728x90: Wehkamp Ad

Polaroid PLA Filament 1.75 mm Wit 1 kg


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laagste prijs gevonden:

Specificaties Polaroid PLA Filament 1.75 mm Wit 1 kg

Algemeen

Merk Polaroid
Fabrikantcode (sku) PL-8001-00
Release datum 2017
EAN code 5031935493112

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram)1 kg
Kleur Wit
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Polaroid PLA Filament 1.75 mm Wit 1 kg is geschikt voor de Polaroid 3D printer. De filamenten zijn biologisch afbreekbaar. Het filament is van goede kwaliteit en zult u hier veel printplezier mee ondervinden.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Polaroid PLA Filament 1.75 mm Wit 1 kg of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filament producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten of staat jouw filament keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze filament keuzehulp.

Wil je graag de Polaroid PLA Filament 1.75 mm Wit 1 kg kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Polaroid voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Polaroid PLA Filament 1.75 mm Wit 1 kg heeft de volgende EAN code 5031935493112. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen