728x90: Bol Ad

Ultimaker Filament PVA


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Ultimaker Filament PVA kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Ultimaker voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Ultimaker Filament PVA heeft de volgende EAN code 8718836374999. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Diameter filament

De Ultimaker Filament PVA heeft een doorsnede (diameter) van 2,85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

Je kan de Ultimaker Filament PVA in de volgende kleuren kleuren krijgen, transparent.

PVA (Polyvinyl Alcohol) is een in water oplosbaar ondersteuningsmateriaal voor multi-extrusie 3D-printing. Met een goede thermische stabiliteit is Ultimaker PVA-filament ideaal voor het afdrukken van complexe modellen die ondersteuning nodig hebben in verband met grote overhangingen, diepe inwendige holten en ingewikkelde geometrieën.

Ontworpen voor een naadloze 3D-print ervaring, zorgt PVA van Ultimaker voor een goede hechting aan zowel de PLA als Nylon.

Voordelen

  • Goede thermische stabiliteit resulteert in een betere weerstand tegen afbraak in vergelijking met andere PVA-filamenten
  • Minder gevoelig voor vocht dan andere PVA-filamenten
  • Goede hechting aan zowel PLA als Nylon
  • Veilige oplossen in gewoon leidingwater; er zijn dus geen schadelijke chemicaliën nodig
  • Biologisch afbreekbaar zonder gevaarlijke bijproducten

Verpakking
Ultimaker's PVA-filament wordt geleverd op een spoel met daarop 750 gram PVA-materiaal die een dikte heeft van 2,85 mm. Dit filament is alleen beschikbaar in de kleur transparant.

Filament-systeem
Voor alle Ultimaker 3D-printers geldt een open filament-systeem. Hierdoor kun je ook 3D-printmaterialen gebruiken van andere leveranciers dan Ultimaker. Over het algemeen zullen de eigen filamenten van Ultimaker wel zorgen voor het beste resultaat.

Software
Ultimaker maakt gebruik van Cura, de eigen freeware slider-software die gratis is te gebruiken. Cura is open source en hierdoor helpt de Ultimaker-gemeenschap het programma voortdurend nog verder te verbeteren. Met vele standaard profielen die je kunt selecteren wordt het gebruik van de verschillende soorten filamenten en dus ook het ondersteuningsmateriaal PVA, zeer eenvoudig gemaakt.

Bekijk ook eens onze special over alle 3D-printmaterialen: 'Welke 3D-filament printmaterialen zijn er en wat zijn de verschillen?'.

ULTIMAKER FILAMENT PVA

  • 3D-printtechniek: Fused Deposition Modeling (FDM)
  • Type 3D-printmateriaal: Filament Filament/Hars
  • Systeem: Open Open/gesloten
  • Materiaal: Polyvinyl Alcohol PLA/ABS/PET
  • Smelttemperatuur: 190-210 Graden Celsius

Kom je er niet uit bij het kopen van de Ultimaker Filament PVA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filament producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten of staat jouw filament keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze filament keuzehulp.

Specificaties Ultimaker Filament PVA

Algemeen

EAN code 8718836374999

3D Printmaterialen

3D-printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Type 3D-printmateriaal ( Filament/Hars ) Filament
Systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter filament (mm) 2,85
Materiaal ( PLA/ABS/PET ) Polyvinyl Alcohol
Fabrikant Ultimaker
Bestemd voor Ultimaker 3 & 3 Extended
Diametertolerantie (mm) 0,1
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius)
Smelttemperatuur ( Graden Celsius ) 190-210
Gewicht (kg/liter) 0,750 KG
Kleur(en) Transparent
Transparantie
Oplosbaar (insoluble) Ja, in water
Geurafgave Gering
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Ultimaker Filament PVA

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen