728x90: Bol Ad

Flashforge Creator Pro


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Flashforge Creator Pro kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van FlashForge voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Flashforge Creator Pro heeft de volgende EAN code 8711568027676. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Flashforge Creator Pro heeft een maximale print-grootte van 227x148x150 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Flashforge Creator Pro kan overweg met de volgende print-materialen, abs, carbon, flexibel, hips, laywood, nylon, pet, pla, pva, tpc. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Flashforge Creator Pro heeft een open systeem.

Draadloze communicatie

Ja, de Flashforge Creator Pro is voorzien van wifi en kan dus draadloos communiceren met andere apparaten. Niet alle 3d-printers zijn voorzien van wifi maar deze dus wel.

Aantal printkoppen

Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De Flashforge Creator Pro heeft 2 printkoppen.

De Flashforge Creator Pro is de ultieme 3D printer voor ervaren hobbyisten. Ontwerp zelf functionele 3D modellen en print het daarna tot een tastbaar product. De 3D printer is geschikt voor het printen van 3D modellen tot 227 x 148 x 150mm. De 3D printer heeft 2 mondstukken, waardoor je met maximaal 2 kleuren per ontwerp print. Dankzij de stevige gesloten behuizing en het heatbed is deze 3D printer bijzonder geschikt voor filamenten die hogere temperaturen vereisen.

IN DE DOOS

 • Flashforge Creator Pro
 • 2x Flashforge filament
 • Stroomkabel
 • Snelstartgids
 • SD kaart
 • Usb kabel
 • Accessoires
 • 2x spoelhouders
 • 2x filament buizen

FLASHFORGE CREATOR PRO

 • Laagdikte: 100 - 500 Ķm micron / mm
 • Filament-systeem: open Open/gesloten
 • Verwarmd printbed: Ja
 • Aantal printkoppen: 2 Extruders

Kom je er niet uit bij het kopen van de Flashforge Creator Pro of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties Flashforge Creator Pro

Algemeen

EAN code 8711568027676

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 227x148x150
Printmateriaal ABS, Carbon, Flexibel, HIPS, Laywood, Nylon, PET, PLA, PVA, TPC
Laagdikte ( micron / mm ) 100 - 500 Ķm

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0,4mm
Verwarmd printbed ( Graden Celsius )
Maximaal printvolume (Liters) 5,04 l

Aansluitmogelijkheden

USB
Wifi
Bluetooth

Fysieke eigenschappen printer

Aantal printkoppen ( Extruders ) 2
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Flashforge Creator Pro

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen