728x90: Wehkamp Ad

Formlabs Form 2


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Specificaties Formlabs Form 2

Algemeen

EAN code 0737488265057

Printspecificaties

Printtechniek Stereolithografie (SLA)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 145 ◊ 145 ◊ 175
Printmateriaal Hars
Laagdikte ( micron / mm ) 25 - 100

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Gesloten
Positioneernauwkeurigheid (micron / mm) 25 x 50 x 100 / 0,025 x 0,050 x 0,1
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 35

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 350 ◊ 330 ◊ 520
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 65
Gewicht (kg) 13

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd PreForm - leverancier
Ondersteunde 3D bestand typen STL, OBJ
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Mac OSX, Windows

REVIEW

8.9
 • Eenvoudige bediening • Gebruiksvriendelijk • Perfecte printkwaliteit • Stil • Schitterend vormgegeven • WIFI • Touch screen
 • Zowel printer als printmaterialen (hars) zijn duur • Printen gaat langzaam • Rommeliger dan FDM
 • Experts

  11 bedrijven die een review hebben geschreven over de Formlabs Form 2 geven in totaal een 8.9 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Formlabs legt de lat voor professionele desktop 3D printers opnieuw een stuk hoger: de Formlabs Form 2 is misschien wel de meest vooruitstrevende desktop 3D printer van dit moment. Maak met behulp van lasers en hars (stereolithografie -SLA) ingewikkelde waterdichte structuren, ruige technische prototypes of andere ingewikkelde stukken en ontdek hoe de Form 2 een uitstekend hulpmiddel is als je wilt innoveren.

  Een verbeterd printproces
  De Form 2 beschikt over een nieuw slide peel mechanisme en een verwarmde resin tank waarmee de betrouwbaarheid van het printproces wordt verhoogd. Dit maakt het mogelijk een flinke variatie aan prints te produceren, van grovere, grote stukken tot eindproducten met zeer detailleerde elementen.

  Grotere prints, ongeziene resolutie
  Met een 40% groter bouwvolume van 145 x 145 x 175 mm, een laser met tot 50% meer detaillering en de precisie optics is de Form 2 niet alleen in staat groter te printen, het apparaat doet dat ook nog eens met een zeer goede detaillering met een laagdikte van 25 micron.

  Automatisch resin systeem
  Nog een voordeel van de Form 2: het automatische hervulsysteem dat automatisch berekent hoeveel resin er nodig is voor uw ontwerp. Hierdoor is het mogelijk grotere prints te print zonder dat pauzeren om de resin tank te hervullen nodig is.

  Verbind en print
  De Form 2 biedt connectiviteit via WiFi, Ethernet en USB en beschikt over een touchscreen display. Dus upload je modellen eenvoudig via WiFi, beheer vervolgens de wachtrij van je prints en ontvang ook nog eens notificaties als je prints voltooid zijn. Gemak dient de mens!

  Naast de printer zelf ontvang je tevens een Resin Tank & Wiper, een Finish Kit, een Build Platform en uitgebreide PreForm Software.

  FORMLABS FORM 2

  • Laagdikte: 25 - 100 micron / mm
  • Filament-systeem: Gesloten Open/gesloten
  • Software bijgeleverd: PreForm - leverancier

  Formlabs Form 2 - Afbeelding 1Formlabs Form 2 - Afbeelding 2Formlabs Form 2 - Afbeelding 3Formlabs Form 2 - Afbeelding 4
  Kom je er niet uit bij het kopen van de Formlabs Form 2 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

  Wil je graag de Formlabs Form 2 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Formlabs voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Formlabs Form 2 heeft de volgende EAN code 0737488265057. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

  Maximale printgrootte

  Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Formlabs Form 2 heeft een maximale print-grootte van 145 ◊ 145 ◊ 175 (l x b x h - mm).

  Print-materiaal

  Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Formlabs Form 2 kan overweg met de volgende print-materialen, hars. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen