Zortrax M300


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zortrax M300 heeft de volgende EAN code 5902280820949. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Zortrax M300 heeft een maximale print-grootte van 300 x 300 x 300 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Zortrax M300 kan overweg met de volgende print-materialen, z-ultrat, z-hips, z-petg, z-glass. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Zortrax M300 heeft een gesloten systeem.

Aantal printkoppen

Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De Zortrax M300 heeft 1 (single extruder) printkoppen.

Na het grote succes van de M200 waren de verwachtingen hooggespannen en gelukkig stelt Zortrax niet teleur met de opvolger; de Zortrax M300 combineert dezelfde kwaliteit met een stuk groter bouwoppervlak van 300 x 300 x 300 mm (200 x 200 x 180 bij de M200).

Net als de M200 is de Zortrax M300 een zogenoemde closed-source 3D-printer die met zijn eigen reeks spoelen in de Z-series filamenten uitermate geschikt is voor prototyping doeleinden. En dat gecombineerd met de bijgeleverde Z-suite software zorgt voor zeer goede eindresultaten. Strak, accuraat en efficiënt; dat zijn toch wel de sleutelwoorden voor de M300.

Bouwvolume
Het grootste verschil tussen de M200 en de M300 is het bouwvolume, die in zowel hoogte, breedte en diepte is toegenomen met zo’n 10 cm. Dat betekent een totale toename van 250%, want waar de  Zortrax M200 het nog moest doen met een bouwvolume van 7,4 liter, kun je met de Zortrax M300 tot wel 27 liter uitpakken. Op die manier zijn zelfs de grootste onderdelen in één keer te printen en dat met een kwaliteit die we van Zortrax gewend zijn.

Filamenten
In verband met de vergroting van het bouwoppervlak heeft Zortrax er bij de M300 voor gekozen niet langer met ABS-gebaseerde filamenten te werken. In plaats daarvan werkt het apparaat nu met Z-series filamenten en ondersteunt de materialen Z-ULTRAT, Z-HIPS, Z-PETG en Z-GLASS. Al met al zijn zo de printer, het filament en de slicer perfect op elkaar afgesteld en kun je er vanuit gaan dat iedere ontwerp perfect wordt geprint.

Gebruiksgemak
Met de M300 kun je eigenlijk direct uit de doos aan de slag. Je hoeft slechts het printbed te kalibreren met behulp van de semi-automatische calibratieproces en het filament te installeren. Ook fijn: de side covers, die bij de M200 nog optioneel waren, worden bij de M300 3D-printer standaard meegeleverd.

Z-Suite software
Een belangrijke reden waarom Zortrax de kwaliteit en gebruiksvriendelijk haalt waar men inmiddels bekend om staat, is Zortrax's eigen intuïtieve Z-suite software waarmee je direct aan de slag kunt om 3D-bestanden in printbare modellen om te zetten.

Meegeleverd in de M300-doos:

  • Side covers voor de Zortrax M300
  • Een spoel filament
  • Starter kit
  • Z-Suite software

Kom je er niet uit bij het kopen van de Zortrax M300 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze 3d-printers keuzehulp.

Specificaties Zortrax M300

Algemeen

EAN code 5902280820949

Printspecificaties

Printtechniek Layer Plastic Deposition (LPD)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 300 x 300 x 300
Printmateriaal Z-ULTRAT, Z-HIPS, Z-PETG, Z-GLASS
Laagdikte (micron / mm) 90-300 / 0,09-0,3
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Gesloten
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed (Graden Celsius) tot 110
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 90-300 / 0,09-0,03
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 380

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 490 x 560 x 590
Aantal printkoppen (Extruders) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 500

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd Z-Suite - leverancier
Ondersteunde 3D bestand typen STL,OBJ, DXF, 3MF
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Mac OSX, Windows
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen