Polymaker PC-Max filament


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Polymaker PC-Max filament heeft de volgende EAN code 6938936704898. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Diameter filament

De Polymaker PC-Max filament heeft een doorsnede (diameter) van 1,75 & 2,85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

Je kan de Polymaker PC-Max filament in de volgende kleuren kleuren krijgen, black, white.

Polymaker PC-Max is een polycarbonaat filament dat garant staat voor een hoge mechanische kracht, een hoge hittebestendigheid en natuurlijk een uitstekende printkwaliteit bij met name voor functionele en mechanische applicaties. Het kan temperaturen aan van meer dan 110°C zonder z'n mechanische eigenschappen te verliezen en is ook heel eenvoudig na te bewerken door middel van schuren en af te werken met blanke lak of verf.

Deze Polymaker PC-Max is verkrijgbaar in rollen van 750 gram met filament-diktes van naar keuze 1,75 of 2,85 mm in de kleuren zwart of wit. Het filament wordt voor een goede aanhechting geleverd inclusief een Buildtak.

Polymaker filamenten
De Polymaker-filamenten staan algemeen bekend als één van de beste op de markt. Ze zijn op bijna iedere FDM-printer te gebruiken, zeer consistent en beschikken over een zogenoemde 'Jam-Free'-technologie waardoor vastlopen zo goed als uitgesloten is.

Naast dit PC-Max-filament zijn van Polymaker tevens beschikbaar:
 

Kom je er niet uit bij het kopen van de Polymaker PC-Max filament of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filamenten keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze filamenten keuzehulp.

Specificaties Polymaker PC-Max filament

Algemeen

EAN code 6938936704898

3D Printmaterialen

3D-printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 1,75 & 2,85
Materiaal (PLA/ABS/PET) Polycarbonaat (PC)
Fabrikant Polymaker
Diametertolerantie (mm) 0,05
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius) Ja, 80įC; i.c.m. Buildtak
Gewicht (kg/liter) 0,750kg
Kleur(en) Black, White
Aanbevolen printsnelheid (mm/s) 30-90
Aanbevolen printtemperatuur (Graden Celsius) 250-270
Oplosbaar (insoluble)
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen