728x90: Wehkamp Ad

Polaroid ROOT 3D PEN

De beste deal van vandaag

Conrad

38,49

Leverbaar in 1 - 3 dagen

Polaroid ROOT 3D PEN kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Polaroid ROOT 3D pen maakt het mogelijk om 3D creaties te maken in echt hout. Je kunt kiezen uit

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,- (met iDeal)
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 19 mei 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 38,49?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 38,49

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Polaroid ROOT 3D PEN

Algemeen

Merk Polaroid
Fabrikantcode (sku) PL-2002-00
Release datum 2018
EAN code 5031935495109

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram) 300 g
Kleur Multi colour
Polaroid ROOT 3D PEN kopen?
Actuele prijs: € 38,49
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Polaroid ROOT 3D PEN kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Polaroid voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Polaroid ROOT 3D PEN heeft de volgende EAN code 5031935495109. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-pennen en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Polaroid ROOT 3D pen maakt het mogelijk om 3D creaties te maken in echt hout. Je kunt kiezen uit drie verschillende houtafwerkingen voor geweldige en unieke effecten voor uw 3D-modellen! Met de Polaroid Trace App kun je niet alleen 3D templates direct op je tablet overtrekken, maar ook nog eens zelf 3D templates maken. De pen beschikt over meerdere afdruksnelheidsinstellingen.

Polaroid ROOT 3D PEN - Afbeelding 1Polaroid ROOT 3D PEN - Afbeelding 2Polaroid ROOT 3D PEN - Afbeelding 3Polaroid ROOT 3D PEN - Afbeelding 4
IN DE DOOS

  • 3D-pen Root Play en voet
  • USB-kabel 1,5 m
  • 3x wood-filament 15 g

Kom je er niet uit bij het kopen van de Polaroid ROOT 3D PEN of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-pen producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-pennen of staat jouw 3d-pen keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-pen keuzehulp.

Prijzen vergelijken Polaroid ROOT 3D PEN. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen