728x90: Bol Ad

Polaroid 3D Pen Wood Filament


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laagste prijs gevonden:

Specificaties Polaroid 3D Pen Wood Filament

Algemeen

Merk Polaroid
Fabrikantcode (sku) 3D-FP-PL-2501-00
Release datum 2018
EAN code 5031935495116

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram)322 g
Kleur Hout
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De filamenten voor de Polaroid 3D Pen Wood zorgen ervoor dat je 3-dimensionaal kan tekenen.Elk filament van 15 gram gaat ongeveer 30 minuten mee. Dit pakket bevat 15 x 15 gram filamenten van 5 meter lang. In 3 verschillende kleuren; Light wood, Dark wood, Mixture.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Polaroid 3D Pen Wood Filament of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filament producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten of staat jouw filament keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze filament keuzehulp.

Wil je graag de Polaroid 3D Pen Wood Filament kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Polaroid voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Polaroid 3D Pen Wood Filament heeft de volgende EAN code 5031935495116. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen