot wel 25 micron (0,025 mm)!

De maximale printgrootte van deze Nobel 1.0A is 128 x 128 x 200 mm en dat is voor een SLA-printer gemiddeld tot groot. Je hebt bij het printen de keuze uit drie soorten resins:

  • Normal - qua eigenschappen en sterkte vergelijkbaar met reguliere filamenten als ABS en verkrijgbaar in de kleuren magenta, blauw, wit, grijs en clear
  • Flex - een flexibel materiaal, waarmee je flexibele 3D-prints kunt maken.
  • Castable - Dit materiaal brand weg zonder een spoor achter te laten, waardoor het zeer geschikt is voor bijvoorbeeld mallen (metaal, edelmetalen)

Plug and Play
De Nobel 1.0 Advanced is een zogenoemde Plug and Play-printer die na uitpakken binnen zo'n 20 minuten klaar is voor gebruik en vervolgens ook nog eens heel eenvoudig te bedienen is. De printer is voorzien van een USB-poort en wordt geleverd met XYZWare for Nobel, een gebruiksvriendelijke slicer-software die je 3D-model snel omzet naar een door de SLA-printer te gebruiken formaat. XYZ Ware for Nobel is helaas enkel te gebruiken voor Windows 7 en hoger; de Mac wordt (nog?) niet ondersteund.

Ook al is bovenstaande allemaal indrukwekkend, het grootste pluspunt van deze XYZprinting is toch wel z'n prijs. Want een 3D-printer op basis van SLA-technologie voor minder dan € 2.000,-, dat zagen we nog niet eerder!

XYZPRINTING NOBEL 1.0 ADVANCED

  • Laagdikte: 25-100 micron / mm
  • Filament-systeem: Gesloten Open/gesloten
  • Software bijgeleverd: XYZware for Nobel

Kom je er niet uit bij het kopen van de XYZprinting Nobel 1.0 Advanced of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties XYZprinting Nobel 1.0 Advanced

Algemeen

EAN code 4715872748221

Printspecificaties

Printtechniek Stereolithography (SLA)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 128 x 128 x 200
Laagdikte ( micron / mm ) 25-100

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Gesloten

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 280 x 345 x 590
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 9,6
Releasedatum Januari 2017

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd XYZware for Nobel
Ondersteunde 3D bestand typen .stl, XYZ format (.3ws, .3wn)
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows , Mac
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen