728x90: Wehkamp Ad

Polymaker Polysmooth

De beste deal van vandaag

Polymaker Polysmooth

Bol.com

32,-

Tijdelijke aanbieding - Laagste prijs

Polymaker Polysmooth kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, polymakers’ PolySmooth is het eerste filament dat de mogelijkheid biedt voor laagvrije

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 32,-?

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 32,-

Specificaties Polymaker Polysmooth

Algemeen

EAN code 6938936705086

3D Printmaterialen

3D-printtechniek FDM / FFF
Type 3D-printmateriaal ( Filament/Hars ) Filament
Systeem ( Open/gesloten ) Open
Diameter filament (mm) 1,75 / 2,85
Materiaal ( PLA/ABS/PET ) PLA
Fabrikant Polymaker
Verwarm printbed vereist (Ja, graden Celsius) Max 70
Aanbevolen printsnelheid (mm/s) 40 - 90
Aanbevolen printtemperatuur (Graden Celsius) 210 - 230
Polymaker Polysmooth kopen
Actuele prijs: € 32,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Polymakers’ PolySmooth is het eerste filament dat de mogelijkheid biedt voor laagvrije nabewerking. Dit filament werkt optimaal in combinatie met de Polymaker Polysher. Na het bewerken krijgen uw prints een schitterende afwerking. Dit filament is ontwikkeld om zowel in 1.75mm als 2.85mm de beste resultaten te behalen.

Makkelijk printbaar en warp-vrij
PolySmooth kan op iedere desktop filament 3D printer gebruikt worden. Het printgemak lijkt op PLA, waarbij de temperaturen vergelijkbaar zijn. PolySmooth laat amper geuren vrij, een verwarmd printbed is mogelijk maar niet noodzakelijk en dankzij zijn minimale residuele spanning warpt PolySmooth amper. Hierdoor is het een ideaal filament voor uw grotere prints.

Gebalanceerde mechanische eigenschappen
PolySmooth heeft daarnaast ook speciale mechanische eigenschappen, die beter presteren dan ABS en PLA. Daarnaast kan PolySmooth ook perfect gebruikt worden als ondersteunend materiaal. Sommige eigenschappen lijken op PolySupport, waardoor PolySmooth ook makkelijk te verwijderen is zonder schade aan de hoofdprint.

Aanbevolen printtemperaturen:
1.75mm                 210°C – 230°C
2.85mm                 210°C – 230°C

Aanbevolen printsnelheid
40 – 90 mm/s

Aanbevolen Printbed temperatuur
Max 70°C

POLYMAKER POLYSMOOTH

  • 3D-printtechniek: FDM / FFF
  • Type 3D-printmateriaal: Filament Filament/Hars
  • Systeem: Open Open/gesloten
  • Materiaal: PLA PLA/ABS/PET

Polymaker Polysmooth - Afbeelding 1Polymaker Polysmooth - Afbeelding 2Polymaker Polysmooth - Afbeelding 3Polymaker Polysmooth - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Polymaker Polysmooth of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filament producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten of staat jouw filament keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze filament keuzehulp.

Wil je graag de Polymaker Polysmooth kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Polymaker voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Polymaker Polysmooth heeft de volgende EAN code 6938936705086. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Diameter filament

De Polymaker Polysmooth heeft een doorsnede (diameter) van 1,75 / 2,85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Logo Bol.com
Bol.com aanbieding: vandaag 19:55 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen