XYZprinting da Vinci Mini

De beste deal van vandaag

Media Markt

279,99

279,99

uitverkocht

XYZprinting da Vinci Mini actuele prijzen. Na de succesvolle Da Vinci Junior en Da Vinci 1.0 Pro komt XYZprinting nu met de Da Vinci Mini, een zeer betaalbare, gebruiksvriendelijke, plug &

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 1 juli 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 279,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 279,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties XYZprinting da Vinci Mini

Algemeen

EAN code 840710105004

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 150 x 150 x 150
Printmateriaal PLA
Laagdikte (micron / mm) 100-400 / 0,1-0,4
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Gesloten
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed (Graden Celsius)
Print snelheid (mm3/s) 100

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 390 x 335 x 360
Aantal printkoppen (Extruders) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 10

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd XYZware - leverancier
Ondersteunde 3D bestand typen .STL, .3MF, .3W
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows (7 en hoger), Mac (OSX 10.8 en hoger)
XYZprinting da Vinci Mini kopen?
Actuele prijs: € 279,99

REVIEW

8.0
 • Prijs! • Gebruikvriendelijkheid • Geluid • Omvang
 • Printkwaliteit • Single Extruder • Geen verwarmd printbed • Gesloten filamentsysteem
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de XYZprinting da Vinci Mini geven in totaal een 8.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De XYZprinting da Vinci Mini heeft de volgende EAN code 840710105004. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Maximale printgrootte

  Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De XYZprinting da Vinci Mini heeft een maximale print-grootte van 150 x 150 x 150 (l x b x h - mm).

  Print-materiaal

  Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De XYZprinting da Vinci Mini kan overweg met de volgende print-materialen, pla. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

  Filament systeem

  Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De XYZprinting da Vinci Mini heeft een gesloten systeem.

  Draadloze communicatie

  Ja, de XYZprinting da Vinci Mini is voorzien van wifi en kan dus draadloos communiceren met andere apparaten. Niet alle 3d-printers zijn voorzien van wifi maar deze dus wel.

  Aantal printkoppen

  Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De XYZprinting da Vinci Mini heeft 1 (single extruder) printkoppen.

  Na de succesvolle Da Vinci Junior en Da Vinci 1.0 Pro komt XYZprinting nu met de Da Vinci Mini, een zeer betaalbare, gebruiksvriendelijke, plug & play-printer waarmee 3D-printen nu voor iedereen toegankelijk wordt. En de lage prijs van nog geen € 300,- wil zeker niet zeggen dat de kwaliteit onder de maat is; de printer is zeer degelijk gebouwd en ook de printkwaliteit met een resolutie van 100 micron is prima in orde. Het betekent zelfs een verbetering ten opzichte van zijn grotere broer, de Da Vinci Junior. Daarnaast is de machine ook nog eens erg stil tijdens het printen; ideaal dus voor op je bureau of in de klas.
   
  Prijzen
  Het is altijd een goed teken als een printer al in de prijzen valt nog voordat hij daadwerkelijk in de winkels ligt. En de kleine da Vinci Mini kreeg net na zijn debuut in januari op de CES 2016 al direct de Editor's Choice Award van USA Today en Reviewed.com. Tevens ontving de Mini de TWICE Picks Award voor beste 3D-printer op CES 2016 en de Beste Choice Award op COMPUTEX Taipei 2016.
   
  De XYZprinting da Vinci Mini is een zeer compacte 3D-printer met een bouwvolume van 150 x 150 x 150 mm. En deze Mini is zo eenvoudig in gebruik dat XYZprinting claimt dat je hem kunt gebruiken ook al heb je nog nooit eerder een 3D-print gemaakt. De da Vinci printer wordt volledig geassembleerd en plug-and-play geleverd en het printbed kan zichzelf kalibreren.
   
  Software
  De da Vinci Mini maakt met de gratis 3D-print-software XYZware ook eenvoudig verbinding met het draadloos netwerk in je huis, op kantoor, of in het klaslokaal. De nieuwe versie van deze software heeft een verbeterde precisie en efficiëntie, waardoor er nog minder tijd nodig is voor het voorbereiden van prints. En je kunt vervolgens tot maar liefst 100 mm per seconde printen.

  De Mini maakt gebruik van een gesloten filament-systeem en hierdoor zijn alleen de PLA-filamenten van XYZprinting bruikbaar. Die beperking wordt deels gecompenseerd door het feit dat PLA van XYZprinting's is gemaakt van maïszetmeel en dus biologisch afbreekbaar en niet giftig is. De filamenten zijn uitgebreid getest en gegarandeerd vrij van weekmakers en zware metalen.

  Eén knop
  XYZprinting maakt 3D-printen kinderlijk eenvoudig doordat afdrukken mogelijk is met behulp van slechts één knop. De Mini heeft dus geen LED-scherm met uitgebreide mogelijkheden, maar werkt slechts op basis van een LED-status-indicator die de verschillende print-stadia aangeeft. Daarbij geldt:
   

  • Groen: Stand-by modus
  • Rood: Algemene fout
  • Knipperend Rood: Serieuze fout
  • Oranje: aan het printen
  • Knipperend Oranje: printen is gestopt

  Alle XYZprinting-printers, en dus ook de hier besproken Mini, hebben standaard voldoende geheugen aan boord om je print te kunnen laden en dan je computer af te koppelen terwijl het printen gewoon doorgaat.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de XYZprinting da Vinci Mini of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je 3d-printers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze 3d-printers keuzehulp.

  Prijzen vergelijken XYZprinting da Vinci Mini. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen