Polymaker PC-Plus filament


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Polymaker PC-Plus filament heeft de volgende EAN code 6938936704195. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Diameter filament

De Polymaker PC-Plus filament heeft een doorsnede (diameter) van 1,75 & 2,85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

Je kan de Polymaker PC-Plus filament in de volgende kleuren kleuren krijgen, black, white, clear.

Polymaker PC-Plus is een polycarbonaat-filament dat specifiek is ontworpen voor een hoge printkwaliteit, een goede mechanische kracht en hoge hittebestendigheid van meer dan 110°C zonder aan mechanische eigenschappen in te leveren. Daarbij komt tevens dat het materiaal er goed is na te bewerken met schuurpapier om vervolgens te afgewerkt met blanke lak of verf.

Het PC-Plus-filament van Polymaker is te koop in rollen van 750 gram met filament-diktes van naar keuze 1,75 of 3 mm. Je hebt daarbij de keuze uit de kleuren zwart, wit en clear (transparant). Voor een goede aanhechting moet dit filament geprint worden op een los verkrijgbaar Buildtak-oppervlak.

Polymaker filamenten
De Polymaker-filamenten staan algemeen bekend als één van de beste op de markt. Ze zijn op bijna iedere FDM-printer te gebruiken, zeer consistent en beschikken over een zogenoemde 'Jam-Free'-technologie waardoor vastlopen zo goed als uitgesloten is.

Naast dit PC-Plus-filament zijn van Polymaker tevens beschikbaar:
 

Kom je er niet uit bij het kopen van de Polymaker PC-Plus filament of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filamenten keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze filamenten keuzehulp.

Specificaties Polymaker PC-Plus filament

Algemeen

EAN code 6938936704195

3D Printmaterialen

3D-printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 1,75 & 2,85
Materiaal (PLA/ABS/PET) Polycarbonaat (PC)
Fabrikant Polymaker
Diametertolerantie (mm) 0,05
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius) Ja, 80įC; i.c.m. Buildtak
Gewicht (kg/liter) 0,750kg
Kleur(en) Black, White, Clear
Aanbevolen printsnelheid (mm/s) 40-90
Aanbevolen printtemperatuur (Graden Celsius) 250-270
Oplosbaar (insoluble)
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen