728x90: Bol Ad

BCN3D Sigma R19


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de BCN3D Sigma R19 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van BCN3D Technologies voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De BCN3D Sigma R19 heeft de volgende EAN code 8437016947562. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De BCN3D Sigma R19 heeft een maximale print-grootte van 210 x 297 x 210 (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De BCN3D Sigma R19 kan overweg met de volgende print-materialen, pla / abs / nylon / pet-g / tpu / pva / composites / others. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De BCN3D Sigma R19 heeft een open systeem.

Aantal printkoppen

Meerdere printkoppen kan erg handig zijn. De BCN3D Sigma R19 heeft 2 printkoppen.

Geluid

Het geluid dat een 3d-printer maakt wordt uitgedrukt in decibel (dB). Het kan storend zijn als een 3d-printer teveel geluid produceert. De BCN3D Sigma R19 heeft een maximaal geluidsniveau van 50 decibel. Vind je 50 nog teveel, ga dan voor een lager getal.

Een nieuwe standaard
Het unieke Independent Dual Extruder-systeem maakt het mogelijk om 2 verschillende materialen of kleuren te printen, terwijl de beste oppervlakteafwerking wordt gegarandeerd. De stationaire gereedschapskop blijft geparkeerd, zodat er geen gesmolten plastic op het onderdeel druppelt.

Kies: multimateriaal of multicolor
Creëer functionele onderdelen door de eigenschappen van twee verschillende materialen te combineren, zoals stijve en flexibele filamenten. Of maak uw ontwerpen aantrekkelijker door ze in twee kleuren af ??te drukken.

Print oplosbare steunen
Vermijd geometrische beperkingen en print de meest uitdagende delen dankzij oplosbare dragers. Dompel het model gewoon in water en kijk hoe de steunen verdwijnen.

Verhoog uw productiviteit
De Sigma R19 beschikt over twee nieuwe zeer productieve afdrukmodi dankzij het IDEX-systeem.

Duplicatiemodus
Print hetzelfde model gelijktijdig met beide toolkoppen en verdubbel de printcapaciteit.

Spiegelmodus
Druk het model en het symmetrische deel tegelijk af, waardoor de iteratiesnelheid en de ontwerptijden verkorten.

Ongeëvenaarde prestaties
Vernieuwd extrusiesysteem geoptimaliseerd en vervaardigd door wereldwijde specialisten: e3D ™ en Bondtech.

Zo'n grote familie
De nieuwe Sigma hotends zijn zorgvuldig opnieuw ontworpen door e3D om de meest vloeiende en meest betrouwbare extrusie te bieden dan ooit tevoren. Voeg de Hotend-familie toe en geniet van een geschikt moment voor elk moment: druk het kleinste of het grootste model af.

Extrusion Muscle
De Sigma R19-extruder is uitgerust met high-tech dubbele aandrijftandwielen van Bondtech, voor meer controle, scherpere details en superieure prestaties, ongeacht de gebruikte gloeidraad.

Gloeidraadsensor
Eenvoudig maar betrouwbaar. Bespaar tijd en geld en verhoog de afdruksnelheid van succes.

BCN3D-filamenten
Industrieel hoogwaardige materialenportfolio ontworpen om uitstekende resultaten te leveren met veelzijdigheid in het achterhoofd.

Touchscreen
Bedien de Sigma vlekkeloos via het kleuren-touchscreen. De aantrekkelijke en intuïtieve interface is volledig uitgerust met geavanceerde functies die de gebruiker stap voor stap begeleidt.

BCN3D Cura
De beste slicer voor de meest veelzijdige 3D-printerGemakkelijke 3D-afdruksoftware die uw digitale model voorbereidt op 3D-afdrukken. Het bevat aangepaste functies om de gebruikerservaring te verbeteren en het afdrukproces te vereenvoudigen.

BCN3D SIGMA R19

  • Laagdikte: 5 / 0,05 - 0,5mm micron / mm
  • Filament-systeem: Open Open/gesloten
  • Verwarmd printbed: 100 Graden Celsius
  • Aantal printkoppen: 2 Extruders
  • Software bijgeleverd: BCN3D Cura

Kom je er niet uit bij het kopen van de BCN3D Sigma R19 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties BCN3D Sigma R19

Algemeen

EAN code 8437016947562

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 210 x 297 x 210
Printmateriaal PLA / ABS / Nylon / PET-G / TPU / PVA / Composites / Others
Laagdikte ( micron / mm ) 5 / 0,05 - 0,5mm
Diameter filament (printmateriaal) (mm) 2.85

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter standaard mondstuk (nozzle) (mm) 0.4
Verwarmd printbed ( Graden Celsius ) 100
Maximale printtemperatuur (Graden Celcius) 290

Aansluitmogelijkheden

USB

Fysieke eigenschappen printer

Afmeting printer (l x d x h - mm) 465 x 440 x 680
Aantal printkoppen ( Extruders ) 2
Type montage (Zelfbouw / Geassembleerd) Geassembleerd
Stroomverbruik (Watt) 240
Geluid (dBA) 50
Gewicht (kg) 15
Releasedatum Juni 2019

Software/Systeemeisen

Software bijgeleverd BCN3D Cura
Ondersteunde 3D bestand typen STL, OBJ, AMF
Printen zonder computer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen