728x90: Bol Ad

Velleman K8200 3D-printer bouwpakket


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Velleman K8200 3D-printer bouwpakket kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Velleman voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Velleman K8200 3D-printer bouwpakket heeft de volgende EAN code 5410329558741. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen 3d-printers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Print-materiaal

Niet elke printer kan zomaar alle 3D print-materialen printen. De Velleman K8200 3D-printer bouwpakket kan overweg met de volgende print-materialen, pla | abs. Printmateriaal wordt ook wel filament genoemd en is eigenlijk de zogenaamde inkt voor je 3D-printer.

Filament systeem

Het filament-systeem kan open of gesloten zijn. Met open kan je filamenten van derde partijen gebruiken en bij gesloten ben je aangewezen op filamenten die de leverancier van je printer aanbiedt. De Velleman K8200 3D-printer bouwpakket heeft een open systeem.

Met het bouwpakket voor de 3D-printer kunt u snel en eenvoudig effectief geringe aantallen prototypen van modellen of werkstukken vervaardigen. Daarbij legt de 3D-printer verschillende flinterdunne lagen van een materiaal op elkaar waarmee de printer de gewenste modellen laag voor laag opbouwt tot een driedimensionaal object. Het Velleman-bouwpakket K8200 bouwt 3D-objecten tot een grootte van max. 20 x 20 x 20 cm en gebruikt daarbij een 3 mm dik massief kunststoffilament van acrylonitril-butadieen-styreen-copolymeer (ABS) of van een PLA (Polylactic Acid: polymelkzuur).

De met RepRap-software en -firmware compatibele 3D-printer is zeer snel en nauwkeurig, ook bij hogere snelheden. De K8200 beschikt over een aluminium frame en kan eenvoudig in elkaar worden gezet. Het voordeel van de aluminiumstructuur wordt gevormd door de veelzijdige uitbouw- en uitbreidingsmogelijkheden bij optimale stabiliteit.

Denk groot, bouw groot!
Met de afzonderlijk leverbare printbed-upgrade kunt u uw K8200 tot een gigantische 40 x 20 cm bouwruimte uitbreiden.

VELLEMAN K8200 3D-PRINTER BOUWPAKKET

  • Filament-systeem: open Open/gesloten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Velleman K8200 3D-printer bouwpakket of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze 3d-printer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je 3d-printers of staat jouw 3d-printer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze 3d-printer keuzehulp.

Specificaties Velleman K8200 3D-printer bouwpakket

Algemeen

EAN code 5410329558741

Printspecificaties

Printtechniek Fused Filament Fabrication
Printmateriaal PLA | ABS

Printen

Filament-systeem ( Open/gesloten ) open
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen