MakerBot Replicator+

De beste deal van vandaag

Bol.com

2.499,95

Uiterlijk 30 september in huis

MakerBot Replicator+ actuele prijzen. De nieuwe MakerBot Replicator+, al weer de zesde generatie 3D-printers van het bedrijf, is ontworpen en uitvoerig getest met het oog op hogere betrouwbaarheid en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 11 september 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.499,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.499,95

Specificaties MakerBot Replicator+

Algemeen

EAN code 0817913013498

Printspecificaties

Printtechniek Fused Deposition Modeling (FDM)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 295 x 195 x 165
Printmateriaal PLA & Tough PLA
Laagdikte (micron / mm) 100 / 0,1
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 1,75

Printen

Filament-systeem (Open/gesloten) Gesloten
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4
Verwarmd printbed (Graden Celsius)

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Ethernet

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 528 x 441 x 410
Aantal printkoppen (Extruders) 1 (Single Extruder)
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Gewicht (kg) 18,3

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd
Ondersteunde 3D bestand typen STL, OBJ
Printen zonder computer
Geschikt voor besturingssysteem Windows , Mac
MakerBot Replicator+ kopen?
Actuele prijs: € 2.499,95

REVIEW

7.5
 • Snelheid • Slimme printerkop • Betrouwbaarheid • Camera
 • Prijs • Geen verwarmd printbed • Weinig soort filaments beschikbaar
 • Experts

  4 bedrijven die een review hebben geschreven over de MakerBot Replicator+ geven in totaal een 7.5 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De MakerBot Replicator+ heeft de volgende EAN code 0817913013498. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Maximale printgrootte

  Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De MakerBot Replicator+ heeft een maximale print-grootte van 295 x 195 x 165 (l x b x h - mm).

  Print-materiaal

  Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De MakerBot Replicator+ kan overweg met de volgende print-materialen, pla & tough pla. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

  Filament systeem

  Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De MakerBot Replicator+ heeft een gesloten systeem.

  Draadloze communicatie

  Ja, de MakerBot Replicator+ is voorzien van wifi en kan dus draadloos communiceren met andere apparaten. Niet alle 3d-printers zijn voorzien van wifi maar deze dus wel.

  Aantal printkoppen

  Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De MakerBot Replicator+ heeft 1 (single extruder) printkoppen.

  De nieuwe MakerBot Replicator+, al weer de zesde generatie 3D-printers van het bedrijf, is ontworpen en uitvoerig getest met het oog op hogere betrouwbaarheid en sneller printen. Maar ook op het gebied van het aantal nuttige toepassingsmogelijkheden en gebruiksgemak heeft men absoluut stappen gemaakt.

  De Replicator+ is een direct uit de doos te gebruiken machine die je dankzij het gebruiksgemak snel onder de knie zult hebben. En door de meegeleverde software en MakeBots' eigen Thingiverse-website inclusief een uitgebreide 3D-modelcollectie, zijn er altijd direct leuke objecten voor handen om af te drukken.

  De MakerBot Replicator+ print 30% sneller dan zijn voorganger en beschikt over een 25% groter bouwvolume. Met een minimale resolutie/laagdikte van 100 micron behoort ook de nieuwe Replicator niet tot de absolute top in de markt, maar complexe stukken komen wel gedetailleerd en direct bruikbaar uit het apparaat dat nog altijd goedkoper is dan vele andere 'professionele' 3D-printers.

  Smart Extruder+
  Om eenvoudig 3D-printen te garanderen wordt de MakerBot Replicator+ geleverd met de nieuwe Smart Extruder+. Op deze verwisselbare printerkop krijg je zes maanden garantie en op basis van zo'n 160.000 uur testen kun je uitgaan van een grote betrouwbaarheid en consistente, fraaie resultaten.

  Daarnaast beschikt de nieuwe Replicator natuurlijk over vele functies die je ook al bij z'n voorganger tegenkwam. Denk daarbij aan een ruim en helder LCD-scherm in combinatie met een intuïtieve draaiknop voor onder andere de set-up, het onderhoud, het previewen van je bestanden en toegang tot je object-bibliotheek. En natuurlijk is de machine ook voorzien van USB-, WIFI- en Ethernet-connectiviteit.

  Printbed flexibel
  Met het nieuwe 'Grip Surface' printbed hechten prints zich beter en dat resulteert in verminderd kromtrekken en vervorming. Eenmaal geprinte objecten zijn tevens eenvoudiger te verwijderen omdat het prinbed nu ook flexibel is; een belangrijke verbetering ten opzichte van de vorige glazen uitvoering die nog afgeplakt moest worden.

  Het printbed is af-fabriek al genivelleerd zodat je direct met je Replicator+ aan de slag kunt.

  On-Board Camera
  Je kunt nu op afstand de voortgang van je print bewaken door de beelden van de ingebouwde camera te bekijken binnen de MakerBot printsoftware en MakerBot Mobile. Op basis hiervan kun je direct ingrijpen mocht er onverhoopt iets misgaan en hoef je dus niet langer voortdurend naast de 3D-printer te blijven zitten om het proces in de gaten te houden.

  Standaard meegeleverd:

  • MakerBot productveiligheid informatieboekje
  • Smart Extruder+
  • 4mm hex sleutel
  • Grote spoel MakerBot PLA
  • Stroomsnoer
  • USB kabel

  Kom je er niet uit bij het kopen van de MakerBot Replicator+ of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printers keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je 3d-printers? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze 3d-printers keuzehulp.

  Prijzen vergelijken MakerBot Replicator+. Beste deal van vandaag!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen