Matter and Form 3D Scanner


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Scan resolutie

Hoe kleiner het getal in je scan, hoe meer details te zien is in het 3D model die je wilt creŽren. De Matter and Form 3D Scanner heeft een scan resolutie van 0,43 millimeters.

De Matter and Form 3D Scanner is een compact, lichte en daardoor prima draagbare 3D-scanner. Als je de scanner niet gebruikt klap je het apparaat gewoon dicht. Het geheel neemt slechts zeer minimale ruimte in op of bij je werkplek en de camera en het draaiplateau zijn dan tevens prima beschermd.

Plug-and-play
De Matter and Form 3D Scanner is bij levering al compleet geassembleerd, dus je kunt er bijna direct uit de doos mee aan de slag. Het enige dat noodzakelijk is, is een eenmalige setup, maar daarna plaats je een object simpelweg op het platform om deze vervolgens met een druk op de knop te scannen.

Met de bewegende HD-camera met dual lasers en het roterende platform is het scannen van 3-dimensionale objecten heel eenvoudig. En snel gaat dit ook: op hoge snelheid duurt het zo'n 5 minuten, wil je hoge kwaliteit dan neemt dat minimaal de dubbele tijd in beslag, maar bij ingewikkelde scans kan het ook oplopen tot enkele uren. De maximale scangrootte is tot 18 centimeter in diameter en tot 25 centimeter in hoogte.

Gedetailleerd
Behalve eenvoudig en snel levert de Matter and Form 3D Scanner ook heel gedetailleerde eindresultaten op. Zo bedraagt de dimensionale accuraatheid 250 microns en de scanner kan details tot 0,43 mm groot accuraat inlezen.

Eenmaal gescande objecten kunnen met de custom-software van Matter and Form voor Windows en Mac worden opgeslagen in de bestandsformaten .stl, .ply, .obj en .xyz.

Meegeleverd:

 • Matter and Form 3D Scanner
 • Calibratie-kit
 • USB B kabel
 • Stroomkabel
 • Handleiding
 • Productinformatie folder

Kom je er niet uit bij het kopen van de Matter and Form 3D Scanner of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-scanners keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-scanners? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze 3d-scanners keuzehulp.

Specificaties Matter and Form 3D Scanner

3D Scanners

Scantechnologie Triangulating Rotating Scanning
Maximaal scanvolume (cm) 25 (18 diameter)
Data interface USB 2.0
Geschikt voor besturingssysteem Windows, Mac
Scan resolutie (mm) 0,43
Omgevingstemperatuur (Graden Celsius) 15-32
Ondersteunde 3D file-formaten STL, OBJ, PLY, XYZ

Fysieke eigenschappen scanner

Gewicht (kg) 3
Draagbaar
Afmeting scanner (l x d x h - mm) 345 x 210 x 345 (open)
Releasedatum September 2014

REVIEW

7.8
 • Prijs • draagbaar
 • Langzaam • soms valt de scankwaliteit tegen
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Matter and Form 3D Scanner geven in totaal een 7.8 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen