728x90: Wehkamp Ad

Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Velleman voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket heeft de volgende EAN code 5410329659424. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Maximale printgrootte

Hoe groter de printer hoe groter deze kan printen. De Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket heeft een maximale print-grootte van 80 x 80 x 75 mm (l x b x h - mm).

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket kan overweg met de volgende print-materialen, pla, abs. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket heeft een open systeem.

Een 3D-printer met traditie
De precisie en de gebruiksvriendelijkheid van de eerste Vertex printers volgt nu de Velleman Vertex Nano. De kleinere versie integreert de nieuwste technologie om kleine voorwerpen tot 8 x 8 x 7,5 cm snel af te drukken. De Vertex Nano is een printer van de 3e generatie van de afdeling Velleman Projects. Door hun ervaring van de laatste jaren was het mogelijk een printer te bouwen die nauwkeurig print en gebaseerd is op open source, maar heeft tegelijkertijd ook een compact en betaalbaar design.

Klein maar ...
Hoge precisie in een uitzonderlijke compacte behuizing. Met afmetingen van 15 x 19 cm behoort de Vertex Nano tot één van de meest compacte 3D-printers op de markt. Nieuw is ook de hoogwaardige metalen behuizing en LED-verlichting die de Vertex Nano een unieke uitstraling geven.

Open Source bleek mogelijk
Het open filament beleid zorgt ervoor dat elk fabrikant filament gebruikt kan worden in de printer, zo ondersteunt de Vertex Nano talrijke PLA verbindingen, maar ook aluminium, koper of houtfilament. ABS is ook mogelijk op het niet-verwarmde printbed en met de K8600 extruder. Voor een perfecte hechting van het object is het printbed voorzien van een vel BuildTak.

Solide-technologie
De Vertex Nano ondersteunt afdrukken via USB en autonoom zonder PC vanaf een SD-kaart. De besturing gebeurt via een praktische draai/drukknop en het geïntegreerde LCD-display. De firmware is opnieuw geschreven en speciaal afgestemd op de Vertex Nano. De K8600 maakt gebruik van een controller-kaart op basis van de ATmega2560 AVR. De Marlin-gebaseerde firmware is open source, zodat het kan worden aangepast aan uw individuele wensen en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kortom deze compacte printer is perfect om kleine objecten te printen in kleine ruimte's

VELLEMAN VERTEX NANO K8600 3D PRINTER BOUWPAKKET

  • Laagdikte: 0,05 mm micron / mm
  • Filament-systeem: open Open/gesloten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties Velleman Vertex Nano K8600 3D printer bouwpakket

Algemeen

EAN code 5410329659424

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication
Maximale printgrootte (l x b x h - mm) 80 x 80 x 75 mm
Printmateriaal PLA, ABS
Laagdikte ( micron / mm ) 0,05 mm

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) open
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen