728x90: Wehkamp Ad

Flashforge Adventurer 3


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laagste prijs gevonden:

Specificaties Flashforge Adventurer 3

Algemeen

Merk Flashforge
Release datum 2020
EAN code 8711568027669

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm)150x150x150
Laagdikte ( micron / mm ) 100 - 200 Ķm

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten )open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm)0,4mm
Verwarmd printbed ( Graden Celsius )

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Flashforge Adventurer 3 is een 3D printer geschikt voor beginnende en gevorderde hobbyisten. De printer is zeer nauwkeurig en heeft een groot 3D bouwvolume. Hierdoor is het mogelijk om modellen te maken van 150 x 150 x 150 mm. Je kunt je ontwerp live in de gaten houden door de ingebouwde wifi camera. De auto-leveling functie regelt de printafstand automatisch en de spoelhouder kan filamenten automatisch in- en uitladen. De 3D printer print ook vanaf een SD kaart of usb stick. Het mondstuk van de Adventurer 3 is afneembaar, hierdoor is de mondstuk eenvoudig te onderhouden. De opslagcapaciteit is uitbreidbaar tot 8 GB.

IN DE DOOS

  • Flashforge Adventurer 3
  • 0,3 kilogram filament
  • Stroomkabel
  • Snelstartgids
  • SD kaart
  • Usb kabel
  • Accessoires

FLASHFORGE ADVENTURER 3

  • Laagdikte: 100 - 200 Ķm micron / mm
  • Filament-systeem: open Open/gesloten
  • Verwarmd printbed: Ja

Flashforge Adventurer 3 - Afbeelding 1Flashforge Adventurer 3 - Afbeelding 2Flashforge Adventurer 3 - Afbeelding 3Flashforge Adventurer 3 - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Flashforge Adventurer 3 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Wil je graag de Flashforge Adventurer 3 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van FlashForge voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Flashforge Adventurer 3 heeft de volgende EAN code 8711568027669. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Flashforge Adventurer 3 heeft een maximale print-grootte van 150x150x150 (l x b x h - mm).

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Flashforge Adventurer 3 heeft een open systeem.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen