728x90: Wehkamp Ad

XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van XYZprinting voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 heeft de volgende EAN code 4715872741758. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 heeft een maximale print-grootte van 200 x 200 x 190 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 kan overweg met de volgende print-materialen, abs, pla. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 heeft een open systeem.

Draadloze communicatie

Ja, de XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 is voorzien van wifi en kan dus draadloos communiceren met andere apparaten. Niet alle 3d-printers zijn voorzien van wifi maar deze dus wel.

Aantal printkoppen

Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 heeft 1 (single extruder) printkoppen.

Het is een druk jaar voor XYZprinting; het bedrijf heeft in 2016 een zevental nieuwe 3D-printers geïntroduceerd en de hier besproken da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 is er daar van één. De nieuwe 3-in-1 is de opvolger van de zeer succesvolle Da Vinci 1.0 Pro en is technisch eigenlijk grotendeels identiek. Het is XYZ bijdrage aan het snelgroeiende aantal multifunctionele 3D-printers op de markt; het apparaat beschikt namelijk over een ingebouwde hoge resolutie 3D-scanner (2140 points/cm2) en je kunt er (optioneel) tevens mee graveren. Met recht een multifunctional dus en dat voor slechts zo'n € 100,- meer dan de Da Vinci 1.0 Pro!

Gebruiksvriendelijk
De geïntegreerde scanner is voorzien van een 360-graden automatische draaiplateau en dual-laser scanning technologie en is uiterst gebruiksvriendelijk. De printer zelf beschikt over een aluminium printbed voor gelijkmatige warmteverdeling en deze is met draaiknopjes simpel te kalibreren en levelen. De eenvoudig te verwisselen laserkop kan worden vervangen door een optioneel verkrijgbare kop waarmee je kan graveren in materialen als hout, leer en karton. WiFi en USB 2.0-ondersteuning zorgt voor de broodnodige connectiviteit.

Met een resolutie van 100 tot 400 micron en een bouwoppervlak van 200 x 200 x 190 mm is de da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 geen hoogvlieger, maar de meeste consumenten en hobbyisten zullen hiermee prima uit de voeten kunnen. Printen kan met onder andere PLA, ABS, HIPS, PVA, PETG en Woodfill en doordat de temperatuur van de nozzle en van het printbed zijn in te stellen, is het mogelijk filamenten van verschillende leveranciers te gebruiken.

XYZPRINTING DA VINCI 1.0 PRO 3-IN-1

 • Laagdikte: 100-400 / 0,1-0,4 micron / mm
 • Filament-systeem: Open Open/gesloten
 • Verwarmd printbed: 41-90 Ja Graden Celsius
 • Aantal printkoppen: 1 (single extruder) Extruders
 • Software bijgeleverd: Ja, XYZware Pro Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1

Algemeen

EAN code 4715872741758

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 200 x 200 x 190
Printmateriaal ABS, PLA
Laagdikte ( micron / mm ) 100-400 / 0,1-0,4
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed ( Graden Celsius ) 41-90

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 468 x 510 x 558
Aantal printkoppen ( Extruders ) 1 (single extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 27,5
Releasedatum April 2016

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd Ja, XYZware Pro
Ondersteunde 3D bestand typen .STL, XYZ Format (.3w), G-code
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows, Mac

REVIEW

7.0
 • 3D Scanner onboard • Graveer-optie beschikbaar • Prijs • Verwarmd printbed • bedieningsgemak • ABS printen mogelijk
 • Redelijke printkwaliteit • Printer langzaam • Gesloten filamentsysteem • Verwarmd printbed warmt langzaam op • Software beperkt
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de XYZprinting da Vinci 1.0 Pro 3-in-1 geven in totaal een 7.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen